Ingineri fosti, viitori...(36)
Raspunsuri - Pagina 15
tuinea spune:
Morning trupa!
Nimeni pe aici?
La mine e nor, in weekend a fost o vreme superba... Am fost la cumparaturi si am cumparat cateva chestii dragute pentru mare.
Va pupic si va mai astept cu ceva noutati.
iepumic spune:
Salutare tuturor si bine v-am gasit.
M-am intors si eu din concediu... am fost in Grecia, in insula Lefkada. Ne-am simtit super, ne-am relaxat, vremea a fost frumoasa, apa calda si cristalina...iar acum ne-am intors la munci si la programul obisnuit de agitatie si alergatura.
O sa pun cateva poze cand apuc.
Voi cum sunteti? N-am apucat sa citesc din urma.
tuinea spune:
Buna dimineata Ancuta!
Bine ai revenit, ma bucur ca a fost bine. Ai vazut ca iti faceai griji degeaba.
Cat despre ceea ce se intampla pe aici sunt cam singura ca Glimmer e in vacanta si fetele au disparut.
Eu inca la servici ... mai un pic pana pe 18 cand pleca acasa.
Astept pozici.
Pupici!
Pisicuta spune:
Salutare, fete dragi!
Vaaai, Cristina, meriti o medalie pentru ardoarea cu care tii topicul in forma maxima! FELICITARI pentru ambitie! Nu degeaba ai ajuns unde ai ajuns! Am pentru tine o melodie minunata, care sper sa-ti placa!
Dupa cum cred ca banuiti, eu am fost in concediu, pe malul Adriaticii, asa cum m-am laudat! Cu antibioticele si pansamentele gastrice aferente helicobacterilor detinute de ambii mei cipandei, dupa mine, dar nu m-am dat batuta si-am facut fata cu brio situatiei! Vacanta a fost un VIS care a meritat toate eforturile pe care le-am facut ca sa ajungem acolo. Am ramas marcata de o lume fara pereche, in care m-as integra fara probleme daca mi s-ar ivi vreodata ocazia. Ador Italia si oamenii ei! Ma rog, multe peripetii am avut, am stat cu inima stransa pana cu o zi inainte de plecare, ca, in afara de pocinogului cu problemele copiilor, s-a trezit si politia locala sa faca pe desteapta si sa-i ridice carnetul sotului meu, asa ca eram castigatoare-n carti sa fiu sofer pana-n Rimini. Finalmente, treaba s-a rezolvat pe ultima suta de mm, si-am rasuflat usurata, dar nu ma intrebati daca si cum m-am odihnit cu 3 nopti inainte de plecare! Uhhha! Ma rog, au trecut toate cu bine!
Otilia, sunt socata de ceea ce am vazut aseara la televizor ca s-a intamplat in Norvegia(eu am fost rupta de realitate mai bine de o saptamana)! Uluitor pana la ce cote poate ajunge dementa umana! Te rog, spune-ne si noua ceva despre atmosfera de acolo, caci nici nu concep ca voi nu vi-s ok! Te pup si astept vesti!
Ancuta, ma bucur ca ati avut un concediu reusit, pentru ca-l meritati din plin! sa-mi zici si mie mai multe despre insulita aceea, unde ati stat, c ce ati mers? ... Poate la anu chiar risc si eu o Grecie, cine stie?
Glimmer, sanatate maxima frumoasei tale si vacanta ed vis va doresc! Imi pare rau ca a trebuit sa o operati inainte de a pleca, dar mai bine ca ati rezolvat problema, decat sa plecati cu belelele tarash. P.S. Mi-a placut enorm descrierea spitalului! Esti bestiala!
Elena, tu ce mai zici? Ce mai fac roza mica si Razvanelul cel dulce?
Nicooooooooooooooooooooooooooo! Iuuuuuuuuhuuuuuuuu! Suntem aiiiiiiciiii! Hellooooo!
No, ma intorc la ale mele, ca-s in prima zi de lucru dupa concediu, nu inainte, insa, de a va tzuca dulce pe toate!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008
Otiliav spune:
Cristina, Dorina, suntem bine fizic dar normal ca suntem socati de ce s-a intamplat. Eu am venit vineri acasa obosita de la servici si televizorul era scos din functiune ca sa nu se uite Ana la desene. Am aflat de la un amic care este in vacanta in Ro si ne-a trimis un link de la un ziar timisorean. La inceput parea ireal ce citeam in ziare. Sambata dimineata nu ne-a venit sa credem cand am citit numarul victimelor actualizat si la tv nici nu am vrut sa ne uitam.
Iar ieri am citit ca in cartierul nostru a fost executat un tip de 27 de ani, n use stie cine si de ce. Doi tipi mascati dar imbracati ca militari au intrat in casa si i-au tras un glonte in cap. Dupa poza casei am impresia ca e in zona unde mergea Ana la gradinita dar nu sunt sigura.
Chiar discutam in casa ca nu stiu cum am putea sa ne educam copii. Pentru ca oamenii cred in uniforma. La jaful celebru de acum 7 ani din oras au fost imbracati in uniforme SWAT, pe insula a fost ca politist iar la mine in cartier cei doi militari.
Anca ce bine ca fetele au avut dreptate si uite asa ati bifat o vacanta relaxanta si bine-venita.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
tuinea spune:
Buna dimineata,
Doamne ce am mai avut de citit...
Pisi bine ai revenit. Ma bucur ca ati fost bine in vacanta, ca ai scapat de peripetia cu carnetul si sper ca cei doi pisoiasi sa se faca bine cat mai curand. Mai in urma ti-am pus niste linkuri de la o chestie naturista care se foloseste cu mare succes pentru tratatrea bagului asta. La anul si noi s-ar putea sa facem o Grecie sau o Turcie ca anul asta sunt cu vacanta pe sponci...
Otilia doamne ajuta ca sunteti bine. Eu sunt de prinicipiul ca daca stii ca nu trebuie sa te caute cineva nu deschide usa. Si eu traiesc in orasul nr. 2 din Anglia ca si criminalitate dar incerc sa-mi pazesc pilea. Politia nu are ce sa aiba cu mine. Daca vor sa ma vada sa ma invite la sectie, cu armata tot la fel si daca este o situatie de urgenta intra ei singuri neinvitati. Doamne ca traim intr-o lume nebuna, nebuna de tot...Nu imi este frica decat pentru copilasii nostri ca se pare ca va degenera si mai mult.
Va pupic si sa aveti o zi linistita.
tuinea spune:
Buna dimineata...iar sunt singura pe aici...
Aici este soare, deci vreme cat de cat frumoasa.
Eu la sala, la servici deci viata de zi cu zi.
va pupic.
tuinea spune:
Buna dimineata dragelor.
Nimeni, nimeni...
Eu azi am avut assesment la sala deci m-a torturit vorba lui Roxy antrenorul de nu se potae dar ma fac bine pana luni.
In seara asta am o familie de prieteni care vine sa ma viziteze deci ma voi relaxa si eu. Am facut varza a la Cluj, salata de vinete, grisine cu panceta, ciuperci cu brie si tort de mere cu crema de zahar ars.
Va pupacesc si sa aveti un weekend super.
Pisicuta spune:
Morning, fete dragi!
Eu, liniar: incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca s-a terminat vacanta si ca sunt din nou pe baricade, servind patria si aducandu-mi aplombul meu netarmurit pentru propasirea neamului si inaintarea Romaniei spre culmi de progres si civilizatie! ... Nu-mi prea iese, ca sa fiu sincera si mi-e un dor nebun de zilele-nsorite lasate in urma si de locurile minunate pe care am avut privilegiul sa le vizitez. Dreptu-i ca mohorala vremii de afara si reprizele dese de ploaie care uda caldaramul ma ajuta teribil sa inot linistita in apele nostalgiilor mele.
Otilia, incredibil in ce ritm galopant se degradeaza natura umana si-ti spun drept, incep sa-mi paleasca si ultimele scantei de speranta pe care le mai aveam privind viitorimea, cand constat cu stupoare ce se intampla chiar si-n tarile cu blazon si reputatie impecabila! Sa ne ajute Dumnezeu, este tot ce pot sa mai spun!
Sa aveti o zi minunata si sa intrati in spiritul minunat al melodiei postate de mine, nu in cel al gandurilor insiruite fara noima pe aici...
dulce fetele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008