Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)
Raspunsuri - Pagina 20
CrinaAndreea spune:
Scrisesem un ditamai mesajul.. si s-a dus..... nu stiu ce naiba eroare...

. Deci...
Eu am ales gradinita particulara, pentru ca la momentul respectiv nu aveam nici o alta varianta. Trebuia sa reincep serviciul, bunicii s-au dat toti loviti, desi toti 4 sunt din, si in Bucuresti, la cresa de stat, avand in vedere ca sunt doar doua in "sectorul care este" nu aveam nicio sansa sa il inscriu, deoarece nu ne incadram in cerinte, plus ca erau foarte multe dosare in asteptare, iar bona.. am exclus-o eu din star, pentru ca era mult mai scumpa decat o gradinita, trebuia sa ii pun la dispozitie si mancare, si casa, plus ca nu aveam nici un mare control asupra calitatii timpului petrecut cu copilul meu. Am intentionat o cresa particulara, apoi mi-am dat seama ca daca tot platesc o caruta de bani, macar sa fie gradinita, in ideea ca ar mai avea si ceva activitati specifice varstei, nu doar supraveghere, masa si somn.
Alysh tu ai mare noroc cu Vlad ca e asa sociabil. Bogdan nu este deloc asa. El e genul care sta, analizeaza, urmareste si daca considera ca e cazul... incepe sa socializeze. Au fost situatii in care nici buna ziua sau la revedere nu a vrut sa spuna, de parca era mut si surd in acelasi timp (doamne fereste). Si ce tare ma supara la fazele astea, cu atat mai mult cu cat el de felul lui vorbeste fff mult, de cum deschide ochisorii, incat in 5 minute am deja capul calendar.
. Dar... in sinea mea il inteleg, pentru ca nici eu nu sunt sociabila, si nu am fost niciodata. Adica nu sunt genul care vorbeste verzi si uscate cu oricine si in orice conditii. Si eu sunt la fel, stau, analizez, vad ce si cum.. si ulterior leg o conversatie. Ma rog, asta se aplica in viata de zi cu zi, nu la serviciu.
Referitor tot la felul de a fi al lui Bogdan..de cand cu gradinita asta particulara.. a invatat sa injure, sa dea si el, nu doar sa stea sa primeasca, a invatat sa se strambe la mine, daca nu ii convine ce ii spun... dar si sa isi ceara si scuze, desi nu prea pune pret pe ce spune, adica considera ca daca a spus scuze.. poate sa o ia de la capat, sau sa faca mai rau, depinde de situatie.![]()
Cu gradinita asta de stat, am ales-o la recomandarea unei colege, care acum are cea de-a doua fetita acolo, din toamna la grupa pregatitoare. Nu stiu inca daca a fost acceptat si cu atat la mult la ce educatoare va fi. Vom vedea, dar sper sa fie bine pentru ca alta varianta nu am, decat din nou la particulara. Sanatosi sa fim!
Va pup tare! 
alina_anto spune:
Buna dimineata!! Va ofer 
Fetelor, poate ma ajutati cumva..Nu stiu ce sa fac, sunt fff balonata si nu stiu ce sa iau, dak am voie ceva...
Alina
7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
inais spune:
Ziua buna tuturor!
N-am mai dat demult pe aici 
Am intrat sa va multumim pentru urari. Tare frumos a fost sa le citesc si emotionant sa revad numele buburuzei!
Gabitzam, Magnetism, alina_anto, Luminel, Doloress, Andrada79, Belleane, fecian, cleo, Adriana78, Lilly79, Alysh, DanaH, Ylari un
si o
pentru fiecare!
Uram si noi LA MULTI ANI! din suflet fiecarei mladite si fiecarui muguras a carei nastere o traiam cu intensitate acum 3 ANI!!
Nu stiu cand au trecut 3 ani. Dar cred ca niciuneia nu ne vine sa credem. Asa-i? ![]()
Noi am sarbatorit in familie (noi 3). Am profitat de faptul ca am avut wkd lung si am plecat de miercuri seara la Paris. Am avut sejur dedicat copilului.
Dus in parcuri, locuri de joaca, atractii...tot ce e pt copii. A fost ff obositor...dar Iasminei si noua ne-a placut f mult. Mai ales ca ai multe locuri super pentru copii si poti evita zonele super turistice si super aglomerate. Evident de unele nu scapi (gen turnul) dar per total ai ce face cu copiii acolo si merita cu indesat. Am zis ca mai repetam cand mai creste putintel, mai ales ca suntem relativ aproape (3 ore si jumatate cu masina). Am suflat si in tort (de inghetata
cumparat de la supermarche-ul din colt) in camera de hotel...! A fost o altfel de petrecere, dar a fost a noastra!
Altceva...suntem bine, Iasmi cu scoala unde s-a adaptat PERFECT fara sa planga nici 5 minute si tot timpul cu zambetul pe buze, din prima zi. A fost minunea educatoarelor...dar eu cred ca a fost meritul cresei. Nu mai avem pampersi...decat noaptea cand ii mai pun de stress...dar cred ca mai rau o stresez cu stressul meu...
Vorbeste de zor in 2 limbi. Le mai si amesteca, le frantzuzeste de numa'...perle dupa perle! Are anumite lucruri pe care numai in fr le spune, desi eu sper sa ramana in continuare in contact cu lb. romana si sa nu uite.
Ar mai fi multe de spus dar daca scriu asa rar...uof!
Sa nu uit sa urez nastere usoara pt Lilly si felicitari (si aici) Alinei_anto si lui Ylari pentru samburei! Sarcini usoare fetelor!
Sanatate muuuuuuultaaaaaaa puiutilor bolnaviori si concedii placute celor ce se pregatesc sa evadeze...abia astept si eu!! ![]()
Va pup pe toate!
gabitzam spune:
Alina, sa te uiti pe net la Espumisan, daca merge la gravidute. Sau chestii care se mai dau la bebelusi pentru colici, gen Debridat.
Alex@Sara spune:
lily,nastere super rapida si usoara,refacere grabnica si bebe sanatos,voinic si mancacios..pupici ..mamaaa ce emotii am,mi-e un drag de bebei ca mai ca as mai face unul,daca as avea putin ajutor ![]()
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Maine e marea intalnire ![]() AMR o zi Lilly 39+ , mami de Julia (30.05.2008) |

HAI BEBE!!!! HAI LILIIII!!!
NASTERE USOARAAAAAA!!
HAI BEBE!!!
HAI LILI!!
HAI CU FRATIOR DE JULIA!!!

(baietii nascuti in data de maine sunt cei mai cei dintre cei ami cei!)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Maine e marea intalnire ![]() AMR o zi Lilly 39+ , mami de Julia (30.05.2008) |

inducere?dop?a?
loriciu ce era sa zica...

39+
, mami de
Julia (30.05.2008)