Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Carpatina:)), daca Sofia ar vrea vreodata la concurs de pian, poate sa iasa si ultima ca tot sunt multumita.

Dar ce te faci cu a mea care nici nu vrea sa participe la concurs?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Cred ca totusi nu sunt un caz pierdut!Ma voi stradui sa vad altfel lucrurile!

Alooo mai doamnelor... atentie sa nu stirbiti increderea unei mame in modul in care-si face alegerile in educatie!

Departe de intentia mea! Cu scuzele de rigoare adica.

Ba pe deasupra s-au animat in mod nesperat discutiile pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mie sofia deja imi zice ca nu o iubesc destul, ca nu imi place de ea asa cum e...ca eu consider ca trebuie sa faca mai mul, ea fiind un elev exceptional....

increderea in sine poate fi f usor distrusa:(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Elena , eu cred ca e Ramonaiani.

+1

adica mai incerc ?

adica .. (doar) subscriu parerii tale

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
Cat despre golani/vs oameni de stiinta.. cu experienta mea de viata l-as alege pe cel din urma... si fac cinste celei care-mi va prezenta un golan curatator de cartofi

Carpatina, cred ca era vorba de cartofii copti, eu una pe aceia ii aveam in minte. Sunt sigura ca s-ar gasi ceva golani sa ii curete, ca doar nu or muri de foame. Ceea ce nu pot spune despre multi dintre intelectualii de azi.

Mergi la inceput

Citat:
Ai doar, ca majoritatea noastra(vad ca si Carpatina se incadreaza) niste prejudecati educationale de care e greu sa scapam.

Eu le-as zice principii, nu musai prejudecati.

Mergi la inceput

Citat:
increderea in sine poate fi f usor distrusa:(

E valabil si pentru mame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Interesante discutii aici - daca pana si carpatina a scos capul din barlog
Imi place mult cum au scris Roxana si Yaia, cam asa gandesc si eu. Dar asta nu inseamna ca nu inteleg si punctul de vedere al Alinei. Si al Sabinei
Impoertant este ca toate dorim copiilor nostri fericirea si incercam sa le creem conditii pentru un start bun. Eu zic ca-i bine ca se discuta aici, asa ne dam si noi seama de eventualele capcane.

carpatina , miss you !

Azi si maine reduceri de 40% la jucarii si confectii copii la Carrefour, maine intre orele 10-20 reducere de 50% la jucarii in Cora ( asta pt ca a pomenit Erina de Rapunzel )
Si tot pt Erina : poti merge maine dimineata si in Afi Cotroceni, la Happy Baby Day, am trimis pe mailul comun mai multe detalii ( am primit si eu un newsletter ).

Noi... Irina a racit ( a luat de la Maria, clar ), ieri am fost cu ea la dr, dar e mai rau si asa ca maine dimineata merg iar ( la alt dr ). Maria este la gradinita ( si continua sa planga in fiecare dimineata, ca nu vrea ), mai muceste discret, dar nu mai tuseste. Am dus-o inca de vineri ( ca altfel iar trebuia sa merg la dr pt aviz ).
Maine seara voi veni numai cu Maria, probabil vom ajunge in jur de 18.30 - 19, trebuie sa il astept pe tati sa vina de la serviciu. Sper sa nu dispareti pana atunci !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Carpatina, nu sunt asteptari, sunt prejudecati. Si anume ca nu poti avea o viata buna decat cu 10 pe linie (exagerez mult, ai prins metafora).

Asta e intr-adevar o prejudecata... dar te asigur ca nu o am
Adica nu cred ca e o conditie .. nici necesara, nici suficienta... insa cred ca in mare parte "ajuta" mai mult decat 5 pe linie.

Dar imi doresc (si asta intra la categoria asteptari) ca treaba inceputa sa fie bine facuta...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
E foarte greu sa gasesti calea corecta!Foarte!

De asta ma tem si eu cel mai tare.

Nu stiu care e calea corecta, ma framant mereu pentru cea mai mica decizie. Mai degraba pentru ca nu imi permit sa o gasesc prin esecuri repetate (cel putin nu cand e vorba de copiii mei). Mi se pare o povara foarte grea sa iau o decizie pentru copilul meu; daca gresesc, daca nu e bine? Si mai grav, daca nu mai pot indrepta nimic?

Dar sigur va veni varsta la care as vrea sa mai pot decide pentru ei dar nu o sa ma mai lase, ba o sa imi ignore si sfaturile, si sa vezi atunci ce o sa regret momentele astea.

Mergi la inceput