Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Multumim pt capitol nou!

Ok, deci sa nu pun supozitor zilnic...nici eu nu as dori, clar asta, dar ma sperie urletele si scrematurile.
Am facut masaj, am obtinut o serie de partzuri, am incercat cu genunchii la piept...nimic...il tin mult in brate pe burta mea sau alte pozitii asemanatoare, dar mai mult nu stiu ce sa ii fac.

Pediatra mi-a prescris un unguent pt cojile din cap, l-am aplicat aseara si am facut baie acum in dimineata asta...doar ca acum cojitele s-au topit partial si se intind ca o guma prin tot parul. Am incercat sa le scot cu peria de par (pt bebelusi, moale) dar mai rau le-am intins.
Cum naiba sa le mai scot?

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

cu vata umeda pusa pe pieptan

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele la noi sta sa poua...deci adio plimbare dupa-amiaza!!

Referitor la bubitze nu cred ca sunt de la transpiratie pt ca se mentin ...nu dispar,dar nu mai sunt asa rosii...cred ca alta este cauza...

Referitor la kk si bebe al meu face de mai multe ori momentan si chiar daca face moale tot se screme in timpul zilei..poate de la colici.Azi am luat si eu Debridat,sa vad cand il incerc pt ca nu mai suport celelalte produse care nu au nici un efect...Deci saracul plange si se roseste de zici ca crapa de durere...Nu merge nici masajul de pe youtoube,nici foenul..nimik!!!

Am reusit sa-i dau putin ceai..sa vad daca il mai pacalesc...
Pana acum azi a fost cea mai crunta zi cu colicii...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

Multumim pt capitol nou!

Ok, deci sa nu pun supozitor zilnic...nici eu nu as dori, clar asta, dar ma sperie urletele si scrematurile.
Am facut masaj, am obtinut o serie de partzuri, am incercat cu genunchii la piept...nimic...il tin mult in brate pe burta mea sau alte pozitii asemanatoare, dar mai mult nu stiu ce sa ii fac.

Pediatra mi-a prescris un unguent pt cojile din cap, l-am aplicat aseara si am facut baie acum in dimineata asta...doar ca acum cojitele s-au topit partial si se intind ca o guma prin tot parul. Am incercat sa le scot cu peria de par (pt bebelusi, moale) dar mai rau le-am intins.
Cum naiba sa le mai scot?

cu vata umeda pusa pe pieptan

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

nu mi-ar fi trecut prin cap! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada ce mai faci?

eu sunt cam speriata
ca am lasat-o putin pe antonia afaara
si mi s-a urcat pe masa din curte
ca era masinuta ei acolo
si a cazut cu tot cu ea de pe masa
am adormit-o de pranz
si astept cu inima cat un purice
sa vedem daca o doare ceva cand se trezeste
offffffffffffff
ma doare capul
de stres
offfffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

da, cami, asa sunt la varsta asta, se urca peste tot. cred ca daca o durea ceva pe antonia spunea ea. probabil a ramas cu vre-o vanataie si o sperietura

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
cand sa ies si eu la plmbare cu puiul, am desocperit liftul stricat ... (si stau la etajul 7!)
Asa ca profit sa va pun niste intrebari :
- si noi avem bubite pe spate ca o iritatie de la caldura; am dat azi cu baneocin, voi patiti?
- are limbuta alba (mai ales repede dupa alaptare), se zice ca de la laptic, cei care sunt alaptati la san - aveti la fel? Faceti ceva ptr asta?
- voi va tot plangeti de constipatie, si mie nu-mi vine sa cred, cel putin pentru cei alaptati la san: al meu face de cel putin 3-4 ori/zi; incep sa-mi fac griji, sper ca nu e diaree ; mai sunt care fac cachi asa des?

Un pic necajita ca am facut iar un pic de ragade la un san si nu inteleg de ce; neplacut ca dor... si sunt chiar pe varf... am reinceput Garmastan (nu mai avusesem nevoie de o luna cred!)
Imi place ca doarme noaptea excelent, chiar daca il pun treaza in cosuletul lui adoarme singur fara plans! Iar ieri a dormit si 2 ore dupa-amiaza cand cu ploaia, ce minune! (dimineata doarme oricum)

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

la limbuta glicerina cu stamicin cam de 3 orie pe zi si trece.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

deea, eu parca imi aduc aminte ca lui vlad ii puneam debridatul in biberonul cu lapte..asa ai incercat ?
cami, ii spune phoenicia holiday si e la iesirea din mamaia spre navodari
ailed, si eu o mai iau dimineata langa mine daca mai vreau sa prind o o ra de somn.. azi dimi n-a tinut treaba ca a tras o cacaceala de a murdarit tot..si ea era pe spinare pana la cap
catank, am avut si eu cateva zile cand din lipsa de timp nu prea am mancat..si imediat s-a vazut la laptic desi lichide beau cred 8-9 l/zi, cred ca intr-o zi doua ramaneam fara acum m-am pus iar pe mancat ca nu vreau sa pierd laptele..dar sunt persoane care nu pierd laptele daca nu mananca, povestea n luciu ca dupa ce a nascut si avea muuulte kg in plus ca doar luase 40 in sarcina nu manca nimic, doar bea 2 l de ceai de lactatie/zi si slabea 1 kg/zi..dar laptele nu l-a pierdut..bine, ea se dadea ca exemplu negativ, ca normal nu e bine si sanatos ce a facut ea..

fetele cu constipatie la bebei, n-ati incercat Lass Baby ? e un siropel super bun..nu stiu daca se mai gaseste milkzucher ca si ala era bun..mandreac, tu ai gasit cand cautai ?

mami de 2 prichindei
miki bei enorm de multa apa, nu cred ca e bine pt rinichii tai.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Poze

da stiu..dar nu ma fortez, pur si simplu mi-e sete incontinuu
numai noaptea beau 1 l-aljumate..si ziua vreo 3 de ceai si restul apa..ba uneori ma mai abtin
si stii ce-i clumea, ca eu nu beam deloc apa inainte..ma fortam sa beau un pahar pe zi..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

pisucmic- Evi are limbuta alba mereu si nu e alaptata....o mai curat din cand in cand cu glicerina . infasor o compresa sterila pe degetul aratator, il inmoi in glicerina si ii dau sa-l suga..nu se curata perfect pana la capatul limbutei dar e mai bine oricum...atata timp cat nu sunt afte..eu zic sa nu iti faci griji..si daca ar fi afte ai observa in comportamentul ei...in nevoia de a scoate limbuta mereu, a se scarpina cumva...si refuzul sanului

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Eu patesc asta de 2 sapt! Vai de mine, sper sa nu refuze sanul...deocamdata doar scoate limbuta.

Si nu prea reusim cu glicerina, adica ii bag degetul in gura si nici gand sa il suga; mai mlt, un pediatru imi spuese sa curat eu bine limba si peretii gurii cu respectiva compresa, adica sa raschetez ...nasol, am apasat doar usor si am provocat o serie de icneli ca de voma , am renuntat imediat.

Alte solutii nu mai sunt?
Daca imi pun eu pe san inainte sa ii dau sa suga nu ajuta?

n-am auzit sa refuze sanul din cauza asta. cristi a avut rau de tot si tot a supt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

lalely bubitele-s sigur de la caldura. Ele trec si pot aparea in tmp de citeva ore altele. Incearca si vezi daca apar mai multe pe partea unde e capul in contact cu paturica. Foarte bun impotriva acestor bubite (si in genere impotriva oricarui fel de bubite) este baia cu tarate. Marka "Töpfer" (sper ca gasiti in Ro) are extract din tarate pentru baia bebelusilor. "Kleiebad" se numeshte. Daca nu gaseshti, opareshte nishte tarite si foloseshte din apa aia pentru fiecare baita. Sa vezi ce rezultate vei avea!!!! Foarte bun mai este si "ceaiul de hortensie". In germana "Stifmütterchentee", engl."pansy tea".

camy_antonia sunt sigura ca e bine Antonia. Copilasii la varsta ei sunt foarte rezistenti la cazaturi. Un mare de la noi.

Pisucmic si noi avem pe obrajori bubite si mai ieseau foarte multe in prima luna pe cap. Poate incerci si tu taratele. Limbuta e dupa ce papa alba. Eu nu i-am facut nimic pina acum. Julius face kk uneori o data la 3-4 zile. In acest rastimp se mai screme, dar nu plinge. Iarasi nu shtiu daca gasesti in Ro, dar astia de la Hipp au ceai de anason, fenicul si chimen cu 3% Milchzucker in el (produse Hipp stiu ca aveti). Ajuta foarte bine la facut kk (deconstipa chiar) si la scos parturi.

miki, catank eu am foarte mari probleme cu productia de laptic. Sunt zile in care il pierd aproape complet. Noroc ca mai sunt zile in care am mult shi mai inghet. Eu daca sar o masa nu mai am nimic lapte. Moasa mi-a zis ca e de la oboseala. Pe mine n-are cine sa ma ajute cu nimic. Sotul lucreaza cate 14-15 ore pe zi . Pe mine ce ma mai ajuta e bulionul de pui fiert foarte mult. Ei un pui si-l fierbi 4 ore la foc mic-mic. Ceaiul ma mai ajuta si el. Eu mai beau capse de ulei de chimen negru pentru productia de lapte. le beau nnu de capul meu ci prescrise de moasa. Intrebati in farmacii, sigur tre sa fie. Daca nu, va pot trimite de aici. Stiu ce inseamna sa plangi linga asta mic pentru fiecare picatura de lapte.

Pup toate fetele!!!

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Bine v-am gasit, fetelor!
Ieri si azi au fost zile grele pentru maimutzica mea! Tare mi-e teama ca ai avut dreptate miki1979. Cred ca au inceput si la noi crizele de colici care sint groaznice!
Scriu cu maimutzica in brate pe care abia am adormit-o dupa ore de plans isteric...

Nu mai stiu cine intreba (lalely si pisucmic parca) si noi am avut bubite pe fata, cred ca de la transpiratie, am remarcat ca se agravau cand ieseam cu bebelina afara la caldura; initial am sters fata cu comprese sterile inmuiate in ser fiziologic...cum insa s-au extins pe toata fata (la inceput erau doar la tample), pe gat si pe toracele anterior si parea ca supureaza (erau deja ca niste mici cosulete) am dat cu baneocin pudra de 2 ori pe zi vreo 3 zile si au disparut ...
strumphitza am vazut ca suntem trecute pe prima pagina...multumiri cu intarziere...
pisucmic si ina.click pentru limbuta incarcata eu folosesc glicerina cu stamicin de 2 ori pe zi; inainte de supt ii pun pe o compresa sterila infasurata pe deget si cand o pun in pozitia de alaptare ea stie, deschide gurita si eu hop bag degetul cu pricina si il misc un pic in gurita ... nu-i displace pentru ca e dulce.
Pediatra imi spusese ca si tie ina.click, adica sa tamponez intreaga cavitate bucala (limbuta, cerul gurii si obrajorii in interior), dar nu stau ei bebeii sa facem cu ei ce vrem noi ... plus ca eu nu reusesc sa-i deschid gurita daca ea nu vrea nici ca sa-i dau vigantolul (pe care eu i-l picur cand urla, ca face o gura cat o sura ), daramite sa-i indes degetul cu compresa pe el si sa mai si frec... iar pe san nu-i pun ca apoi aluneca mamelonul tare, ea cum e fomista mare nu reuseste sa prinda bine sfarcul, se enerveaza si incepe urlatul

Mergi la inceput