Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (429)
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
Prisi, mai treci si pe aici sa mai zici de voi.. eu cu FB nu prea suntem in relatii

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
alinkav spune:
Neata!
Sunt suparata!Ieri seara Olivia a vomat tare in somn, era somnoroasa, i-am facut un dus, s-a culcat, noaptea iarasi am auzit-o, ii curgea voma din gura si ea dormea, am stres-o si a adormit instantaneu, dupa ceva timp iarasi a apucat-o. Ieri dupa masa se plangea de durere de burtica. Dimineata dormea linistita.
p.s. acum am vb cu mama si e ok, se joaca.
cecilia L spune:
Multumim de urari., este bine in casa noua..ne acomodam usor, usor...
Luy, noi nu putem participa...Cristi este in excursie, iar eu sunt evaluator la un examen
...cum ma nimeresti!!!!!
Noi cred ca vom merge in Cismigiu duminica....Roxana
pentru info....desi nu stiu la ce ora vom ajunge( sti cumva intervalul desfasurarii?)
Erina, daca ai terminat cu podelele poate treci si pe la mine,mai este nevoie de frecat pe ici pe colo.... vad ca ai mai mult spor![]()
Carpatina, sanatate micutei "scolarite"
Papanash,
baiatul chinuitor de broscute...noi avem o problema cu melcii....ii calcam
si tot din cauza unor baietei mai mari pe care ii vede facand asa...cand este singur nu face, dar cand este cu ei tb sa fie si el "viteaz".
Anisia ai gasit catelusul?
Tot la capitolul baiat, avem o dilema, nu vrem sa repetam poeziile pt serbare, spune 2 versuri dupa care " stai ca nu am spus-o pe-a lui Andrei...etc, vreo 3-4 poezioare si apoi spune ca pe-a lui o stie"..la gradi le spune....sper sa nu faca si la serbare asa...
Va doresc o zi minunata si va las o
calda.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Buna dimineata, haideti la cafea !
carpatina, de la ce e febra ?
Multa sanatate, sa-si revina repede Ioana ! Pup tare, cu dor !
Alina, multa sanatate Oliviei ! Of, voi dati dintr-una in alta
.
Nu mai stiu ce voiam sa scriu 
Azi vin bunicii in vizita, asa ca mai rarut la net in weekend. Pe Maria am trimis-o la gradi ( am tinut-o acasa 2 zile pt ca tusea f.tare la somn din cauza mucilor
), ieri dupa-amiaza si azi noapte nu a mai tusit deloc ( am fost marti cu ea la dr si a zis ca nu are decat secretii care i se scurg pe gat si provoaca tusea ). In schimb azi dimineata a inceput sa-i curga nasul Irinei 

.
Erina, ai scris ca vrei sa iesi pe 1 iulie. Voiai sa scrii iunie ? Vorbim la telefon. De ce 10 zile pauza ?
Azi noapte am visat ca mersesem la intalnirea DC ![]()
Papanash, te sun cand ies cu Irina afara.
Si pt ca tot veni vorba de intalniri reale
, saptamana trecuta tare am vrut s-o sun pe ceamica si s-o invit la o cafea in Sun Plaza intr-o dimineata. Eu ajung acolo mereu cu Irina ( nu la cafea
, ci la mall ). Daca totul e ok si fetele sanatoase, cred ca indraznesc saptamana viitoare sa pun in practica intentia.
Hai ca ma apuc de treaba, am terminat cafeaua si acusica se trezeste Iri si nu mai pot face mare lucru. Va doresc un weekend frumos, cu multa sanatate, in primul rand 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
alinkav spune:
Erina, pai cum sa lipseti 10 zile
, mie sincer imi vor lipsi postarile tale, sunt foarte incantata sa te citesc, parca emani o caldura si o finete!
Luy,
!Sa aveti un we placut in familie!
Papanash, bine ai revenit!
Carpatina, o
pe Ioana, sa nu fie nimic!
alinkav spune:
Cecilia, sa stapaniti sanatosi noua casuta, sa va acomodati cat mai repede!
In alta ordine de idei, maine avem concursul la dans!Ieri au avut ultima repetitie de dinainte, s-au imbracat frumos asa cum vor participa. Au fost minunati!
Antrenoarea a insistat mai mult pe vals, cha cha mai putin.
Roxana_G spune:
Multa multa sanatate bolnaviorilor! Sper ca Ioana si Olivia sa fie bine.
Papanash,
bine ai revenit, ma bucur ca ne dai vesti.
Cecilia, nu iti face griji, sigur va recita poezia, si daca nu, pana la urma e doar o serbare.
Alina, mult succes dansatorilor!
Mandarinutza, am gasit pe net ca la MTR e 11-16, cu ceva spectacol pe la 12. Deci noi nu ajungem sigur.
Alte programe pentru 1 iunie (dar tot ore nepotrivite ptr noi):
http://www.bucuresteni.ro/forum/topic/73534-programul-1-iunie-in-parcul-ior/
http://www.artline.ro/Program-special-de-1-Iunie-la-Muzeul-Zambaccian-21546-1-n.html
http://www.agentia.org/timp-liber/1-iunie-ziua-internationala-a-copilului-evenimente-in-bucuresti-3797.html
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Cecilia, sa stapaniti sanatosi noua casuta, sa va acomodati cat mai repede! ![]() In alta ordine de idei, maine avem concursul la dans!Ieri au avut ultima repetitie de dinainte, s-au imbracat frumos asa cum vor participa. Au fost minunati! Antrenoarea a insistat mai mult pe vals, cha cha mai putin.Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
multumim.
Sanatate multa Oliviei si multa bafta la concurs

Cecilia si
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Multa multa sanatate bolnaviorilor! Sper ca Ioana si Olivia sa fie bine. Papanash, bine ai revenit, ma bucur ca ne dai vesti.Cecilia, nu iti face griji, sigur va recita poezia, si daca nu, pana la urma e doar o serbare. Alina, mult succes dansatorilor! Mandarinutza, am gasit pe net ca la MTR e 11-16, cu ceva spectacol pe la 12. Deci noi nu ajungem sigur. Alte programe pentru 1 iunie (dar tot ore nepotrivite ptr noi): http://www.bucuresteni.ro/forum/topic/73534-programul-1-iunie-in-parcul-ior/ http://www.artline.ro/Program-special-de-1-Iunie-la-Muzeul-Zambaccian-21546-1-n.html http://www.agentia.org/timp-liber/1-iunie-ziua-internationala-a-copilului-evenimente-in-bucuresti-3797.html Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Multumesc mult de info, noi doar duminica putem petrece....asa ca in parc-uri cu noi

nu-mi fac griji pentru serbare....doar pt el, sa nu fie dezamagit ca nu poate spune si poeziile celorlalti....
Cecilia si
carpatina spune:
Noi suntem bine se pare.. cica n-a facut temperatura toata ziua. Sper sa fie asa.. caci maine intentionam sa mergem la circ... si deja ma intreaba de 3 saptamani incoace (de cand au aparut afisele) cand mergem ![]()
Speram ca si Olivia e bine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)