Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, LA MULTI ANI, DRAGA MEA! Sa ai parte de fericire, multa sanatate si multa iubire. De multe impliniri si de copii fericiti si sanatosi!

Danicris si eu simt la fel fata de voi, toate de la M&M. Sunteti toate minunate, m-ati sprijinit (de fapt, uite ne sprijinim toate reciproc, care cum putem). Si eu te iubesc! Va iubesc pe toate si va multumesc ca sunteti aici.

LA MULTI ANI COPILASI DRAGI!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Ylari!Sa fii fericita si sa te bucuri de copilasi si de familie

Noi ne aventuram in Cocor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ylari

Tuturor de toate marimile

Vad ca s-a mai animat si aici subiectul ma bucur enorm!

Lili scoatem prafuitele, da???? Deci...let the music begin

Lili

Luminel experta in congelarea legumelor si fructelor era Cleo din cate stiu... Eu nu am facut asa ceva (desi incepe sa ma cam bata gandul de astfel de practici). Sa ne spui rezultatul cand le dezgheti ...chiar sunt curioasa cum se tin.

Belleane succes cu mutatul. O sa fie bine ai sa vezi...mai mare stresul.

Cleo sa ne tii la curent cu acomodarea Marei la noua casa.

Bolnaviorilor cate un sa le treaca toate!!!

Felicia,de pui (Gabriel) si 31+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Capsunile nus tiu, dar zmeura se tine fain. Isi pastreaza ceva din savoare, nu iese pasta dupa dezgetz (bine, nici forma nu mai are), io o bagam in creme de pajituri, sau in panispan.
Si prunele fierte se tin fain. Piersicile isi pierd tot farmecul - aroma aia alor.

Acum nu mai am insa combina cu congelator separat, asa ca o sa cumpar (vad ca si Cora are MUUULT mai mare raionul de fructe si legume) iar pretul e ca in Ro la o caserola de fructe din astea. Sa videm la iarna cum o fi.

Mara nu are nicio treaba. Asta este casa ei, de la belgia. Vrea sa mearga la joaca, vrea la Robert. Problema e cu lumina la ora 22, ca aseara la 22 ne dadeam in topogan.
Greul e pe tati, care e casnic, alergand cu actele, si cu fifi dupa el. Fifi care e nastrushnica, evident. Se instramba -discuta cu oamenii in metrou. Evident, ea zice in Ro, ceilalti... nu stiu ce pricep
PS. Aseara ne-am conversat cu o tanti in engl. Dupa aceea, mara ne facea: OKEEEY, OOOOKEEEYY, BYE BYE!!
Zice Merci, zice Au revoir. De, asta aude,asta face

Prafuitele? ceva Contractii? ape rupte? unde?ce?a ? am ratat m,omentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Heeei, lasati prafuitele sa mai stea
Nici un semn inca, si d-ra a zis sa ma mai duc sapt viitoare si daca bebe nu a mai luat in greutate si nu mai suport burtoiul, caldura, etc sa incercam sa-l scoatem.
Pana atunci intentionez sa ies pe-afara, sa urc scari, sa car plase ca m-am saturat de stat in casa ca tot am staaat si-acum vad ca n-ar mai iesi (ca acum 3 ani )

cleo ce ma bucur ca Mara se simte in largul ei.Si ma bucur ca stati aproape de Simonix si Robert.Mai sunt apartamente de inchiriat prin zona? Ca sa stiu daca incep sa invat franceza, daca il conving pe sot sa plecam si daca gasim un job prin zona peste 2 ani... Ei, vise , cu convinsul sotului e cel mai greu .

luminel zilele trecute am cautat pe internet despre congelarea legumelor si fructelor si chiar de capsuni am gasit ca se inmoaie dupa decongelare.Acum nu mai stiu care e linkul.Daca dai o cautare pe google poate il gasesti, sau gasesti alte sfaturi.

Lilly 38+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

La Multi Ani, Ylari! Sa fii sanatoasa si fericita!

La Multi Ani copiilor din voi si de linga voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani tuturor copilasilor!
Sa fie sanatosi iar noi, parintii, sa ne bucuram de ei multi, multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

[cleo] ce frumos v-ati acomodat asa repede si stati langa simo, in clubul belgienelor. Frumoooos
[lilly] hai ca ai fost draguta cu planurile de be peste 2 ani, daca, daca, daca. Adevarul e ca si eu am furia plecatului cateodata, dar alteori tot aici, langa familie si mai ales langa sis ma vad. Iar bogdan nu insista

Ieri le-am dat ceai de ceapa si mirci nu mai tuseste deloc, iar ea putin aseara, i-am pus sareu si i-a trecut relativ repede? O fi efecul cepei? Daca da, e wooooow. Hai, dua Domnul sa mi se faca bine. Ca eu nu mai contez, ma doare gatul si mucesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ylary scumpa mea imi cer mii de scuze pt intarziere, iti spunem si noi un sincer La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!! iti doresc sanatate maxima, sa ai o sarcina usoara ca a mea, sa te bucuri de cei doi copilasi ai tai si sa fii mereu iubita asa cum meriti!!!!
La multi ani si pt copilasii sarbatoriti ieri si azi si zilele teecute, pt Lizuca si Sara si imi cer scuze daca nu i-am nominalizat pe toti, gandurile bune merg catre voi!!!
Laura ce mai face Simona?
Va admir pt familia voastra mare si frumoaasa!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Heeei, lasati prafuitele sa mai stea
cleo ce ma bucur ca Mara se simte in largul ei.Si ma bucur ca stati aproape de Simonix si Robert.Mai sunt apartamente de inchiriat prin zona? Ca sa stiu daca incep sa invat franceza, daca il conving pe sot sa plecam si daca gasim un job prin zona peste 2 ani... Ei, vise , cu convinsul sotului e cel mai greu .

luminel zilele trecute am cautat pe internet despre congelarea legumelor si fructelor si chiar de capsuni am gasit ca se inmoaie dupa decongelare.Acum nu mai stiu care e linkul.Daca dai o cautare pe google poate il gasesti, sau gasesti alte sfaturi.

Lilly 38+ , mami de Julia (30.05.2008)

Cleo, ma bucur ca se simte atat de bine Mara in BE!!! cred ca ati luat ceamai buna decizie sa emigrati in perioada asta a copilariei ei, acum se aapteaza cel mai repede copiii!
Sotul tau isi cauta si el un job? cum o sa faceti cu Mara, o duceti la gradi?

Lilly, am cautat si eu pe net si am gasit ca se pot congela si capsunile...acum, ce-o fi o fi..macar sa pot sa le folosesc la prajituri sau creme si tot e bine!

Esti tare haioasa cu planurile de emigrare... daca, daca, daca...

si eu meditez intens la ideea de a ma muta in Germania... sotul vrea neaparat ca cel tarziu la anul dupa Paste sa ne ia acolo, pe mine si pe Cristi. Problema e cu fiu-meu, ca mai are doi ani de liceu si ar trebui sa-l plasez undeva pana termina ca sa-l putem lua si pe el...
O alta problema ca ar trebui sa renunt la sv de aici pentru nu stiu ce serviciu in DE... sotul zice ca am sanse mari sa gasesc un sv bun si acolo, daca invat germana (pe langa engleza si ranceza pe care le stiu)...om vedea!!!

toate fetele!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput