Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Inca una si ma duc ca doarme piscoata si mi-e mila sa o trezesc , o las sa faca nani ca de nu se trezeste si face scandal

Mi-a trimis azi sms Simona, salo_sama si mi-a spus sa va salut si sa va transmit ca ii e dor de noi toate, dar ii pare rau ca nu poate veni sa mai stea de vorba cu noi ca nu mai are calculator acum, cred ca i s-a stricat sau ceva de genul asta, si spera cat de curand sa poata sa mai treaca pe aici dar pana atunci ne pupa si ne imbratiseaza pe toate

Ma duc sa pun la uscator hainele piscoatei ca i le-am spalat si acum sa i le pun la uscat ca nu mai am deloc pijamalute si body cu maneca scurta la cat s-a pisat pe ea zilele trecute pana am pus-o pe pampers..aoleo... in fiecare zi iis chimbat 3-4 graderobe acum de cand nu ii mai pun huggies, mai am doar 3 si le termin, slava domnului, e mult mai bine, de cand ii pun pampers nu am gasit-o niciodata pishata deci de acum inainte numai pampers o sa ii cumpar , ca nu s-a iritat nici la fundulet , de asta imi era cel mai teama, ca stiu de la sora mea de la bucuresti ca nepotica mea se iritase rau de tot de la pampers si a stat fata numai in huggies si nu au mai avut probleme dupa, dar vad ca pampers e ok aici si nu are la fel de multe chimicale ca pampersu in ro , sau cine stie de la ce o fi facut nepotica mea iritatie ...

Va las ca ma duc la treaba, pupici

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ma bag sa citesc putin despre dezvoltarea bebelusului intre 3 si 4 luni. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.

Yasmi, te-ai interesat de diversificare? Incepi la 4 luni? sau mai astepti?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

yep. la 4 luni incepem. sau cel putin incercam voi???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi spor la shoping cu mama ta
ce frumos o astfel de relatie
eu as fi vrut sa mai fie mama asa
dar din pacate
din cauza de greutati
nu-i mai place deloc sa mearga la shoping
si nici nu pre se mai bucura
de multe chestii
offffffffffff
de aia e bine sa faci copii tanar
offffff
sa ai alta stare de spirit
yasmi pe tine la ce varsta te-a facut mama ta?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

daaaa cami e tare frumos..mai ales cand plateste ea acum pe bune, e tare bine sa ai pe cineva care sa iti indeplineasca orice dorinta ai...
mama m a facut pe mine la 25 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

nu prea mai am chef de calculator de cand cu vremea asta super afara, iar n-am avut timp de intrat, azi am umblat toata ziua, mai mult pe afara stam de cand cu caldura, ce sa mai deschid calculatorul.

maine mergem la iarba verde si duminica la fel asa ca iar n-o sa intru.
maine este ziua la bebelina mea face 3 luni asa ca sarbatorim, este si ziua mea si a mamei mele ca ne cheama Elena

am apucat sa citesc ceva din capitolul asta, asa pe sarite si am vzut ca miki bea foarte multa apa, prea multa totusi asa mi se pare.
lalely ce daca iesi cu bebe pe ploaie. poti iesi oricand mai ales acum ca este cald. doar sa nu ploua foarte tare si cu vant. eu ies si daca ploua, ii pun husa de ploaie, eu iau umbrela si ne plimbam.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
cand sa ies si eu la plmbare cu puiul, am desocperit liftul stricat ... (si stau la etajul 7!)
Asa ca profit sa va pun niste intrebari :
- si noi avem bubite pe spate ca o iritatie de la caldura; am dat azi cu baneocin, voi patiti?
- are limbuta alba (mai ales repede dupa alaptare), se zice ca de la laptic, cei care sunt alaptati la san - aveti la fel? Faceti ceva ptr asta? la inceput avea si juniorul si il curatam cu glicerina boraxata. infasuram un tifon steril pe deget si ii stergeam limbuta.
- voi va tot plangeti de constipatie, si mie nu-mi vine sa cred, cel putin pentru cei alaptati la san: al meu face de cel putin 3-4 ori/zi; incep sa-mi fac griji, sper ca nu e diaree ; mai sunt care fac cachi asa des? daaaaaaaaaaaa kkciosul meu face si de 5 ori/zi... si e pe lp si are si 3 luni!!!

Un pic necajita ca am facut iar un pic de ragade la un san si nu inteleg de ce; neplacut ca dor... si sunt chiar pe varf... am reinceput Garmastan (nu mai avusesem nevoie de o luna cred!)
Imi place ca doarme noaptea excelent, chiar daca il pun treaza in cosuletul lui adoarme singur fara plans! Iar ieri a dormit si 2 ore dupa-amiaza cand cu ploaia, ce minune! (dimineata doarme oricum)

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi La multe lunite frumoase lui Lucas ca a fost si ziua lui

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Am pus nishte pozici noi cu Julius pe Picassa :)

Dino mami fericita de Julius

este superb juniorul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Merci Lavi!!! Si Lucas al tau e un frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi La multe lunite frumoase lui Lucas ca a fost si ziua lui

multumim frumos la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns la intrebari!
Mai vin cu una, daca mi-ati dat un deget, sa nu iau toata mana? : voi cum va imbracati bebeii de varsta alui meu (vreo 2 luni) pe vremea asta frumoasa? Mie-mi vine sa-l imbrac subtire (gen body cu maneca lunga si pantalonas de trening), dar vad mereu pe-afara copii care au si ceva peste body (gen bluza de trening) asa ca si eu ii pun... pe cap nimic dar bluza de trening are o gluga; in picioruse sosetele si eventual pantofiori.
Voi?

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput