Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, la cum te stiu, sunt convinsa ca nu pleaca Alexia de acolo fara analize completeSanatate multa si bafta la analize!

Anca, de baraka numai de bine stiu, si eu am facut o cura la inceput de septembrie, sa fi fost de la el sau de la Zincul prescris Sarei si luat de mine, tot pt imunitate, nu stiu dar nu am racit niciodata, desi in jurul meu si fetele si C au fost. Sigur va fi bine cu copiii, asa mi-a zis si mie dr ca pana in jurul varstei de 6 ani manfiestarile astmului bronsic indus viral dispar. Sanatate si voua!

Ma intorc la calcat, am spalat si dezinfectat pe jos, Sofi doarme. Ea inca are 2 somnuri.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

Si eu dorm pe mine dimineata asta!Aseara ne-am intors din minicalatoria noastra la Chisinau(am fost sa ne vizitam finii) pe la 1 noaptea, asa ca azi sunt tare fresh.
Olivia e bolnnava rau, ieri toata ziua avea febra, spre seara ardea, de mancat nimic, niste sticksuri si apa, nurofen niciun rezultat, doar noaptea dupa ce am ajuns acasa i-am pus un supozitor, si spre dimineata a scazut.Acum au programare la medic. Nasul curge, ochii la fel.
Ca sa fie tot tacamul complet, am facut si un accident acolo,cu o ora inainte de plecare spre casa ne-am dus cu sotul la cimitir,si dintr-o neatentie virand la stanga a intrat o masina in noi, usa din partea dreapta(unde stateam eu) e varza, si cea din spate e zgariata.4 ore pierdute la politie, bine ca eram fara copii, ca ramasesera cu finii acasa, si bine ca eram intr-o masina mare, ca altfel ma strivea binisor, ca masina care ne-a lovit avea viteza marisoara. De vina am fost noi, dar nci eu, nici sotul nu-l observaseram.Asa ca ne-am intors sifonati bine....

Ma duc sa ma citesc ce ati mai facut.

Mergi la inceput

Of, of, Alina, bine ca voi sunteti bine Sanatate frumoasei Olivia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alina, groaznic, bine ca doar tabla e afectata, aia se repara!

Sanatate mulat bolnaviorilor, ca inca sunt multi, din pacate! Si Alexia printre ei! Fug sa-mi duc musafirii la aeroport si apoi la medic cu gaza mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Offff, ce de pui bolnaviori! Multa multa sanatate puilor Yaiei, Gabrielei, Ancai si Alinei!
Imi pare tare rau ca sunt atatea probleme.

Ma uitam ca Andrei isi pune singur picaturi acum, sper sa nu avem vreo surpriza.

Eu am avut o zi plina si stresanta la birou si cam asa vor urma si celelalte. Nu am avut timp de net, tare as fi vrut sa vad japonicile. Acum ma chinui cu netul acasa ca ieri am stricat ecranul la laptop.

Asa ca va pupacesc, sanatate si numai bine.

Alina, ghinuon cu masina dar bine ca sunteti ok.

Erina, sa stii ca putina relaxare fata de probleme nu strica.

Gabriela, nici gand de nr 3.

Alte povestiri pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

salutari si de la noi.
dupa 5 saptamani legate de mers la gradinita, astazi am stat acasa si maine va fi la fel. gabriel s-a trezit ieri dimineata ragusit. nu avea nimic altceva decat raguseala. am fost la padure la gratar unde a alergat pana nu a mai putut, seara a iesit cu bicicleta, a avut stare buna. dar azi-noapte m-am cam panicat, respira greu, era f infundat si se auzeau si niste mucozitati in gat. vad ca acum respira ceva mai bine, Doamne-ajuta! sper sa fie bine in noaptea asta, mai ales ca sunt si singura acasa.

alina chiar ghinion, dar bine ca a fost doar atat.

erina foarte frumos banner-ul. felicitari pt creatie.

roxana sa stapaniti sanatosi bicicletele. si lui gabriel ii place f mult sa pedaleze. la 2,6 ani pedala, dar nu scapase de pampers. era f ciudat:)

luy mi-au placut pozele.

yaya sa iasa bine analizele. am mai spus eu ca la noi otita s-a dovedit a fi cauzata de acel streptococcus pneumaoniae din nas. eu am banuit de atunci ca e ceva care se ia, pt ca el a facut otita si exact in aceeasi perioada eu am facut sinuzita si o sinuzita urata, purulenta, care mi-a recidivat de inca 2 ori de atunci.

in legatura cu luatul problemelor in usor, la mine e mai greu. oricat ma straduiesc, nu-mi iese.

afara ploua, gabriel a adormit, inchid si eu.
sa aveti o noapte buna si sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul pt gandurile bune si pt sprijinul moral . Zilele astea am fost cam absenta si cam afectata de situatie. Am vb cu ai mei, totul a iesit cum si-a dorit ea... Nu am avut putere sa stau la comp, m-am scufundat in familie si fitness.

Offf, ca iar sunt bolnaviori pe aici (inclusiv ai mei ). Ii pup pe toti cu mare drag si le urez insanatosire rapida si vreme calduroasa!!!! .

Gabi, ce fete scumpe ai!!! Niste dulci!

Erina, super faine drapajele cu inscriptie. Se vede ca te pricepi si ca iti place. Felicitari! Sper ca Daria e mult mai bine de acum...

Rox, felicitari pt bicicletizarea familiei!!! Esti tare!

Yaia, sper ca deja te simti mai bine si ca Alexia e si ea ok de-acuma... Patinaj, inot??? CUm mai e viata voastra?

Cecilia, spor la zugravit, aranjat, terminat treaba sa iasa cum vrei tu. Ce mare ajutor ai!!!

Greyeras, La Multi Ani cu intarziere! Sper ca ati petrecut frumos. Ce mare ti-a crescut printesa!!! O adevarata domnisoara!

Sabina, spor cu gradinita si sa prindeti loc cu Antonia . Tie o imbratisare mare si o raza de soare cu apa de ocean de la noi .

Trimit si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Alina, ce sperietura ati tras. Bine ca sunteti voi bine. Masina se rezolva intr-un fel sau altul (poate tii minte ca a noastra a fost writ-off, adica ar fi costat mai mult sa o repare decat sa ne dea alta si nici nu ar mai fi putut fi asigurata!) Bine ca ati fost fara copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Ce a fost a fost!Mergem mai departe!

Olivia in schimb are angina acuta!Vomita ieri in continuu, la medic i-au facut injectia ca sa nu mai vomite, a fost bine. Acasa tratament, azi noapte ardea iarasi, de dimineata a inceput sa-i scada febra. Off, sper sa-si faca efectul antibioticul mai repede, mai ales ca e prescris o data pe zi.

Mergi la inceput

Of! saracuta Olivia! Sa se faca repede bine!

Adi, bine ai revenit! M-am gandit la voi! Sanatate puilor tai!

Sabina, vesti?

Roxana, zile bune si mai usoare la serviciu!

Erina, sunt bine copiii?

Va pup, ma duc la treaba!

Mergi la inceput