Micul Dejun!
Raspunsuri - Pagina 6
ina.click spune:
salata = > hering + iceberg + porumb + spanac crud
juma kil ceai fenicul + chimen + anason
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
adra_bell spune:
compot de rubarba
paine cu branza
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
madutza_bra spune:
De cand tin dieta nu am mai sarit peste micul dejun:
- carne de pui (de preferat pulpa sup facuta la steamer - f rapid)
- mozzarella
- 4 rosioare cherry
- 2 felii paine de secara
- cafea
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
vias spune:
cafea
lapte cu cereale
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mada de unde ai luat rubarba? Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
de la Kaufland. Aduce tot sezonul si e f bine ca pret. Copilei ii place si ei f mult compotul
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
mihaelagrosan spune:
Intru si eu in joc. Eu nu rezist fara mic dejun.
Azi : pahar cu apa la trezire
smoothie din banana, capsuni, mar, portocala, salata verde, patrunjel si frunze de menta
dupa jumatate de ora 1 iaurt cu paine
Hannen ce pofta mi-ai facut cu bunatatile tale. Ce mult mi-ar placea daca ai scrie exact din ce/cu ce faci sucurile, smoothieurile. Eu nu am experienta, de putin timp incerc sa mananc mai multe cruditati, dar asa greu ma duce mintea dimineata.
Pofta buna sa aveti.
Bebe Beca spune:
Softurela, cum procedezi cu kamutul? Am luat ieri o punga de kamut si nu stiu ce sa fac... se inmoaie? cate ore?
mihaelagrosan spune:
Gata? Ati abandonat subiectul?:)
Ieri am avut smoothie verde din banana, frunze de morcov, patrunjel si salata verde, iar dupa jumate de ora o salata de rosii, ceapa, castraveti si seminte de floarea soarelui cu paine neagra.
Azi la micul dejun am mancat o placinta maare cu cartofi, facuta pe plita nu in ulei. A fost asa de buna.!
hannen spune:
Mihaela,multumesc!
Eu nu am abandonat,dar nu am timp deloc acum.Sunt in tara...cu diverse probleme.
Acum prepar multe sucuri din morcovi,mere,grefe,sfecla rosie la care adaug citeodata pudra de orz verde...nelipsita apa cu lamaie si papam broccoli,morcovi,spanac..la abur.Compoturi cu miere cruda(cica,asa o fi nu stiu)orez brun fiert,peste alb(salau sau stiuca).
Sincer,nu prea imi sta mintea numai la diete sanatoase si mic dejun ca la carte.Dorm 2-3 ore pe noapte si daca inghit ceva,orice..numai ca sa supravietuiesc,e ok.
Whatever happens don`t let go of my hand!