Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Miki am citit recent undeva despre cum sa stimulezi productia de lapte. Exista 3 motive de ce nu se produce laptele matern. 1. bei prea putina apa. 2. bei prea multa apa, in felul asta organismul arunca nu doar cantitatea de apa in exces, ci toata. 3. oboseala. Poate tu bei intr-adevar prea multa apa?

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

da stiu..dar nu ma fortez, pur si simplu mi-e sete incontinuu
numai noaptea beau 1 l-aljumate..si ziua vreo 3 de ceai si restul apa..ba uneori ma mai abtin
si stii ce-i clumea, ca eu nu beam deloc apa inainte..ma fortam sa beau un pahar pe zi..

mami de 2 prichindei

nu te supara pe mine, dar cred ca ar tb sa te abti mai mult. Un atlet care face muult efort are voie maxim 5 l/zi.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki da stiuuuuuuuuuuu locatia
aia e
e f bine
au fost 2 perechi de prieteni de-ai nostrii
in vara trecuta
si noi am fost pe la ei mult
si ne-am facut si noi astfel vacanta acolo desi suntem din zona
ahahahah
e frumos
si au un loc de joaca pt vlad tocmai bun
meniul e variat si bogat
de aia e atat de scump
am platit si noi si am mancat seara pe acolo
plus ca in fiecare seara parca e si program artistic

cat despre cantitatea de apa mult
ti-as sugera sa faci o glicemie
diabeticii beau f multa apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

miki, catank eu am foarte mari probleme cu productia de laptic. Sunt zile in care il pierd aproape complet. Noroc ca mai sunt zile in care am mult shi mai inghet. Eu daca sar o masa nu mai am nimic lapte. Moasa mi-a zis ca e de la oboseala. Pe mine n-are cine sa ma ajute cu nimic. Sotul lucreaza cate 14-15 ore pe zi . Pe mine ce ma mai ajuta e bulionul de pui fiert foarte mult. Ei un pui si-l fierbi 4 ore la foc mic-mic. Ceaiul ma mai ajuta si el. Eu mai beau capse de ulei de chimen negru pentru productia de lapte. le beau nnu de capul meu ci prescrise de moasa. Intrebati in farmacii, sigur tre sa fie. Daca nu, va pot trimite de aici. Stiu ce inseamna sa plangi linga asta mic pentru fiecare picatura de lapte.

Pup toate fetele!!!

da, sunt convinsa ca de la oboseala..si la mine la fel..dar oboseala n-am cu sa scap de ea, dar la alimentatia am ce sa fac macar aici sa ajut si eu..asta e, raman incaq cateva luni kg in plus dar macar reusesc sa-i dau lm..
capsule de chimen nu stiu daca sunt, insa si eu iau suplimente care contin in principal chimen, schinduf, anason, fenicul, etc
mu;ltumim mu;t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va multumesc mult pt grija
adevarul e ca m-am stresat fffffff tareeeeee
ma doare capul ingrozitor
offffffffffff
antonia s-a trezit bine
cu chef
cu nasul julit
le multumesc sfintilor ca au pazit-o
offfffffffff
ce teama am avut
si ce procese de constiinta
uneori e greu sa fii parinte
atat de mult tii la puiul tau ca e greu sa vezi ca face ceva rau

Mergi la inceput

Citat:

Miki am citit recent undeva despre cum sa stimulezi productia de lapte. Exista 3 motive de ce nu se produce laptele matern. 1. bei prea putina apa. 2. bei prea multa apa, in felul asta organismul arunca nu doar cantitatea de apa in exces, ci toata. 3. oboseala. Poate tu bei intr-adevar prea multa apa?

eee, asta-i ceva nou..nu stiam o sa incerc sa beau mai putin, poate vad vreo diferenta..
multumesc mult, nu m-as fi gandit la asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

miki daca te gandesti vreodata ca vrei sa le incerci,imi zici doar . Ti le trimit cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

nu te supara pe mine, dar cred ca ar tb sa te abti mai mult. Un atlet care face muult efort are voie maxim 5 l/zi.

Poze

da, normal ca o sa incerc..
doar ca nu ma gandeam ca asta ar putea afecta ceva, stiam ca prea putin apa poate afecta rinichii..dar invers nu ma gandeam ca ar fi probleme..
cami, si cu glicemia m-ai pus pe ganduri..ar fi culmea..

Mergi la inceput

Citat:

miki daca te gandesti vreodata ca vrei sa le incerci,imi zici doar . Ti le trimit cu drag!

off, ca daca stiam de ele acum cateva zile..ca sotul miercuri s-a intors din germania si il rugam pe el sa-mi ia..
oricum beau ceai de chimen si cu suplimentele astea cred ca e ok..iti multumesc mult dar stiu ca transportul costa si nu stiu daca merita pt niste pastile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Pisuc, apropo de constipatie la bebei, in cazul nostru e fff curios pt toti medicii cu care am vb. Pana la 2 luni V facea dupa fiecare masa aproape si apoi brusc a inceput sa faca la 3-4 zile, 2 zile in cel mai fericit caz. Alaptat exclusiv. Oricum voi nu aveti inca 2 luni, e normal sa faca des.

Cami, o sa fie bine, asa sunt copiii.

Mergi la inceput