Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata feteloooooor!!!!!!!

VA MULTUMESC PTR URARI, SUNTETI NEMAIPOMENITE VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL, SUNTETI NISTE PRIETENE MINUNATE!!!!!!

Danicris, vezi, toate simtim la fel ca tine!

Multi pupici, insanatosire grabnica Ilincai, Laura !!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Ylari, draga mea!! Sanatate multa, sarcina usoara si un baietel frumos si sanatos la sfarsitul celor 9 luni!!

LA MULTI ANI MLADITE SI MUGURASI!!

Dani esti minunata, stii asta, da?

Nadia si eu sunt tot asa, super dependenta de ei, si eu la fel nu as putea concepe vacante fara ei, pt ca asa sunt eu, desi recunossssssc o vacata fara copii e o vacanta lejera, dar eu cred ca nu merita, as sta sa ma gandesc tot timpul la pui.

Robert e acasa, a dat-o in febra, tuse, muci, azi fara gradi, desi aveau program de joaca extra azi, de ziua lor.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

OFF Lori, imi pare rau ca e racit Robert. Sanatate

Dani, si eu te iubesc

Alina 6+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Dani, si io te iubesc.

inca o data la multi ani, Ylari! sa fii sanatoasa, tu si fetele tale.
Si la multi ani la toti copiii de aici, si mai ales copii din sufletu nostru!

Io votez ca la Fecian vine ANA Desi statistic stiu ca se nasc un pic mai multi baieti ca fetele...

Si mie mi-e tare greu fara copil. NU ma pot relaxa. Uite, aproape 3 sapt fara Mara mi-a fo taare greu,d esi aveam treburi, alergaturi etc. deci nu vacanta. Noroc ca m-am mai consolat cu prezenta lui Robert
Apropos de Robert si Mara, Mara toata ziua vrea la RObert. E materialista fata, vrea la jucariile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci 8 Ana - 7 Mihai

La multi ani copilasi mari si mici!

Cristina, te pup si te urez si aici, Doamne ajuta sa ai o zi minunata, sa fii fericita si sanatoasa, sa vina bebedoi usor si la timp, sa va bucurati impreuna de familia largita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Va multumesc mult pentru urari si aprecieri, va iubesc eu sunt intr-un mare galop: ne-am mutat, e horror cu atatea bagaje&co, o sa revin cu amanunte in curand, Elena e la mama de sambata, astept sa termine si Ana scoala sa mearga si ea acolo pentru o perioada sa ne revenim si noi psihic si fizic ca efectiv suntem terminati. Vreau sa va spun ca nici nu sunt finalizate finisajele la casa, e tare naspa.
Si copiilor sarbatoriti zilele trecute: Julia,Sara Maria, Lizuca si tuturor pentru astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani si aici, Ylari! Sanatate si fericire iti doresc!

La multi ani tuturor copilasilor!

ce diudat, nu avem nici o mladita si nic un muguras nascuti de ziua copilului!

Sanatate Ilincai de Laura si lui Robert de Lorich!
Si eu am avut o noapte de cosmar alaltaieri: Cristiana s-a trezit de n ori plangandu-se de ureche; i-am pus Tobrex si vad ca i-a trecut, ieri nu s-a mai plans.

Dani, esti minunata

Lilly, scoatem ?

Belleane, sa va fie de bine mutatul in casa noua! incet incet o sa le aranjati pe toate!

chiar daca nu mi-ati raspuns la intrebare, am pus la congelat 3 pungutze de capsuni; sa vedem cum se tin...

O zi buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari sa traiesti draguta noastra: fericita, implinita, cu copilasi superbi si fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

La multi ani YLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! Sanatate si noroc, bucurii si fericire! Doamne ajuta, sa vina bebe la termen, sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Ylari!

Sa ne traiasca mladitele si mugurasii!
Sa fie sanatosi, fericiti, voiosi, destepti si frumosi si sa aiba parte de tot ce este mai bun pe lume si mult, foarte mult noroc in viata!

Bogdan e la gradinita, se pare ca astazi nu au activitati, ci doar petrecere. Nu stiu exact ce inseamna asta din punct de vedere al gradinitei, dar poate vin cu completari maine A tinut neaparat sa mearga la camasa si cravata, ca doar.. "e multi anul lui", cum ii place lui sa spuna Cum a intrat pe usa gradinitei si-a menifestat clar dorinta de a nu fi schimbat de "cavata".
Acasa il asteapta cadoul, constand intr-o masinuta cu telecomanda (care e taxi, avand in vedere "obsesia" lui pentru aceste masini, mai ales cu ce scrie pe ele ), un joc si un puzzle. Am facut aseara o tentativa de prajitura (ma rog colega de la care am luat reteta o numeste tort de biscuiti), adica pe un "pat" de biscuiti inmuiati putin in lapte, se pun 1-2 plicuri de budinca de cacao amestecata cu 3-4 linguri de nutella, apoi pe deasupra se presara nuca de cocos sau cioco rasa, sau.. ce vrea fiecare. Deci... am si desert
De iesit pe undeva... sper din tot sufletul sa nu vina iar ploaia peste noi, avand in vedere ca in ultimele zile a plouat numai dupa ora 18, adica exact cand am fi putut sa fim prin parc.
Apropos de iesit pe undeva... noi am primit de la gradi o atentionare privind incarcarea epidemiologica de la niv buc, adica se pare ca e epidemie de varicela, scarlatina, enteroviroza, intepaturi de capuse sau alte "zburatoare", plus alergiile date de praful din atmosfera. Ei recomandau evitarea locurilor aglomerate, parcuri, locuri de joaca....expunerea la soare etc. Acum... cum o dam tot nu e bine... Asa ca... profitam de ziua copilului si traim si noi fericirea si bucuria prin ochii ingerasilor nostri.

Va pup tare si sa petreceti frumos alaturi de puiutii vostri scumpi!

Mergi la inceput