LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

La multi ani Vlad Andrei !

La multi ani Darius Gabriel !

La multi ani Razvan !

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Dominic Alexandru!
La multi ani Vlad Andrei!
La multi ani Razvan!
La multi ani Darius Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

La multi ani Dominic Alexandru!
La multi ani Vlad Andrei!
La multi ani Razvan!
La multi ani Darius Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

La multi ani Razvan!!
La multi ani Darius Gabriel!!
La multi ani Vlad Andrei!!
La multi ani Dominic Alexandru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetele,

noi am cam absentat in ultima vreme dar am fost ocupate cu iesitul in parc ore intregi iar sambata am avut si petrecerea de mot

maribell eu zic sa nu te necajesti,sa stai linistita pana sti despre ce e vorba...personal,si nu zic ca sa te incurajez,eu cred ca acele bubite e o reactie de la febra si antitermice,chiar bebele unei prietene de-ale mele a avut exact cum spui tu si nu a fost nici rubeola nici rujeola nici altceva ci pur si simplu o reactie a organismului dupa febra

ali felicitari ,esti o mamica curajoasa si asa cum ti-au spus fetele bebe nu stie ce este rasfatul la varsta asta ci pur si simplu vrea sa simta caldura mamei...stiu ca este greu mai ales ca esti singurica....cand plange aseaz-o pe burtica ta si ai sa vezi ce repede se linistete...

vroiam sa va intreb pentru piscaturile de tantari cu ce putem da copilul ca i se fac niste buboaie mama,mama....

o alta problema ar fi iritatia de la caldura/transpiratie mai ales in zona gatului,la fel nu stiu cu ce ar trebui data

...am observat ca emmei ii transpira foarte tare picioarele...mai sunt copilasi asa?adica sunt reci si extrem de umede,aproape ca-i curge apa din ele insa cand doarme sunt uscate

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Sofia
Iustin Gabriel

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani Sofia !

La multi ani Iustin Gabriel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Sofia!
La multi ani Iustin Gabriel!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Tatiana, si eu sunt interesata de un remediu pentru piscaturile de tantari; uite, am gasit www.medicina-naturista.ro/stil-de-viata/ah-tantarii-ce-ne-facem-cu-ei.html" target="_blank">asta . Eu m-am mai gandit si la mixtura mentolata de la farmacie, ca atenueaza mancarimea... Cand a facut Ade sudamina anul trecut pe vremea asta, pediatra mi-a zis sa o dau cu putina pudra in locurile cu bubite, sa se mai absoarba umezeala, si la noi a functionat; mai tin minte ca fetele foloseau si apa termala. Adelina are mereu picioarele calde si uscate (ca si mine), chiar daca umbla toata ziua fara sosete prin casa, pe parchet, dar sa stii ca o prietena de-a mea cu bebelusa de sapte luni imi povestea ieri ca fetita ei e mereu cu piciorusele sloi si umede. fetele!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani Sofia !

La multi ani Iustin Gabriel !

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput