Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 12
freedelia spune:
Buna, fetelor, am intrat sa va mai salut. Imi pare rau ca multe aveti vesti nu prea bune...
Noi suntem bine, alergam de colo-colo si asteptam sa mergem in Romania, sa ne jucam in parc :)
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
carmickey spune:
Stefanna la multi ani, sa fi feicita sa ai mult noroc in viata,sa te bucuri de copii tai si sa ai parte de tot ce este mai bun in viata
Rebiana27 la multi ani, sa ai mult noroc in viata, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de copii tai, si sa ai parte de tot ce este mai bun in viata

Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
Stefanna spune:
Va multumsc mult fetelor pt gandurile bune, le apreciez din toata inima si ma bucur ca nu ne-ati uitat de tot.Eu nu am ce prea scrie,pt ca situatia e de asa natura, si nu prea stiu sa stau la suprafata, iar sa ma smiorcai toata ziua pe neuronii nevinovati ai altora nu se face.Va pup cu drag si va imbratisez pt vremea pe care o petrec aici cu voi aproape seara de seara inainte de culcare.
REBIANA- LA MULTI ANI! sa ai o zi senina, si o viata binecuvantata.Tot ceea ce poate fi mai frumos, mai bun, toate rugile ascultate si toate visele implinite....e ceea ce-mi doresc a iti umple viata de azi inainte.
Inca o data imbratisari fiecarei mamici de iepurasi.
nafi spune:
LA MULTI ANI STEFANNA!
LA MULTI ANI REBIANA!

Sper ca v-ati distrat bine alaturi de familii si puii vostri dragi!
UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/
irene26 spune:
La Multi Ani frumosi si fericiti Rebiana! 
La Multi Ani frumosi si fericiti Stefana! 
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
selina-d spune:
Ce mai fac iepurasii? Sper ca toti sunt bine 
Distractie placuta in vacanta Yaia, Erina
La multi ani fericiti Stefanna sa ai parte de multa putere si pace sa iti cresti copiii frumosi. Nu se supara nimeni daca iti mai versi amarul pe aici. Sper sa nu se fi inrautatit situatia la voi, ca imi pari putin deprimata (poate obosita de lupta)
La multi ani si pentru Rebiana cu sufletul ei de aur si o vorba buna pentru fiecare. sa ne ramai tot asa 
Eu am fost saptamana trecuta cu iepurasul la doctor pentru problema de care v-am mai zis cu frenul lingual scurt de care v-am mai povestit. Am dat peste o doctorita extrem de tembela
chirurg specializat pe copii. Am mers acolo cu copilul, s-a uitat scurt la noi si i-a zis de 2 ori ff uracios copilului Deschide gura!!! Bineinteles ca nu a deschis. Eu ma uitam la ea cu niste ochi... credeam ca glumeste
A vrut sa ii bage un deget in gurita, da nu a trecut mai departe de buze ca i-a fost frica ca o musca si s-a lasat pagubasa total. Mi-a zis apoi ca ea nu ii face nimic la copil ca nu tine singur gura deschisa si ca ii trebuie anestezie totala
N-am cuvinte......
Am stat cu emotii zilele astea ca trebuia sa imi vina ciclul si nu mai aparea. Acuma cand am programare sa imi pun Mirena. Deja ma gandeam ca iar am comis-o, dar incepe sa imi vina acuma. Joi ma duc sa il pun, sper sa fie OK. Voi ce contraceptie folositi?
Va imbratisez cu drag si va doresc o zi buna 
babyangel spune:
Salutare fete dragi,
Am ajuns intr-un moment destul de dificil cu Codrin si vreau sa stiudaca mai este cineva in situatia asta! A inceput sa refuze mancarea
Si-a limitat placerile la 2-3 feluri (iaurt cu fructe, biscuiti sau cer
ale, omleta si orez cu carnita). In rest refuza absolut orice!
Insa daca ii dau paine sau biscuiti...CU MARE DRAG!!!
Am inceput sa il infometez , insa spre dupa-amiaza , dupao zi de nemancat plange de foame,insa tot nu mananca ce i-am pregatit!
Oare ce pot face? Cu Lucas nu am avut niciodata asemnea probleme!!!
Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
sanzi spune:
Buna!
In primul rand, LA MULTI ANI, Rebiana si Stefanna!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti tot ce va doriti!
Nafi, te-am votat si azi. Suntem bine, deocamdata nu avem planuri de vacanta, dar speram, prin august. 
Babyangel, sa stii ca si Mara are o perioada din asta. Ea oricum manca putin, dar acum refuza cu desavarsire fructele, oul, branzica, mananca doar ciorbita, uneori, iaurt sau cereale. Nu mai vrea nici macar biscuiti, care ii placeau. Eu pun pe baza durerilor de gingii, ea nu are decat 4 dinti si cred ca ar trebui sa mai apara ceva. Asa ca ii dau lapte si ziua (o alaptez si sanul nu il refuza niciodata) si astept sa treaca. Eu am citit multe subiecte aici, pe DC, in care mamicile se plangeau de perioade in care copiii nu mancau mai nimic, chiar copii mai marisori, de 3-4 ani. Cred ca daca e sanatos si vesel in rest, nu ai de ce sa iti faci griji.