LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumim fetelor! Nu-mi vine sa cred ca nu ne-ati uitat , va pe toate!!!

LA MULTI ANI SOFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuturor sa ne traiasca copiii, sa fie sanatosi si norocosi!!!!

Multumim inca o data ca nu ne-ati uitat!

La Multi Ani puiutului meu IUSTIN-GABRIEL!!!!!!

Sa fii sanatos puiule, mami si tati te iubesc ff mult..comoara noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

ola..

Noi am absentat de vreo 3 luni..asa ... avem restante mari. Am intrat sa urez puilor care deja au implinit un anisor un sincer la multi ani si multa multa sanatate.

Am absenatat nemotivat dar din motive serioase:), Victor de cand a plecat serios in patru labe ( de pe la 6 luni) nu ma mai lasa sa fac nimic, in ultimele 3 luni se catara pe orice trage de orice si in singurele 10 min pe care le sta in patut prefer , sa spal vase, sa fac curat etc si chiar nu am mai avut timp sa intru si sa scriu ( de citit am mai citit cate ceva. )
Ne laudam si noi cu o greutate de 11,5 kg care adaugate la viteza cu care se deplaseaza in 4 labe au dus la -13 kg la mami...:) ceea ce ma bucura teribil...mai am 7 si ajung la greutatea dinaintea sarcinii.

va pup si promit sa revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Sofia!
La multi ani Iustin Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana eu i-am dat si anul trecut cu fenistil gel pt. muscaturi de tantari, merge la sugari si copii mici dar nu se aplica pe suprafete mari, dai doar pe bubita

Cu piciorusele nu avem probleme sa ne transpire, dar in schimb Maria transpira f. tare la cap , avand parul mare, parca am scos-o de la baie asa transpira uneori cand e cald in camera.
Va trebui sa o tund scurt scurt, desi nu am vrut sa-i tai carliontii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

La multi ani Sofia!!
La multi ani iustin Gabriel!

nana,bubu multumesc....adevarul e ca si eu vara am picioarele reci si umede,probabil ma mosteneste pe mine insa vreau sa fiu sigura ca totul e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna! ..Sunt in urma cu urarile pentru floricelele care au implinit 1 an (scuzati intarzierea):

La multi ani Vlad Andrei!
La multi ani Darius Gabriel!

La multi ani Razvan!

La multi ani Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Fetelor, multumesc mult de ideile cu cremele de protectie solara! Roxanici, multumesc pt repostarea linkului!

Tatyana, si lui Tudor ii transpira talpitele cand e ff cald, nu cred ca e vreo problema!

Pe mine m-ar interesa ce-am putea face sa-i protejam pe cei mici de ciupiturile tantarilor..

Hmmm, ce liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Chiar ca-i liniste...

Apropo de tantari, a folosit cineva repelent la copii? Daca da, de care? Ca altfel nu stiu ce se poate face, pe caldurile astea iesim seara la plimbare, si nu cred sa treaca vara fara piscaturi...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ola!

La multi ani Vlad Andrei!

La multi ani Darius Gabriel!

La multi ani Razvan!

La multi ani Sofia!

Fetelor, pt intepaturi de tantari exista de la Chicco un fel de creion-lotiune numit zanza-no, si din aceeasi gama exista si un spray repelent. Dati cautare dupa ZANZANO

Sorana ma bucur tare mult ca v-a placut tortul de la Cofetaria Alice. Acum vreau si eu o recomandare de la tine si de la alte fete care se pricep: cum va intelegeti cu mei-taiul? E complicat de pus? E cald acum vara cu el? Sta bine Tudor? etc etc etc

Noi plecam peste o luna in Grecia cu pitica si am emotii cu mancarea, habar n-am ce si cat sa iau cu mine... Sa-i fac in casa si sa iau borcanele pt frigi? Sa ii dau de pe acolo de la hotel/taverne? Ea mananca in general pasat, ca daca ii dau bucatele cred ca dureaza vreo 2 ore masa, plus ca se murdareste din cap pana in picioare... Se joaca mult cu mancarea, o scoate din gura, o baga la loc... si nu prea am rabdare de asta sincera sa fiu.. Dar cum sa fac pe acolo cu pasatul mancarii, mai ales la carne ma gandesc....voi cum faceti?

Mergi la inceput