Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Cat despre golani/vs oameni de stiinta.. cu experienta mea de viata l-as alege pe cel din urma... si fac cinste celei care-mi va prezenta un golan curatator de cartofi

Carpatina, cred ca era vorba de cartofii copti, eu una pe aceia ii aveam in minte. Sunt sigura ca s-ar gasi ceva golani sa ii curete, ca doar nu or muri de foame. Ceea ce nu pot spune despre multi dintre intelectualii de azi.

De aia zicea si eu mai Roxana...
Depinde de gradul de golanie.. se va gasi mereu una sau mai multe fete "intelectuale" care sa-i curete in locul lor

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Cat despre golani/vs oameni de stiinta.. cu experienta mea de viata l-as alege pe cel din urma... si fac cinste celei care-mi va prezenta un golan curatator de cartofi

Carpatina, cred ca era vorba de cartofii copti, eu una pe aceia ii aveam in minte. Sunt sigura ca s-ar gasi ceva golani sa ii curete, ca doar nu or muri de foame. Ceea ce nu pot spune despre multi dintre intelectualii de azi.

De aia zicea si eu mai Roxana...
Depinde de gradul de golanie.. se va gasi mereu una sau mai multe fete "intelectuale" care sa-i curete in locul lor

=====================

Pai vezi, d-aia nu o fac eu pe fie mea "intelectuala"! Si tot de aia cred ca s-ar descurca si Andrei pe post de "golan".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

carpatina , miss you !

miss you back

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cred ca am dezbatut destul pe ziua de azi, sper sa fug si eu la sport curand, astept sa plec intre rafalele de ploaie. Ieri am ales momentul nepotrivit si am ajuns la masina ciuciulete.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cine schimba capitolul ( eu nu stiu ) poate are timp sa schimbe si titulatura de la Mamicide2007, ca a ramas 'cu copii de 2 ani' si maine-poimanine incepem sa suflam in lumarile de pe tort .

By the way, oare ce mai fac Veveritzii ? Ana, sper ca sunteti bine

Yaia, m-ai dat gata cu tobele africane

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Cine schimba capitolul ( eu nu stiu ) poate are timp sa schimbe si titulatura de la Mamicide2007, ca a ramas 'cu copii de 2 ani' si maine-poimanine incepem sa suflam in lumarile de pe tort .

Timp ar fi.. nu si puncte... (ca titulatura se "cumpara")

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Hei, hei hei, ce-mi place cind am ce citi!!! Sa nu zicet ca ati scris ca ziceam ca lipsesc eu.

Luiza merci de info cu Afi, e bun daca e vremea capricioasa. Au acolo si C&A si altele. Poate ajung si eu un pic mai tirziu maine dup-amaiza...acum o ora ma gindeam ca depinde de programul de dimineta, daca sunt rupti de oboseala poate nu ajung deloc...

Mi-a placut mult concluzia ta cu startul bun. E calare David si nu pot raspunde dar eu deja stau rau cu gura pe Daria la chestii: nu sta cu picioarele sub tine, nu vorbi pe nas (s-a abisnuit asa de dupa operatie). Adevarul e ca viata e o competitie, ficare mama isi doreste ca, copiii ei sa fie cei mai buni si fericiti copii.

Roxana, i-am vazut intr-un catalog Carrefour, erau cu reducere la 59 de roni, merg sa ii caut (cred) in seara asta. Desi tare m-ar atrage pilatesul. Si la mine situatia e la fel cu mama mea. ma gindeam ca pe undeva e si vina mea pentru ca mereu sunt nemultumita de mine. Iar la capitolul dorinta de a participa la concursuri si trac la examene, Ohhh yes dar poate de aceea am avut rezultatae bune in facultate.

La noi va fi "rau" de copii pentru ca tati a fost de 10 pe linie. Deja ii spune Dariei: sa inveti bine tati sa vii numai cu 10. Am vazut ca de la David are asteptari foarte mari, sa il invete el sa nu buoneze electronicele....

Ema santate multa.

Yaia ce bine, sper sa fie raspunsul corect. felcitari pentru primul cuvint in finlandeza spus de Alexia.

Carpatina in drum spre Bucuresti-cind injuram in gind soselele Romaniei (adica pietoni, betivi pe carosabil,carute, gropi, pisici, caini)ma gindeam la tine...stai stai ideea era ca am auzit ca aveti toate autostrazil luminate. M-as muta la voi!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vai vai Erina, pai mai da-i lui tati sa citeasca pe aici.
Nu e ok ce-i zice :(
daca e asa, la ton de gluma, merge, dar daca devine serios and incepe fata scoala....

fetelor, eu sunt prima care as lua masuri daca as vedea copilul ca vine doar cu insuficent si nu pricepe nimica.
dar ca sa-i penalizam ca n-au luat premiu 1 la toate concursurile (fie si verbal) mi se pare f daunator.
Sau sa fim dezamagiti.

Nu avem voie sa fim dezamagiti de ei, am gustat din cupa asta si e amara rau, credeti-ma pe cuvant.

As vrea sa mai vina Maria p-aici, poate are ea o idee:) ca ea fecior mare deja! :)

Luy, pupam fetele frumoase.Sanatate tuturor, mai ales Irinei.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Citat:

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

sunt de aceeasi parere

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput