Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (428)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Ce petrecere, ca sunt franta! Azi am luat biciclete noi copiilor, de la Decatlon. Andrei merge pe bicla de 16 cu roti ajutatoare. Abia se urca pe ea, dar nu se lasa si pedaleaza incredibil. Din pacate mai cade cand se lasa pe o parte, dar nimic grav pana acum. Alexandra are ditamai bicla si merge minunat. Surpriza zilei insa a fost achizitia bicicletei mele, si mai ales incercarea mea de a merge pe ea dupa 20 de ani de cand nu am mai mers deloc. La inceput eram varza tare, apoi incet incet am reusit, si dupa 2 ore de biciclit mi-am revenit in mare. Nu va spun ce bataturi am acum de la ghidon, ca sa nu mai zic de partea din dos pe care nu ma mai pot aseza. Dar m-am distrat pe cinste cu copiii.
Petrecerea lor in pijama a fost super cred, ca erau incantati. Pe Andrei abia l-am luat aseara, poate era mai bine sa il las, pentru ca au ramas vreo 30 de copii de toate varstele, chiar si mai mici. Alex a dormit la gradi si era incantata nevoie mare dimineata.
Ne retragem acum ca suntem franti cu totii. Noapte buna si duminica frumoasa.
SabinaY. spune:
Am trimis invitatie pe mail: poze picasa. Stiu ca de cand cu FB, aici n-am mai uploadat poze. Iertare! 
Ma scuzati, fug acum, sunt fetele frante, am umblat azi. Ma duc la baie si nani!![]()
Gabriela77 spune:
Fetele mele...cobza. Mai rau, Sofi, Sara e pe trecute, dar Sofi tuseste la greu, azi noapte a a vut niste accese
Pt noi, primavara asta a fost de cosmar. In iarna a fost lux.
Pa! Aveam o petrecere azi, dar o ratam, macar de s-ar face bine mai repede. Altfel, vesele,mancacioase si dragastoase. Daca nu ar fi tone de muci, n-ai zice ca sunt bolnave. Am facut tren, ne-am jucat de-a gradi, am facut parada modei, cornulete cu nuca si picnic in living
Acum toata lumea a cazut franta! Ceea ce voi face si eu! Paaaaaaaaa!!!!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Va salutam si noi.........imi este dor de voi.chiar si doar la o cafeluta dimineata ........
Noi in plin program de mutari, cu nervi-stres si altele...curand tb sa eliberam si nu mai apucam sa facem tot.......a fost o "distractie totala" cu actele noastre, am semnat cumpararea abia pe 10 mai....va povestesc alta data....
Cristi este bine, merge cu drag la gradi, l-am adus de la bunici era suparat si trist, desi poate i-ar fi fost mai bine acolo pana terminam mutarea, dar el este fericit sa se murdareasca tot de lavabila si sa ma ajute la curatenie..nu se plange de nimic mititelul...asa ca facem totul impreuna..

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ce petrecere, ca sunt franta! Azi am luat biciclete noi copiilor, de la Decatlon. Andrei merge pe bicla de 16 cu roti ajutatoare. Abia se urca pe ea, dar nu se lasa si pedaleaza incredibil. Din pacate mai cade cand se lasa pe o parte, dar nimic grav pana acum. Alexandra are ditamai bicla si merge minunat. Surpriza zilei insa a fost achizitia bicicletei mele, si mai ales incercarea mea de a merge pe ea dupa 20 de ani de cand nu am mai mers deloc. La inceput eram varza tare, apoi incet incet am reusit, si dupa 2 ore de biciclit mi-am revenit in mare. Nu va spun ce bataturi am acum de la ghidon, ca sa nu mai zic de partea din dos pe care nu ma mai pot aseza. Dar m-am distrat pe cinste cu copiii. Petrecerea lor in pijama a fost super cred, ca erau incantati. Pe Andrei abia l-am luat aseara, poate era mai bine sa il las, pentru ca au ramas vreo 30 de copii de toate varstele, chiar si mai mici. Alex a dormit la gradi si era incantata nevoie mare dimineata. Ne retragem acum ca suntem franti cu totii. Noapte buna si duminica frumoasa. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Super, Roxana! Ce activitati frumoase aveti!

Iar pt tine...chapeau!!!!
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna dimineata mamici.
Roxana excelenta treaba cu bicicletele. Decathlon e magazinul nostru preferat in materie de sportive.
Te-ai descurcat excelent si e normal sa fie asa stii vorba cu :ca mersul pe bicicleta. Eu mergeam mult in Japonia, uneori si 5 km si nu oricum pe trotuare si intre oameni, aveam o foldable cu shimano, maro metalizat...
Sabina, nu am putut intra pe link. Sper sa se remedieze. Am vazut foto superba cu tine si Lisa in iarba.
Gabriela ce activitati frumoase ati facut!!! Sanatate fetitelor.
Si ai mei spre vindecare, David maninca doar lapte...
Cecilia, imi pare rau ca a fost stresant.
Lasa ca faceti mai multe pe parcurs. Bravo lui Cristi pemtru implicare si rabdare.
Ce vreme minunat am avut in week-end! Am iesit la o plimbare in padurea Baneasa. Clar prefer vremea buna.
Ati vazut luna minunata de aseara???
www.youtube.com/watch?v=SI-6s2DG-KE" target="_blank">
Giani Togni-Luna
Am fugit la treburi desi de la husband citare: Ia si tu viata asa cum e de ce o complici inutil???
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am fugit la treburi desi de la husband citare: Ia si tu viata asa cum e de ce o complici inutil??? ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Ce spui,Erina, ca si C mi-a spus zilele trecute acelasi lucru?

Ma bucur mult ca sunt mai bine copiii
Si la noi, Sara e la gradi, nu mai are nimic, Sofi tuseste mult mai putin, si secretii mai putine. Sa speram ca nu mai revin virusii
Luiza, trag nadejde ca sunteti bine si voi!
Cecilia, dragul de Cristi, mi-l si imaginez la smotru

Roxana, acum ca ai zis cu bicicleta, sa stii ca o sa fac si eu incercarea, si asa trebuie sa-i iau Sarei bicicleta
Al treilea nu mai e in planul vostru?Acum am auzit la stiri, Nicoleta Luciu o sa aiba tripleti
Bernix, ce spuneai cu sedusul si abandonatul?

Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Nu cred ca te "incalzeste" cu ceva dar n-am vazut nici urma de trifoi cand am facut noul capitol... Sunt tare curioasa la ce te gandesti ca raspuns... fisa mea e intepenita |
Stai linistita, cred deja ca e conspiratie sa nu ma lase sa castig si eu o data, ceva!
Probabil ca raspunsul meu nici nu e corect, dar macar as vrea sa verific...ei, o sa aflu cand se termina daca e corect sau nu!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
'Neata!
Vazut Sofi bulanoasa copanoasa si sara tarancuta. Gabico, ai niste fete mi-nu-na-te! Sa-ti traiasca sanatoase!
Sanatate multa tuturor! Si noi iar acasa, Alexia a facut vaccin vineri dimineata si de vineri dupa-amiaza tragem cu febra mare. Ieri seara 40,3, la 6 dimineta 40,1 din nou. Avem azi medic, nu plec fara analize complete de acolo. Tineti pumnii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ancasilv spune:
Neata! Ce fac fetele cochetele? Cafeluta da cineva, ca imi cade capul pe birou de somn.
Noi momentan suntem ok, doar cu niste muci si tuse din cand in cand. Merge deja de 2 saptamani legate la gradi (cioc, cioc, bat in lemn sa nu cobesc).
Am vazut ca vb de Singulair. si Vlad il ia de aprox 2 luni, pare sa fie ok. la el ventolinul si flixotide nu au dat nici un randament,i-am dat o gramada si tot nimic.acum starea asta de bine nu stiu de unde vine,daca e de la singulair, de la prod. de crestere a imunitatii (Baraka) sau de la vremea mai ok, dar nici nu ma intereseaza.important e sa fie bine, sa scapam de toate problemele de sanatate care ne-au zapacit in iarna, culminand cu internarea in spital cu pneumonie.
Gabriela, sa stii ca si Vlad face tot o forma de astm cand e virusat. si pe mine m-a "linistit" medicul spunandu-mi ca o sa treaca undeva in jurul varstei de 10 ani. sper sa aiba dreptate si sa fie ok, ca nu e lucru mai rau decat sa iti vezi puiul bolnav.
cam astea ar fi vestile de la noi.sper ca toti copii sa fie bine si sa poata profita de vremea superba.
va pup si va urez o saptamana cat mai faina.