Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si azi am planuit iesire matinala impreuna cu Gabi. Asta daca nu adorm la loc in urmatoarea juma de ora ca sunt cheuna.
Asa ... Ce vroiam sa spun:
CATA welcome back!!! We missed you!

MONIKA poate am inteles eu gresit, te rog corecteaza-ma, ti-a zis dr sa ii pui supozitor cu Novocalmin preventiv??? Daca este asa, e cea mai mare prostie posibila. Nu se da decat peste 4 ani la febra peste 40. Prietena mea care se duce la dr. Stanciu si-a luat o super paruiala de la el ca i-a dat copilului de 9 luni in conditiile in care avea de 3 zile febra peste 39 si incercase toate combinatiile de paracetamol si ibuprofen. Poate provoca soc anafilactic la bebelusi. Nu e de gluma cu el.

IRINUKA si pe mine m-a intrebat ieri mama: si de saptamana viitoare incepi diversificarea ... Ce ii dai, mar ras cu biscuite si miere??? Am crezut ca mor. I-am zis 'femeie, esti nebuna? Copilul meu nu o sa primeasca gluten si miere pana la 1 an!' a zis ca pe asta nu a mai auzit-o, ca mierea si biscuitii sunt foarte buni si sanatosi. Si mama e o emancipata, director de vanzari la o firma, foloseste laptop, Blackberry, sta pe net toata ziua, googaleste tot timpul, face comenzi on line ... Chiar aveam pretentii de la ea.

RALU ce bine ca i-a trecut Maiei! In legatura cu finuta tu, eu i-am cumparat finutei mele, anul trecut cand a facut 1 an 2 seturi complete de hainute ca sa isi poata alege maica-sa ce ii place mai mult si ... atat. Nu i-am luat bijuterii sau alte lucruri de valoare. Jucarii si alte chestii bebelicesti ii tot luasem pe parcursul anului. Sincer, consider ca vremurile nu mai sunt cum erau odata dar eu nu sunt o conservatoare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! Am venit si eu la
Sa aveti o zi superrrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu am uitat: la galmita de la vaccin pune-i compresa cu apa rece sau o felie de cartof.

Zumzu eu taman aseara m-am hotarat sa nu mai sterilizez decat la 2 zile bibe. Daca ii zic iar sotului (responsabilul cu spalat + sterilizat) ca m-am razgandit o sa imi zica ca sunt d-na cur sucit. Noi folosim multe: 7/zi - 5 de lapte si, mai nou 1 de ceai si 1 de apa si ii ia sotului cam o ora toata activitatea - asta daca pun la socoteala si pauzele de tigara din timpul procesului.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!

Mada, sar'mana de cafa...luai una maare ca e nevoie!

Raluka asa am patit si eu, doar ca la mine a fost primul vaccin. Mi-a explicat dr ca ea cheama copiii la 3 luni nu la 2 ptr ca nu e de acord cu antitermicele date inainte de 3 luni, doar in stricta necesitate, si ca a constatat ea ca bebeii suporta mai usor vaccinul la 3 luni decat la 2. Si asa a fost: migdaluta mea nu a facut pic de febra ast-noapte dar tot am stat lipita de patut mai tot timpul de frica...Singura consecinta a fost ca a mancat mai des si mai mult, atat. I-am pus cartof crud la picioruse cand am venit d la vaccin si acu nu se mai vad intepaturile si uite ca m-a ajutat DD sa trec usor peste asta. Multumesc Doamne!!
Am intrebat de talpite transpirate si mi-a zis ca e normal ptr ca ei cresc si ca nu e de la fier...hmmm, ce ziceti?? pareri si pareri, nu?
Mi-a spus insa sa-i dau totusi calciu ptr ca e f important ptr ei, n-o sa regret...O sa mai incerc o tura peste 2 sapt. Fontanela e perfecta si greutatea ideala.
De_ea, eu am plase la geamuri, iar afara n-o dau cu nimic...am s-o pazesc cat pot si dac-o pisca totusi, asta e...Cand va mai creste, o voi da si cu de astea...Nici cu creme solare n-o dau, chiar am mers cu port-bebe prin soare si n-a avut nik. Dr mi-a zis ca are nevoie multa de soare si ca dimineata si seara nu o afecteaza si o pot tine dar nu mult...Nah, eu v-am mai spus ca nu prea tin regulile astea, nici cu sterilizarea, nici cu igienizarea drastica, asa sunt eu. Nici la diversificare nu voi fi ca la carte...ii voi da de toate incet, incet si pasat si intreg si cu gluten si cu toate...La mine in familie nu exista alergii asa ca sper nici mandra mea sa nu faca.
Maimutico, ma bucur ca mai apari din cand in cand.

La multe lunite, Rebecca, Razvan & Robert, Alessia, Sofia, Miruna, Felix si Andrei.

o zi minunata!!!

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza. AM avut o noapte de cosmar. Al meu sot a sforait de mi-a ros toti nervii, nush daca am 6 ore dormite. Eu sunt zombi daca nu dorm 8 ore pe noapte.
Astia de pe site ma dispera cu reclamele lor. Imi tot apare rahatul ala de reclama de la fitness. O mare porcarie. Si daca nu apare asta apare aia de la nivea.
Roxx pe care prima pagina suntem? ca ma tot uit si nu gasesc nica.
Va pupacesc.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Madalina, am mai auzit de asta, dar am mai auzit ca paracetamolul la copii provoaca leucemie...La urma urmei toate medicamentele au efecte secundare. Eu m-am bazat pe faptul ca dr mea are 38 de ani, e moderna, invatata ( am lucrat la ea 5 ani) si mi-a repetat de 2 ori sa-i pun doar jumate de supozitor. Eu sunt multumita de efect. Oricum, ptr grija!

Parintii nostri nu trebuiesc invinuiti ca-si dau cu parerea...Asa e omul prin constructie si asa au fost ei invatati atata amar de ani. Eu ii ascult, aprob si fac cum vreau eu, fara sa ma complic. La urma urmei ei ne vor binele, nu? si daca asa cred ei ca ne ajuta, de ce sa-i suparam?

Cat despre culori...eu o imbrac si-n albastru dar nu m-a oprit nimeni pana acum sa ma intrebe ceva...Se uita, zambesc si trec mai departe.

AMR:6 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

nush ce a avut Eva ca mi s a trezit pe la 11 aseara si pana la 1 nu a mai adormit, s a foit o groaza,Ralukara m ai invidiat degeaba....si vroiam sa ti zic ca si Evei dupa primul vaccin i a ramas asa o galmita care a disparut cam in 3 saptamani...si a fost si rosie un pic zona la un piciorus, dar nush sa zic care vaccin fusese facut(pentaxim sau hepatita b), iar la celalt piciorus n a avut absolut nimic

ce tare e Patrick, dragul de el ii ia apararea fratiorului mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Sa ma laud si eu... Pentru ca, dupa cum se poate observa din poze, copilul meu nu mai are loc sa doarma in carut, i-am mai cumparat un patut, care troneaza acum in sufragerie, intre fotoliile noastre. La inceput am avut indoieli, dar acum cred ca-si merita toti banii. Acum puiul meu se lafaie, nu-i mai atarna picioarele din carut. Si eu stau mai linistita, ca nu-l culeg de pe covor daca lipsesc 10 minute din sufragerie.

De abdomene nu m-am apucat inca. Am facut alte "sporturi extreme". Marti, de exemplu, am alergat cu mobila prin casa (sa-mi mai amintesc si eu de tinerete,cand schimbam aranjamentul mobilei de doua ori pe an), iar ieri am calcat toata ziua. Sa vad azi ce idei imi mai vin

LA MULTI ANI Dangabriela pentru ieri, LA MULTI ANI bebeilor de 26: Rebecca, Razvan & Robert, Alessia, Maria, Miruna, si cei care s-au lasat cel mai mult asteptati, Felix si Andrei.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

am hranit motanii si acum la cafea cu voi
multumim de urari, nush cand au trecut 5 luni
suntem baieti mari
azi noapte i am culcat cu talpitele goala, i am controlat peste noapte si aveau talpitele calde
e prea cald la mine, 28 de grade au fost azi noapte si am avut usa de la baie deschisa (noi avem intrare in baia mare din dormitor...ca n filme)si era deschis si geamul de la baie, geam mare ca la o camera, dar tot cald a fost

aseara le am facut baie cu colacul, le am pus apa mai rece cam la 34 de grade, a stat Robi o jumatate de ora

avem in cotinuare aceleasi treziri noaptea la 2, 3, 5, ba Razvi mai haleste o data si pana n 12 noaptea, asa ca sa fie sigur ca are burta plina

ieri in parc imi veanea sa l pun in primul tomberon
m a urlat de jale, ii era foame si somn si nu vroia nici una nici alta, l am chemat pe tascu sa ne ia,si gata....baie, papa si nana

cam atat despre noi

pupi si multi ani sarbatoritilor de azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si de la noi!
Multumesc fetelor de rasp.Si noi avem plase la geamuri si cu toate astea mai avem si tantari si nu stiu ce as putea folosi.Iar pt afara am sa incerc atunci cand mergem la padure solutia de la Chicco,cea aratata de Lorich.
Madalina-la noi in Bt majoritatea dr recomanda Novocalminul dupa vaccin.Si mie mi-a zis sa ii pun jumatate dar nu i-am pus.

Daca imi fac masaj de 2 ori pe zi cu aparatul cate 15-20 de min se pune?

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput