Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina haide ma cu nu o considera nimeni mama rea. Pai numai daca te uiti la fatzuca ei(si la sandalem, recunosc, cu invidie:D) iti dai seama de persoana. Alina, nu esti mama rea!! Ai doar, ca majoritatea noastra(vad ca si Carpatina se incadreaza) niste prejudecati educationale de care e greu sa scapam. Adica mie mi se pare ca nu trebuie batut obrazul copilului pt rezultate la concursuri, ci rezolvate golurile de intelegere a materiei si atat. Jr nostru e un ex perfect de "minima;rezistenta cu maxima efienta", si face si cozonaci :)) |
Mah, da' de unde reiese batutul obrazului? Ca la mine nu s-a aratat...
Cat despre "prejudecatile educationale" hai sa le schimbam numele in "asteptari" si sunt de acord ca le am
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina da, ca a cantat. ea nu vrea la concurs de pian, asa daca ar vrea, ar fi o victorie in sine. |
da, dar ar fi victoria ta, nu a ei..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
Sabina, pai tocmai asta ma enerveaza
, ca nu are goluri/neintelegeri la vreo materie, chiar stie mult mai mult, pur si simplu ca nu e atent, ca in loc sa bifeze a, el bifeaza c, ptr ca in momentul respectiv i-a atras atentie vreo pasarica de pe geam
, si cand s-a intors sa bifeze a nimerit invers!![]()
Si cand ii zic , mai Alex dar chiar asa, si el se rade singur de "prostiile" lui!
Iar la dans, nu stiu ce sa zic, merge de buna voie, ii place mult, chiar ieri inainte sa-l duc la dans, am fost la coafor, si am intarziat 5 min, pai mi-a scos ochii tot drumul ca din cauza coaforului meu el intarzie la dans, era foarte suparat. Si ce vreau sa zic, ca se implica tare la antrenamente, si la concurs nu depune efort?????Atunci de ce se chinuie atat?Performanta asta inseamna, un efort.
Sabina spune:
Carpatina, nu sunt asteptari, sunt prejudecati. Si anume ca nu poti avea o viata buna decat cu 10 pe linie (exagerez mult, ai prins metafora).
Si ar fi victoria ei, ca a vrut sa mearga si a depsit teama, nu a mea.
Alina, pai sa-ti zic eu ca am fost la multe concursuri la pian, compozitie etc. Am experienta. Nu suntem egali. E f greu sa ai forma maxima la evenimentul XYZ. Asta se face in timp. cand o fi la 10-lea concurs unde se tufleste pe scena, aunci va puneti intrebari :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinkav spune:
Carpatina, 

! Credeam ca am luat razna!
Sincer fetele, poate gresesc, poate nu, dar imi doresc sa vad copii destepti, realizati, sa invete bine. Mai ales ca au tot ce au nevoie, au si mult potential, este si dorinta. Chiar nu pot sa-i las asa cu "merge si asa", daca e loc si de mai bine!

E foarte greu sa gasesti calea corecta!Foarte!
ceamica spune:
| citat din mesajul lui Yaia He-he, in sfarsit am avut ocazia sa raspund la concursul cu sunetul! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
tinem pumnii sa castigi !

opa , mic concediu ! distractie placuta

ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
+1 ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
adica mai incerc ?
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Vad ca fetele astea care se dau neputincioase in bucatarie apreciaza cartofii fierti curatati bine de coaja. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Mai degraba golanii care sa stie sa ii curete pentru noi.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Erina Eu cred ca ii iau Dariei pe Rapunzel si printul Flynn |
De unde ii iei pe astia?
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav doar ca il rog, da chiar il rog frumos, sa fie mai atent, ca va avea numai de castigat, il intreb mereu nu ti-ar placea sa fii apreciat mai mult, Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Esti chiar minunata si rabdatoare! Si ca spirit de gluma, sa stii ca eu as vrea sa fiu apreciata mai mult dar fara sa fie nevoie sa fiu atenta.