Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata

fetelot poate ma ajutati si pe mine ca mi s-a pus pata: inainte sa se nasca Darius pusesem ochii pe un sac de dormit dar care nu l-am mai luat ca era scump(cred ca in jur de 2 mil). Si acum vreau sa-l cumpar pentru ca au versiuni de vara, iarna si toamna-primvara. Vreau sa-i iau unu de vara ca sa pot sa il culc in body ca e f cald dar nu mai reusesc sa le gasesc erau mai multe modele..cu oite, verde cu masinute,,parca si vad in fata ochilor pozele, nu stiu pe ce site le-am vazut

later edit: i-am gasit, erau pe hopa sus de la dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de

mama e in bucatarie..sarmale!!

Ana doarme, Robert e acasa, ca gradinita lui e la Sinaia iar mami exagerata nu l-a lasat.

Madalina glutenul i-l poti da pe la 8 luni fara probleme.
Irinuka stai linistita ca culorile zise d etine nu-s exclusiv d efete; eu la Robert am avut toate culorile lumii, numai roz nu i-am pus (desi acum are 2 camsi super trendy roz cu dungulite si una lila...arata ca un barbat asa),...deci noi in permanenta avem rosu, galben, verde nu mai zic...toate culorile.
Cu autodive-eu zic ca a avut ceva dovlecelul ala! Mai incearca cu altul!

Ah, daca nu pastrez deschisa fereastra cu ce s-a scris uit tot. Ca acum.
zumzu cred ca te-ai lamurit cu aburul, cu sacul n am idee.
Loutzy si tati nostru sforaie...la un mom dat ii zic "ia-ti catrafusele si pleaca" gluma-gluma, dar chiar il trimit in sufragerie.

Va pup, La multi ani sarbatoritilor zilei - REBECCA, RAZVAN&ROBERT, ALESSIA, MARIA, MIRUNA, FELIX si ANDREI!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata, fetele!

LORI, prestam parc?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

zumzu - nu stiu ce pagina vazusei. Oricum imi dati de gandit... Copilul meu doarme de 2 luni in tricou si pampers. Doar cand au fost 19 grade in casa l-am imbracat in salopeta. Nici sosete nu-i pun, ca le da jos...
Oare gresesc?
In fine, sa revin la intrebarea ta, uite niste site-uri cu saci de dormit:
http://bebedeco .shopmania.biz/catalog/saci-de-dormit-pentru-copii-model-de-vara-54212
http://www.reclamamascata .ro/products/search.php
http://www.bizoo .ro/catalog-produse/saci-de-dormit-pt-copii-cat-1001/start-0/10/
http://www.shopmania .ro/magazin~cauta-sac-de-dormit-bebe.html
http://www.bebeplanet .ro/magazin/Trusoul-bebelusului/Saci-de-dormit/asc/nume/2,14,0,10,1,lista.bebe
(fara pauza dinainte de " .ro"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi si de la NOI...MOAMA CE MA ENERVEAZA FATA ASTA CU FUNDU' GOL..da nu poti face nimic de ea

Irinuka;pup mamica harnicuta..trebuie multa rabdare la autodiversificare...facem experimente pe bebeii nostrii..cam asa este pana testezi toate mancarurile..pana isi face lista cu favoriti

De-ea' noi in fiecare an am chemat un nene de la deratizare ,care dadea cu ceva solutie pe pereti si nu am avut nici macar una bucata tantarila ,nici muste..dar acum imi e frica cu bb mic...ma gandesc ca e toxic pt ea..

Nu stiu despre ce tabel vorbiti..nu stiu despre care prima pagina

Zumzu;si la mine e fisura anala.....lamureste-ma si pe mine cum ti-a trecut..plizzz..doare?VREAU PM

La multi ani sarabatoritilor de astazi!!!!!!!
FELIX ANDREI MARIA ALESSIA MIRUNA RAZVAN SI ROBERT REBECCA

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Buna dimineata si de la mine!
Deci eu tocmai am tras o tura de bocit zdravan. Stati linistite, nu am patit nimic rau. Ci doar m-a invaluit si mai mult dragostea de mama care e... coplesitoare si minunata. Pentru ca: aseara am calculat cat voi lipsi de acasa cand voi incepe lucrul iar (in septembrie)-11 ore!!!! Eu stau langa Cluj, iar jobul e la capatul celalalt la clujului, pe putin o ora fac sa ajung...deci doua dus intors. Plus 9 cat stau la birou. Si m-a luat plansul si aseara. Pai eu vreau sa ma intorc la birou, imi lipseste, DAR NU POT LIPSI ATAT DE ACASA,DE LANGA PUIUL MEU!! Si am hotarat, impreuna cu musiu, sa cer program de 7 ore, chiar si pe bani mai putini. Pentru ca, dupa cum spunea dr Karp, nimeni, pe patul de moarte, nu spune "regret ca n-am stat mai mult la birou"!
Acestea fiind zise (stiu ca Lori ma va "premia" pentru simtamintele astea si eu ma voi simti onorata ), trecem la altceva.
Multumim de urari! Da, azi face Miruna 4 lunite si pot declara ca e cel mai vesel copil pe care l-am vazut, rade toata ziua, isi prinde talpicile cu manutele, se intoarce doar pe o parte, asa se aseaza si sa doarma si baga in gurita absolut orice. Pe burta isi tine capsorul bine bine, dar inca nu stie sa se intoarca nici macar intr-o parte. Dar nu imi fac griji!
La multe lunite, de asemenea, Rebecca, Razvan & Robert, Alessia, Sofia, Felix si Andrei.
Azi m-as epila cu ceara rece. Mi-am cumparat ieri... Mi-e cam groaza. A mai experimentat cineva? E vorba de ceara aia de o incalzesti usor la bain-marie si pui benzi deasupra, nu la benzile de ceara gata confectionate.
Pup, sunt prin zona azi, poate iesim mai tarziu...

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx am putea presta parc, dar bate un vant ff tare iar langa lac acolo e mai puternic d eregula...mi-e ca li se starnesc mucii...vedem, ca acum doarme Ana. Dac aiesim, te sun

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata si de la noi si multumim de urari; am facut 4 lunite, mamaaaa ce am mai crescut, parca nici nu imi vine sa cred ;
ne pregatim intens de botez, dar am senzatia ca eu si nasa am cam inversat rolurile la botezul asta, pentru ca eu ma ocup de cruciulite si bomboane si ea cu florile pentrui cristelnita ;
ma rog aici intervine si socrela de este asa invalmaseala de detalii (soacra este prietena buna cu nasa, nasa strumfitei este si nasa de cununie, care nici nu a vrut sa auda ca ne putem gasi alti nasi; a fost un fel de cerere de nasit din partea ei); acum stau pe ganduri daca sa mai cumpar si niste place-carduri cu numele invitatilor (am vazut la botezul de sambata niste animalute dragute pe post de place-card); deci intrebare ati avut la botez asa ceva?
in alta ordine de idei, BRAVO mai fetelor pentru initiativa de slabit; as vrea sa ma inscriu si eu de lunea viitoare, acum nici o sansa, ca mi-a cumparat sotul (care ma vede tare slabuta, sau asa ma minte frumos) niste bomboane moldovenesti cu care ma lupt de vreo 3 zile; sper sa scap repede de ele;
toate fetele

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tunde ai pm. (am uitat sa iti scriu in pm- nu doare dar nici placut nu e )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori eu l am exilat de mult in sufra
se zguduie geamurile de sforaiturile lui

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput