Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (191)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!!!
Vaai, fetelor, abia asteptam incurajarile si gandurile voastre bune!!! Imi sunteti asa dragi!!!
Oricum odiseea asta, a noastra are ceva special

Va pup mult mult mult!!

Alina 5+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Felicitari!!! Alina_anto si Ylari. Ma bucur mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI ANDREI by GABITA!!! Sa resti mare pui mare, sanatos si fericit!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani Andrei!!!
gabitzam Andrei merge anul asta la scoala?

alina_anto felicitari!!! Sarcina usoara si-un bebe sanatos si la termen.

Lilly 37+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani, Andrei!!!!
Alina ce frumos!!! felicitari si o sarcina usoara!!! Intri la odisee cu Ylari?

Laura ne-am gandit la tine, defapt ne-am gandit la toate. Nu cred ca as putea organiza o petrecere de una singura pentur toate, dar imi place sa visez la asa ceva.

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fetelor, multumesc pt felicitari . Sunt atat de bucuroasa ca am ajuns sanatosi aici si am trecut cu bine peste acest moment emotionant.
Va zic asa ca mic secret ca in biserica si eu si nasa ne intreceam in tremurat de emotie .

Imi cer scuze ca va raspund atat de tarziu insa ma incerca o raceala uracioasa - ma simt parca sunt beata , abia ma tarai.

Pun chiar acum niste poze

Intai trebuie sa o felicit pe Ylari - ma bucur ca totul este bine! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !

Am vazut pozele de Be - ce distractie , ce de papa , ce copii frumosi si ce atmosfera relaxata si placuta

Fecian - ce putin a mai ramas

Lilly - felicitari pt impachetarea la ceas de seara. Si noi am facut pasul asta

Felicitari Alina - sa ai o sarcina usoara si o nastere deasemnea. Ma bucur mult pt tine!

La multi ani lui Andrei , Gabi! Sa fie sanatos, plin de noroc in viata si voi alaturi de el

Aici sunt cateva poze de la botez http://family.webshots.com/album/580246533wMRNUA - mi-a fost f greu sa aleg cateva pt ca am o multimeeee si toate-mi plac .

Va si fug ca imi e greu sa tastez - sunt cu Sof-ul in brate.

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc de urari, va pup pe toate

Lili, nu-l dau la scoala pe Andrei anul asta inca.

Mergi la inceput

Vaaaai, eu acum am vazut cine e nasica lui Sofifi !!! Inca o cumetrie la noi in grup, dupa Lorich cu Inais , hi hi hi... Frumoasa si nasica, si mamica si finutza, pup all.
Oaaa, ce seamana piticuta cu Andra.
Ma duc sa vizionez restul.

Mergi la inceput

Domnisoricile mai mari au fost superbe iar lumanarea de botez cu pernutele acelea personalizate m-au topit, minunat! Ca sa nu mai zic si de tort !!
Adriana, sa-ti traiasca domnisoarele, sa-i fie de bine botezul lui Sofifi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FECIAN as fi murit de nerabdareeee.iti plac surprizele

LILLY-

Citat:
fecian si nu simti ce e? Eu am simtit in ambele sarcini ce e bebe inainte sa-mi spune d-ra la eco.

DAAA,si eu am simtit la toti.la Miguel eram convinsa ca e fata.nici nu ma gandeam sa fie altfel.la 4 luni jumate mi-au zis ca e baiat...eu ma uitam dupa rochii sa cumpar.am mai avut asa o speranta pana la urmatoarea ecografie..tot baiat.domle,si la final mai aveam asa o chestie,ca s-au inselat:)) Dar nu,nu s-au inselat ei:)

BELLEANE multumim!

ALINA ANTO vaaaaaaaaaaaaaaai ce surprizaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! esti insarcinata?????faci bebe in ianuarie 2012???bravoo! felicitari ! sa dea dumnezeu sa fie totul bine !! ce ma bucur !!
da,da,si eu am copil in ianuarie !!!

MSBB-SUPERBE pozele de la botez !!!ai niste fete asa frumoase!! Andra o domnisorica deja,ce rochie frumoasa a avut ! toti copiii acolo pe scara frumosi imbracat,pe mine mai ales rochitele ma innebunesc:))) Frumoasa si nasa,si rochiile !!!si mami,si tortul! TOT !!
La multi ani,Andrei!!!

Mergi la inceput