LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Razvan!
La multi ani Vlad Andrei!
La multi ani Darius Gabriel!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Vlad Andrei
Darius Gabriel
Razvan

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Subscriu!

Cafea si o gustare doriti?

Maria si lui Sebi i-au aparut niste bubite pe umeri,spate...sunt de la transpiratie ca are cateva si la gurita.
I-au mai iesit si cand a avut febra,reactie de la nurofen/panadol(nu mai tin minte exact ce ii dadusem),era ca o ploaie,cele mai multe pe burtica si spate,apoi s-au extins si pe fata.Incearca sa fii calma(nu ii face bine nici bebelinei sa fii agitata),si sa speram ca nu e bau bau de rujeola/rubeola/roseola!
Sanatate multa

Mary despre oferta Sabinei...nu ai zis unde este...
Intreb mai mult din curiozitate, ma tenteaza mai mult muntele pt anul asta ca nu reusesc nicicum sa dau jos cele 5 kg in plus.Oarba dupa ele

Ali activeaza-ti PM(Private mesage~din contul meu->profil personal),as vrea sa-ti zic ceva la ureche

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La multi ani Razvan!
La multi ani Vlad Andrei!
La multi ani Darius Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Vlad Andrei!
La multi ani, Darius Gabriel!
La multi ani, Razvan!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Pe fuga scriu si eu ceva :
Ali : felicitari in primul rand pentru fetita cea iubareata si in al doilea rand pentru curajul de a fi mama singura . Iti doresc bafta la examene, te vei descurca perfect, sunt sigura ! O sa va gasiti voi doua echilibru .

Maribell : draga mea, sunt sigura ca va fi bine ! Tare greu iti este iar scarbela in loc sa te ajute mai pune paie si pe foc . As vrea sa iti spun sa te gandesti la lucruri frumoase, dar cum circula hormonii garla in sarcina e cam greu ( ce ganduri tampite mai aveam si eu ). Te asteptam cu nerabdare cu vesti !
Un pentru Tony , un pentru surioara din burtica si un pentru tine !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Bia : cat stai in Brasov ? Poate ne vedem ! Ne auzim la telefon !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari si va multumesc ca ne-ati inclus si pe noi printre voi, chit ca eu nu am mai scris pe aici de foarte mult timp.Eu mi-am gasit ceva de lucru de acasa, evident fara contract de munca, asa ca de dimineata pana noaptea sunt prinsa cu cate ceva.Adevarul e ca nu stiu cat o sa mai rezist,dar ne-au prins bine niste bani in plus la cei 8 mil ai mei.Va citesc din cand in cand,dar fara sa intervin.O sa incerc sa fiu si eu mai activa,voi deja va cunoasteti bine,dar sunt sigura ca ma primiti si pe mine in grup.Am avut bucuria sa o cunosc pe Nana si pe iubiricea ei si-mi pare rau ca nu stam mai aproape una de cealalta, sa ne putem vedea mai des.
Acuma ce sa va zic, si eu ca cioara, de Razvi: are 81 cm (inalt ca tatal meu), cam 12 kg, 10 dintisori si muuuulta energie.Noaptea doarme bine, de pe la 19.30 pana dimineata la 6, cand bea lapte si mai leneveste pana pe la 9.30.E adevarat ca am avut si nopti mai grele, cand il chinuiau dintii sau se trezea si plangea, dar luat in brate se linistea si dormea mai departe.Peste zi doarme la pranz vreo 2 ore, deci eu zic ca e foarte bine.Avem si noi acum probleme cu mancatul, ba nu vrea supa intr-o zi, ba nu-i place felul 2, ba mananca dar doar putin, ba nu are rabdare...nu mi-e totuna, dar nici nu-l fotez, ca nu vreau ca masa sa devina un chin.Meniul lui e asa:prima si ultima masa lapte, masa de 10 fructe,branza,iaurt, masa de 14 legume, carnita si masa de 18.30 cereale.Cu mersul stam ok zic eu pt "marimea" lui, merge sustinut daaaaar, acum de dimineata eu am fost la dentist si bunica mi-a zis ca a mers singur pe o distanta scurta dintre 2 scaune...si eu am pierdut momentulNu zice foarte multe cuvinte concrete, doar mama tata baba(bunica) si in rest vorbeste pe limba lui
Ca sa nu ma intind prea mult, tuturor floricelelor de liliac le doresc din suflet sa creasca mari si sanatoase, sa infloreasca frumos si sa aiba mult noroc in viata...iar voua, mamicilor, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ele! Multumesc inca o data pt urari

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

LA MULTI ANI!TUTUROR FLORICELELOR DE LILIAC
ASTAZI FACEM UN ANISOR.... CE REPEDE MAI TRECE TIMPUL,PARCA IERI L-AM VAZUT PRIMA DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

http://www.organik.ro/mama-si-copilul/creme-uleiuri-tratamente/crema-protectie-solara-minerala-bio-bebe-si-copii-spf-45-eco-cosmetics

aici alternativa la crema de soare...a mai dat-o cineva candva.....

Multi Ani fericiti si sanatosi tuturor floricelelor ce se sarbatoresc!

Maribell, stai linistita pana se lamuresc lucrurile! stiu ca e greu dar e mai bine asa.

eu il am pe horia cu febra de duminica, nu stiu exact ce are...cica otita desi ma cam indoiesc...

Sanatate la toata lumea si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Vlad Andrei !

La multi ani Darius Gabriel !

La multi ani Razvan !

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput