Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

ralucab noi cind am fost ultima data la pediatu, ne-a avertizat ca dupa ce implineshte bubu 2 luni sa ma astept ca s-ar putea sa-i intarzie scaunul pana la 10 zile. Mi-a zis ca daca alaptez exclusiv, 10 zile fara scaun nu este constipatie inca. Pur si simplu laptele matern se asimileaza dupa 2 luni aproape in totalitate. Si Julius de ca. 2 saptamani are scaun la cam fiecare 3-4 zile (alaptat excl.). Tot cam de atunci au disparut durerile de burtica .

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Am pus nishte pozici noi cu Julius pe Picassa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki las-o mai moale cu apa, eu stiu o tipa , nu vreau sa te sperii ca nu stiu daca a avut legatura care se obliga sa bea 7 l de apa pe zi si a facut un soi de boala de sange leucemie ceva si... nu mai spun... dar daca tu simti nevoia de apa doar pe alptat ai si tu grija la glicemie... ai si senzatii de oboseala?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Deea, eu ii dau debridat inainte de masa, asa mi-a zis pediatra. Dar il masor in seringa, asa i-l dau, nu in lingurita, si-l papa aproape pe tot. Ideea e ca pina acum nici un efect: nici nu i-a reglat cacutzul, nici la regurgitare n-a ajutat.
De ieri ii dau sirop lass baby, si mi-a facut pina acum kk cat pt o sapt. Deci si-a meritat banii, ca e cam scumputz.
Cat despre nativa, nu l-a ajutat nici asta la constipatie si in plus imi ia mai putin in greutate decat cu prenan-ul. Dar ma rog, ala o fi mai puternic, doar e pt prematuri.
Pup

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

ralucab noi cind am fost ultima data la pediatu, ne-a avertizat ca dupa ce implineshte bubu 2 luni sa ma astept ca s-ar putea sa-i intarzie scaunul pana la 10 zile. Mi-a zis ca daca alaptez exclusiv, 10 zile fara scaun nu este constipatie inca. Pur si simplu laptele matern se asimileaza dupa 2 luni aproape in totalitate. Si Julius de ca. 2 saptamani are scaun la cam fiecare 3-4 zile (alaptat excl.). Tot cam de atunci au disparut durerile de burtica .

Da, am mai citit si eu cate ceva legat de asta desi medicii nu mi-au zis nimic aici. Dar daca nu face 2 zile deja miros rau partzurile iar atunci cand face kk face destul de mult, un pampers plin (scuzati detaliile). Deci nu e ca si cum ar asimila tot lapticul. Oricum, eu nu ma ingrijorez ca am vazut ca face si singur pana la urma. Un pic ajutat cand pare ca se screme mai tare. La inceput i-am pus supozitor dupa 3 zile dar acum il las, sa faca cand vrea el.

Mergi la inceput

ralucab si eu faceam la fel la inceput. Imi faceam si eu griji din cauza parturilor rau mirositoare, dar l-am lasat si eu sa faca cand vrea si e cam o data la 3-4 zile, mai ales ca-l are foarte moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

ralucab si eu faceam la fel la inceput. Imi faceam si eu griji din cauza parturilor rau mirositoare, dar l-am lasat si eu sa faca cand vrea si e cam o data la 3-4 zile, mai ales ca-l are foarte moale.

Si la noi e la fel, moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

si la noi la fel, dar pe mine ma sperie riscul de hernie.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua dragi mamici si pitici

Cam miroase pe aici... vremuri kk cioase vad glumesc , ma interseaza si pe mine subiectul ca si a mea piscoata la 3-4 zile face si se screme si seinroseste de mama focului ieri a facut dupa 4 zile , am ajutat-o putin ca se scremea si am vazut ca vrea sa faca si i-am impins piciorusele in spate si i-am bagat putin termometrul si a facut multttt kk

Azi noi am fost pe afara , la cabinetul doc de fam sa ne vedem cu moasa si nu am rezolvat nika, numa am stat de vorba si am stabilit sa ne vedem pe 3 iunie pentru vaccinul de 2 luni , iar pe 31 mai in alta parte la o alta clinica , nu la med de fam. tre sa ma duc sa ii fac vaccinul BCG, or sa fie 2 vaccinuri in aceeasi sapt si am intrebat asistenta azi daca e ok ca e aceeasi sapt si la interval de 3 zile si a spus ca da , ca nu au acelasi tip de culturi aceste vaccinuri , la unele -s vii si la altele nu, daca am inteles eu bine... doctoritele de pe aici sa ma lamureasca si pe mine daca stiu

Piscoata doarme de 4 ore acusi, nu stiu cum de ... dar sper la noapte sa nu ma trezeasca iar la 2 ore aseara dupa baita i-am bagat 90 ml de lp, desi inainte de baita mancase san aproape 45 min , a bagat ca sparta in ea, si dupa baita si 90 ml de lp a bagat somn 5 ore, am dormit si eu 4 ore jumate din alea 5 si apoi m-a trezit iar din2 in 2 ore, naravul nu se uita la ora 5 dimineata era super odihnita si chicotea si imi zambea si eu ma uitam cu coltul ochiului la ea si ii spuneam sa faca nani ca mami e obosita

Maine imi vin socrii in vizita si le-am promis ca le fac papa bun romaneste ca le place la englezoii astia ai mei sa manance romaneste sincer mi-e dor si mie de mancat romaneste ca de cand am nascut numai Nick a facut mancare , englezeste 100% si nu prea imi place sincer vorbind, de rea nu are ce sa fie rea mancarea dar prea sunt eu obisnuita sa mananc romaneste cred deci pe maine vreau sa fac sarmale, salata beouf si cirobita de perisoare in seara asta dupa baitza dupa ce adoarme piscoata toc la salata si o fac si invart sarmale sa le am gata sa le pun numai la foc maine dimineata si cirobita o las pe maine sa o fac sa fie calduta atunci cand vin ei Nu stiu cat ma vor tine balamalele dar sper sa nu stau prea mult si sa apuc sa dorm macar 3-4 ore ... poate si mai mult dar cred ca visez la mai mult de atata

Hai ca da semne de trezite piscotel , intr-un final... ca ma mir de cum doarme ea asa mult , ce-i drept am fost pe afara si am plimat-o, inainte si dupa ce am fost la doctor ... in drumul inapoi spre casa mi-a cam facut concert ca era uda si voia schimbata si papa ca era flamanda , de cum am ajuns si am schimbat-o a papat ca lupul si apoi nani nani adormea la san si eu o gadilam in talpite si obrajori si asa ne-am jucat vreo ora si un pic pana a supt cat de cat , nu am vrut sa o las sa doarma dupa 10 min ca nu se odihnea si racnea cat o tinea gura iar

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns in legatura cu semnele din nasterenu stiam faza asta cu barza , e prima data cand o aud sper sa ii treaca si sa nu ramana nimic vizibil, ca sunt putin suparata pe chestia asta... nu ar trebui ca asta nu e nimic in comparatie cu alte probleme de sanatate mai grave care exista, deci ar trebui sa fiu fericita ca e bine sanatoasa si asta nu e nimic, ii va trece in timp

Ma scuzati ca nu raspund in parte la fiecare dar nu prea ma tine neuronul, am si uitat tot ce-am citit, am prins numai ideeile asa in mare, oricum, o sa revin cand o sa fiu mai odihnita sa scriu ma multe

Va pup si va urez o seara buna si un weekend placut, daca nu ne mai auzim curand, ca maine musafiri, duminica mi-am programat un pic de shopping ca nu mai am cu ce sa ma imbrac , blugi nexa ca nu ma mai incap aia de dinainte de sarcina, astia de gravi stau aiurea pe mine plus ca-s prea grosi, bluzele si tricourile stau ca pe gardu prefecturii pe mine deci trebuie un pic de garderoba noua, cat de cat , un minim necesar ca nu mai tine vrajeala , am mai dat-o eu codita ca a spus ca slabesc si sa nu-mi cumpar acum dar stau rau de tot, am vreo 2 tricouri, o bluza si o pereche blugi, plus rochita si leggings , dar nu imi ajung deci la shopping cu mine duminica, il las pe Nick cu fata, ii las laptic in biberon si eu o tai la mall

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns pe acasa de azi dimi
merg sa va citesc..mai pe diagonala asa....ca sunt obosita si tre sa ma "recuperez" pt alergat

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput