Micul Dejun!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ca de obicei,apa cu lamaie,sucul de buruieni apoi o salata mare cu diverse (in special cu multe feluri de germeni si vlastari gen varza rosie,broccoli,ridiche alba,mazare si lucerna.Nu ca v-am facut pofta?)si iaurt cu migdale inmuiate de cu seara,fructe uscate si taratze de grau.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Omleta cu branza, ardei rosu, branza telemea de oaie. Si cred ca ard si doua felii de paine la prajitor.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Un pahar mare de lapte batut cu 2 felii de paine

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Avocado feliat cu sare si zeama de lamaie, wassa, cafea.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Ce idee geniala, avocado, n-am mai mancat din sarcina.

Hannen, da, chiar ca pofta, serios :)

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Un smoothie din afine, mar si banana cu putina branza de vaci si lapte batut.. Plus o cafea mica cu lapte de orez
Dupa cateva ore o chifla home-made cu niste branza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

iar ochiuri, iar sunca, iar branza + ceai.

Hm ar trebui sa mai variez.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Si eu,tot buruieni si sucuri dar nu mai variez nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Ca de obicei,apa cu lamaie,sucul de buruieni apoi o salata mare cu diverse (in special cu multe feluri de germeni si vlastari gen varza rosie,broccoli,ridiche alba,mazare si lucerna.Nu ca v-am facut pofta?)si iaurt cu migdale inmuiate de cu seara,fructe uscate si taratze de grau.

Bravo, un mic dejun sanatos.
Noi am stabilit alta regula pentru moment. Ca sa nu ma strofoc in fiecare zi cu meniul, facem asa:
Mic dejun : alternam cerealele (hrisca,quinoa,kamut incoltite/orez/ovaz/secara/mei/amaranth/cus-cus...) cu nuci, seminte, stafide, bla, bla, bla si obligatoriu o lingura de tarate de grau cu lapte vegetal.
Pranz: o mancarica de ceva ca pondere 20% cu o salata de verdeturi 80%;
Cina pe la ora 18: un pate vegetal, un ou fiert, zacusca...

Hannen, de atunci nu am mai scris nimic la Blog, nici macar nu l-am mai deschis. Ar trebui sa-l stergi din lista de favorite, nu cred ca o sa mai continui, timpul e mare inamic.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Softurela,uite ca m-ai facut curioasa(da-mi te rog blogul ala sa arunc o privire,eu nu l-am vazut pina acum)
Stii ce am aruncat eu azi,germenii de amaranth.Miroseau bleah!Si se cam uscasera.Nu mi-a placut cum arata.
Tare ma intereseaza pate-ul vegetal dar cel mai mult quinoa,hrisca,ovaz,orz , grau si taratele de ovaz dar si de physilium.Efectiv nu stiu de unde sa le gasesc.Am disperat cautind.
Nu m-am gandit la cus-cus pina acum,si nici nu stiu daca am sanse sa gasesc neprelucrat,gata de pus in oala.Acum ma chinui cu spelta.A doua incercare si parca parca da sa iasa "ochii".Tine-mi pumnii!
Daca gasesc grau si reusesc sa fac o recolta de wheatgrass,promit ca-l rumeg pe tot
Ah si sa nu-mi zici ca si zacusca e raw ca incep sa plang.Da,din exact acelasi motiv ,lipsa de timp dar si de experienta.
Stii cit stau in bucatarie dimineata?3 ore!(bine ca pregatesc si cite 4 lunch box-uri+mic dejun+sucuri+proteine+bibilesc semintele...)

Mergi la inceput