Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Copiii vostrii "mostenesc" vreuna din poftele voastre de gravide?

Eu n-am fost tare pofticioasa (adica nu mai mult decat de obicei..)... insa ma atrageau tare mult supele cu taitei instant... iar Ioana ar manca taitei din aia dimineata la pranz si seara daca ar putea

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

D-na C, eu nu am poftit in sarcina decat paste si am mancat........iar Cristi mananca si el....daca il intreb ce vrea sa-i fac de papa, spune paste...m-am gandit si eu ca ar exista o legatura...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Sanatate copilasilor bonlaviori!

Am citit din cand in cand pe sarite!

N-am noutati mari despre noi. Doar rutina zilnica, cu fetele calare pe mine, dupa munca. Si exclud orice alta activitate, pana cand le culc. Pot face altceva, daca nu adorm si eu cu ele. In ultima vreme, imi mai reuseste sa raman treaza.

Cu intarziere, La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile!

Doamna C. nu-mi amintesc sa fi avut pofte speciale pe perioada sarcinii, dar cu siguranta adora dulciurile , asa cum nici eu nu scap de obiceiul asta prost.

Va doresc zile senine din toate punctele de vedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Duamna Carpatina, eu la sarcina cu Filip, am pofit numai la spanac si stevie toata primavara trecuta, asa ca am mancat atunci f mult lasagna cu spanac,spanac si sarmalute in foi de stevie. Filip mananca si el cu mare placere acum si spanac si stevie, sarmalutele in foi de stevie sunt preferatele lui.
Sa va mai scriu si despre Filip, are 10 luni, e un scump, a inceput sa mearga de manute, este ff sociabil, rade peste tot in parc, la gradi cand o luam pe Antonia, este mereu cu ochisorii dupa Antonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Alinka, sanatate Oliviei, sper sa nu mai aveti probleme si sa aveti un weekend placut! Mult succes lui Alex la concurs!

Carpatina, pupici Ioanei, va doresc multa sanatate si un weekend fara evenimente "nesanatoase". Spor la plimbari.

Greyerash, foarte frumoasa rochita, sa o poarte sanatoasa si sa fie superba la serbare (si nu numai)!

Erina, am PM pe FB. Felicitari pt tapet, arata super-beton! Eu nu sunt in stare sa lipesc cu scotch cartile copiilor . Ce lucruri faine stii sa faci .

Papanash, mai zii de Adi, tare dor mi-e de povestile tale .

SabinaY, ce-as adormi si eu cu copiii , doar ca ma ridic dupa ce ii culc si am de strans de prin casa, pregatit sticlele de apa etc pt a doua zi, haine de intins/strans...

Mergi la inceput

Despre noi: suntem bine cu totii, Lisa inca sfornaie ca un calut (am tema sa o filmez de cateva ori cum respira noaptea si pe baza asta vom primi eventuale recomandari, desi se pare ca amigdalele sunt marite si s-ar putea sa ne recomande operatie), iar Adam a avut cateva zile de tuse (mda, iaurt rece direct din frigider), dar l-am dres cat de cat cu ceai cald...

A trebuit sa hotaram daca din februarie o schimbam pe Lisa la gradinita unde am pus-o pe lista cand avea 2 ani! Deocamdata am hotarat ca da, va merge probabil 3 zile, dela 9 la 2, iar din aprilie-mai va merge si Adam unde merge Lisa acum, poate 2 zile pe sapt.

Sportul imi merge chiar bine, reusesc 5 sesiuni pe saptamana, din care 3 clase sunt alaturi de sot - 2 TRX (astea-s "sfinte") si un Body Pump (eu uneori optez pt RPM, de dragul diversitatii).

Am reusit sa cresc rezistenta si greutatea cu care lucrez, plus clasele sunt la maxim si TRX "ruuuuuules" . Am dat din intamplare peste un antrenor extraordinar (s-a intamplat sa nimeresc la mai multe clase cu el si vazandu-ma mereu pe acolo a inceput sa imi corecteze exercitiile la clase, plus mi-a picat la evaluarea luna trecuta si v-am zis ca mi-a schimbat rutina). Tare profesional tipul, absolut dedicat fitness-ului, a povestit si sotul cu el de cateva ori, mi-a cautat dieta potrivita pt PCOS si mi-a pus in brate informatii si exemplu de meniu (se pare ca trebuie sa buchisesc acum despre "Zone diet"). Ce imi place e ca la toate clasele impinge exercitiile la limita, te duce pana aproape la colaps si iti pune in brate propria minte si da, totul e in mintea ta... Vinerea viitoare am sesiunea 1-la-1 cu el, trebuie sa ma pregatesc mental sa imi las sufletul acolo... Sotul a facut 1 tura saptamana asta si a zis ca e bestial. Mai are 1 probabil luna viitoare. Vineri au avut la gym tombola cu donatii pt scleroza multipla si am luat si eu cateva bilete. Am castigat premiul cel mare, 3 sesiuni 1-la-1, asa ca sunt pe calea cea buna ;)

Din toata afacerea asta m-am ales cu aproape 1.7kg in minus pe luna, asta, dar am energie, simt ca mi se activeaza muschii, ca nu mai sunt asa "imprastiata", imi place enorm ce fac si nu as schimba NIMIC din rutina, ba as mai adauga vreo 2-3 clase

Am scris mai mult, dar am pierdut mesajul si ma ia "amocu'" sa o iau iar la batut campii cu gratie.

Cam atat de la noi, va doresc sanatate maxima si un weekend cu vreme superba

Mergi la inceput

Aaa, am uitat sa va reamintesc, acum ca e vara la voi, de crema de soare pt copii absolut superba pe care am gasit-o pt ai mei: www.badgerbalm.com/p-462-spf-30-unscented-natural-sunscreen.aspx" target="_blank">Badger +30 Unscented. www.badgerbalm.com/p-466-spf30-sunscreen-anti-bug-insect-repellent.aspx" target="_blank">Au si versiunea cu anti-insecte - mie mi se pare ca are miros puternic, dar e placut, probabil e fff folositoare in parcurile din RO .

Puteti gasi diverse produse cosmetice evaluate www.ewg.org/skindeep" target="_blank">aici, cea de mai sus e avaluata la 1 din 7, multe din cele comerciale, chiar organice sau special pt bebelusi sunt la 4-5!!!
Iar aici info despre creme solare in general etc.

Noi nu am avut absolut deloc probleme cu Badger, mi s-a parut superba, copiilor le place, am folosit-o in concediu la ocean si in iesirile noastre la plaja in zona.

Fug ca Adam e cu trenurile in microunde, noroc ca e oprita priza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Cu intarziere,la multi ani cu sanatate Yaia draga!

Veroboroda felicitari pentru bb2!

Multa sanatate Olivia si Ioana!

Noi in ultimele trei zile am tot zugravit,azi am terminat,am facut o singura camera,ca nu ne mai placea culoarea..ne-a ajutat si Miru la treburi,era tot o zdroaba,pacat ca nu i-am facut o poza s-o vedeti..
In rest,e tot dupa noi,mereu intreaba 'maine cu cine sunt?'...am inscris-o iar la gradi si la toamna sigur va merge..vad ca a devenit si ea mai sociabila,iar in parc a inceput sa se dea pe tobogane chiar daca sunt si alti copii..
Ma bucur ca a renuntat la biberon,acum bea laptele din pahar cu cioc..am luat unele colorate si a fost tare incantata de ele..

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, O oaresce corelatie intre mancarurile preferate in sarcina si favoritele copiilor am remarcat si eu, dar nu e asa ceva izbitor. Cu siguranta as puteA gasi si pofte de ale mele -vezi hamburgeri - pe care nu ar pune gura niciunul din atomici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu gasesc nici corelatie. Ai mei nu mananca Mcshit:P, nu mananca ceapa si ustoroi, mananca dulciuri(care copil NU?) samd:)))

Plus eu am alaptat asa mult si am mancat efetiv de toate, deci faza ca un copil alaptat mananca mai diversificat ca are deja memoria gusturilor la mine nu se verifica:D

Hm, desi la Sofi mancam destul de putin si cam fad. La Ghe eram mai pe baricade si se vede la el, e mai putin moftangiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput