Micul Dejun!
Raspunsuri - Pagina 5
hannen spune:
Ca de obicei,apa cu lamaie,sucul de buruieni apoi o salata mare cu diverse (in special cu multe feluri de germeni si vlastari gen varza rosie,broccoli,ridiche alba,mazare si lucerna.Nu ca v-am facut pofta?)si iaurt cu migdale inmuiate de cu seara,fructe uscate si taratze de grau.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Androix spune:
Omleta cu branza, ardei rosu, branza telemea de oaie. Si cred ca ard si doua felii de paine la prajitor.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
puisorul spune:
Avocado feliat cu sare si zeama de lamaie, wassa, cafea.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ina.click spune:
Ce idee geniala, avocado, n-am mai mancat din sarcina.
Hannen, da, chiar ca pofta, serios :)
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
louisea spune:
Un smoothie din afine, mar si banana cu putina branza de vaci si lapte batut.. Plus o cafea mica cu lapte de orez
Dupa cateva ore o chifla home-made cu niste branza
ina.click spune:
iar ochiuri, iar sunca, iar branza + ceai.
Hm ar trebui sa mai variez.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
hannen spune:
Si eu,tot buruieni si sucuri dar nu mai variez nimic.
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Ca de obicei,apa cu lamaie,sucul de buruieni apoi o salata mare cu diverse (in special cu multe feluri de germeni si vlastari gen varza rosie,broccoli,ridiche alba,mazare si lucerna.Nu ca v-am facut pofta?)si iaurt cu migdale inmuiate de cu seara,fructe uscate si taratze de grau. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Bravo, un mic dejun sanatos.
Noi am stabilit alta regula pentru moment. Ca sa nu ma strofoc in fiecare zi cu meniul, facem asa:
Mic dejun : alternam cerealele (hrisca,quinoa,kamut incoltite/orez/ovaz/secara/mei/amaranth/cus-cus...) cu nuci, seminte, stafide, bla, bla, bla si obligatoriu o lingura de tarate de grau cu lapte vegetal.
Pranz: o mancarica de ceva ca pondere 20% cu o salata de verdeturi 80%;
Cina pe la ora 18: un pate vegetal, un ou fiert, zacusca...
Hannen, de atunci nu am mai scris nimic la Blog, nici macar nu l-am mai deschis. Ar trebui sa-l stergi din lista de favorite, nu cred ca o sa mai continui, timpul e mare inamic.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
hannen spune:
Softurela,uite ca m-ai facut curioasa(da-mi te rog blogul ala sa arunc o privire,eu nu l-am vazut pina acum)
Stii ce am aruncat eu azi,germenii de amaranth.Miroseau bleah!Si se cam uscasera.Nu mi-a placut cum arata.
Tare ma intereseaza pate-ul vegetal dar cel mai mult quinoa,hrisca,ovaz,orz , grau si taratele de ovaz dar si de physilium.Efectiv nu stiu de unde sa le gasesc.Am disperat cautind.
Nu m-am gandit la cus-cus pina acum,si nici nu stiu daca am sanse sa gasesc neprelucrat,gata de pus in oala.Acum ma chinui cu spelta.A doua incercare si parca parca da sa iasa "ochii".Tine-mi pumnii!
Daca gasesc grau si reusesc sa fac o recolta de wheatgrass,promit ca-l rumeg pe tot
Ah si sa nu-mi zici ca si zacusca e raw ca incep sa plang.Da,din exact acelasi motiv ,lipsa de timp dar si de experienta.
Stii cit stau in bucatarie dimineata?3 ore!(bine ca pregatesc si cite 4 lunch box-uri+mic dejun+sucuri+proteine+bibilesc semintele...)