Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Eu nu am observat inca o asemanare :) Dar stiu de la mama ca imi povestea, cand era insarcinata cu mine ii placeau f mult boabele de cafea...si nici inainte nici dupa nu le-a mancat cu placere. Eu insa niciodata nu le refuz Ma abtin cu problemele mele cu calciul, insa imi plac tare mult.

Noi suntem singurei pt inca o saptamana...tata e in Ro..asteptam sa se intoarca. E greut cu amandoi dar facem fatza. Sa va mai spun cate ceva de Robert ce m-a amuzat pe mine.

I-am spus pt prima data povestea cu 'Ursul pacalit de vulpe' si la sfarsit...dupa ce a meditat el putin..."Dar de ce nu a mers la spital daca il durea coada? La spital ii facea ceva si nu il mai durea"

Intr-o zi cand sa plece la gradi imi arata o alunita pe mana si imi zice ca o fetita i-a spus ca el acolo are buba. Ce sa ii spun mama?Ca asta nu e buba! Cum sa ii spun? I-am spus eu cum sa zica in italiana...insa traducerea exacta la alunita nu o stiam. Si el insista..dar ce ii spun?ce e asta? Si i-am zis...Robert, o sa ma interesez si apoi iti spun. Si el...mama, cand plec eu...tu sa cauti pe internet sa gasesti cum se cheama...si cand vii imi zici si eu ii spun fetitei

PS: Carpatina m-am bucurat mult ca ai mai scris de Ioana, chiar si 2 3 cuvinte, sa o mai cunoastem si cand spune chestii de "oameni mari"

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu Cecilico, nu l-am gasit... Am facut si un subiect nou, la discutiile despre animale, dar nu mi-a raspuns nimeni. Ma asteptam sa fie mai saritoare fetele astea. Nu cred ca nu e nimeni de pe forum, care sa stea in zona unde l-am pierdut... In fine, noi continuam sa-l cautam.

In alta ordine de idei, am bagat marfa noua, ca nu ne-ati mai vazut de ohohoooo.

http://good-times.webshots.com/album/580266532iMaxTZ

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Speram ca si Olivia e bine!

Multumim!
Chiar a fost bine. Se pare ca a fost ceva luat de la gradi, inca 6 copii de la ea din grupa au avut la fel!
Avem si un caz de scarlatina la grupa de alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare, fete dragi! Vineri nu am reusit sa intru si nici in weekend. Multumesc din nou pentru urarile calde!

Roxana, bunatatile au fost sambata trecuta cand un venit prietenii sa sarbatorim la gratar si dulciuri. Miercuri am avut doar tort si am sarbatorit in cerc restrans.

Sper ca Ioana si Olivia sunt bine acum! Sanatate multa!

Noi ieri am fost la Spa, am dus copii la joaca in apa dupa mult timp, Tudor bietul mereu zicea ca 'mai sunt 3 zile si mergem la Eden'. Cum au fost amandoi sanatosi, am mers. Desi Alexia muceste mult, sper sa nu prinda iarasi ceva...desi vremea e urata la noi, e umed si frig si plouaaa...si azi dimineata a si stranutat de cateva ori.
M-am bucurat sa citesc vesti despre Andrei de papanash si Cristi, sunt baieti mari...Pe Yannis l-am vazut doar in miniaturi, pozele mari nu mi se deschid ca nu am instalat Flashul si nici nu am voie sa-l instalez, asa ca m-am holbat la miniaturi si am vazut un Yannis in forma si pe mama-sa cu niste craci...

Mara mare si multumiri.
Luy mare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Sa va povestesc ce am facut si noi!
Sambata dimineata am avut concursul la dans, fiind prima data ne-a dat peste cap toata organizarea lor, foarte obositor. Ce sa zic de prestatia copiilor, a fost ok, se putea mult mai bine!Cand au intrat prima data pe ring, au fost absolut minunati, de aceea s-au si calificat in semifinala, iar pe urma s-au relaxat, efectiv s-a si vazut. La cha-cha locul 12 din 22.
La vals, locul 9 din 18. Erau primii sub linie ca sa intre in finala. Si aici au dansat mai rau ca la antrenament.
Pe 12 iunie avem alt concurs.
Dupa dans am fugit in mare viteza(dintr-un capat al orasului in altul) la scoala, am intarziat un pic, unde el si echipa lui( Tiger Land ) au luat locul 3 din 6 echipe participante.

Sunt fericita pentru el, desi mi-ar placea sa depuna mai mult efort in ceea ce face!Ceea ce am observat la el, si nu imi place, isi da seama ca stie multe, intelege, si practica metoda "lasa ca merge si asa".

Am si niste poze : https://picasaweb.google.com/113021560116995670768/MAI2011ALEXDANS#5612403372235407746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

suntem acasa amandoiu fffff tusitori si vad ca Seb a facut si 37,8 dimineata numai ieri si azi. Nu l-am dus la gradi desi daca n-a urlat ca el vrea la gradi ....

Felicitari Alex! Duamna V

Luiza nu stiu cum de nu ne intalnim pe la sun plaza , suspectez orele motivul. Sunt aproape in fiecare zi acolo , pana la urma tot ne vedem , desi pana nu scap de tusea asta nenorocita nu vreau sa dau ochii cu voi!

Rox esti plina de idei ! nu vrei tu cumva sa mai infiezi doi copii mari direct mari din care doar unul ascultator? Eu tb sa-i cumpar pentru ziua copilului role pentru ca mi-a zis ca vrea,, patine cu rotile ca a lu'mickey'' .

Carpatina sa stii ca prinde sens ideea cu nemancatul lui Seb- eu nu am poftit la nimic in sarcina !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata !

Cine vine pe 1 la Cocor ? Erina ? Teo ? Noi mergem, sper sa mai fie si alte amatoare
Papanash, nu stiu daca rezistam pana ajungeti voi. Incerc sa te sun azi ( daca nu uit ).

Alina, felicitari inca o data lui Alex ! Chiar asteptam sa 'comentezi' ceva . Probabil pe masura ce creste va deveni mai 'bataios'

Uf, s-a trezit Iri. Fug...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Oi, oi oiiii...

www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A" target="_blank">Dansa Kuduro

Luiza noi vom veni la Cocor. Ne auzim la telefon sa vedem la ce ora ajunge fiecare.

Papanash. La virsta aceaasta sunt foarte influentabili. Nu face o drama prea mare...cred ca deja regreta destul.

Annisia, ce mare si frumos e Yanis. Imi place cum e tns iar tu arati beton.

Alina, felicitari lui Alex!!!

Cristina, ce dulce e Robert!!!

Noi suntem bine, am revenit in Bucuresti. Vreau sa ma interesez daca exista scaun care se da pe spate la categoria de virsta a Dariei. Nu imi place deloc Concorde-ul pentru drumurile noastre lungi...A inceput sa isi desfaca si centura...

Sanatate daca mai sunt bolnaviori si numai bine tuturor!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Aaa, eu in sarcina cu Daria am mincat foarte sanatos si putin, pofte nu am avut deloc=> nici ea nu maninca.

La David mincam cite 1 kg de struguri pe zi, cred ca de aceea e atit de activ.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alina, bravo lui Alex!
Sa nu te superi pe mine, dar eu tot iti zic: esti foarte ambitioasa cand vine vorba de Alex! Poate ar trebui sa-l incurajezi si sa-l feliciti mai mult, se simte in postarile tale dezamagirea, sper ca la el nu ajunge!
Sa stii ca important pentru ei e sa faca cat de bine pot si atat. Sunt copii si trebuie sa copilareasca, sa se simta bine cand fac ceva, chiar si cand concureaza. Sa simta placerea lucrului pe care il face si daca iese si un loc bun, ca acel 3, cu atat mai bine. Daca nu, asta e! Inghetata tot trebuie sa primeasca la final, sau cum cere Tudor, o 'sulpiza'.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput