Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

deci am revenit:) din decembrie am artrita temporo-mandibulara. Am inceput cu faimoasa Arcoxia si mydocalm, tratament de vreo 10 zile. A trecut, totul roz, si de atunci ma ia durerea cam la 2-3 saptamani. Ori o tin in frau cu calmante puternice, ori iar apelez la arcoxia. Si asa faceam pana cand matusa mea farmacista m-a tras de urechi sa am grija cu arcoxia, ca e tare rau pt stomac, mai ales pe termen lung. Mi-a dat Orthoexpert (varianta cu hyaluron), dar exista si alte produse de acest gen, si tablete, si praf pt dizolvat.
Acum astept efectul, deocamdata e ok.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata,

Welcome Gabi Chiar ca suna a azil LOL

Eu tottal de acord cu matusa ta ca eu am experimentat durerea de stomac a la Arcoxia pe propriul meu stomac care nu este nici prea sanatos el asa deci iti dai seama ce dureri aveam. Eu acum sunt pe naturiste. Am zis reumatism, artrita cred ca depind foarte tare de ceea ce faci cu oasele, ce mananci etc.

Acum sa ma vait si eu ca ieri am uitata. Am fost la doctor iar cu ochii. Glaucomul meu nu a disparut deci s-ar putea prin septembrie sa ma operez...nu de glaucom. Sa rezolv una din problemele pe care le am de vedere nu de presiune Vedem la inceputul lui septembrie ce si cum.

In rest la mine toate tot cum le stiti. Aceleasi activitati. Ceva nou: maine ma duc sa vad Harry Potter.

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Iar suntem codasi la scris. Probabil ca v-a zgornit caldura din casa pe la locuri impadurite.

Astept activitate ca la mine nu se intampla nimic excitant, incitant. Ah ba da ma duc diseara la Harry Potter.

Pupici fetele!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ce faceti dragelor m-ati abandonat?

Sa va zic ca filmul a fost super. Au fost cateva particele care eu in capul meu le-asi face altfel dar este bun de vazut mai ales in 3D.

Cat despre vreme: la mine sunt 11 grade si ploua de vineri seara.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare si de la mine!

Noi ne-am operat de apendicita. Luni a fost diagnosticata, marti a venit si sotul meu rapid in tarisoara, cu cateva zile mai devreme decat era programat, miercuri ne-am prezentat la spital, a avut loc interventia, vineri ne-am externat. A fost o apendicita cu manifestari oarecum atipice. Chiar daca s-a manifestat practic la sfarsit de saptamana si am ajuns la doctor abia luni, trebuie sa fiu totusi multumita ca nu a asteptat sa plecam in concediu.
Spitalul in care am ales sa ne internam pentru ca are sectie de chirurgie pentru copii, este o cladire veche, cred ca din categoria celor istorice. Arata ca o baroneasa scapatata pe care se mai zaresc vag urmele nobletii de alta data, daca privesti cumva pe sub semnele decaderii. Curtea interioara e un mic dezastru.

Maine ar fi fost plecarea in concediu, dar amanam cu o zi, pentru ca trebuie sa mergem la scos bandajul si control.

Revenind la subiectul cu oasele si articulatiile, eu ma simt mult mai bine de cand mi-am propus sa urmez tratament balneo si fizioterapie in fiecare an. Cea mai mare realizare a fost ca nu mi-a mai intepenit zona lombara de cand urmez tratamentele. In verile anilor trecuti aveam timp de mai mult, pe langa tratament, cu totul eram mai bine de o luna plecati de acasa. Anul asta nu s-a mai potrivit concediul sotului meu cu planurile pe care le faceam. In plus, am renuntat in mod voit la mersul la mare, la soare, pentru ca soarele se arata din ce in ce mai periculos si eu i-am simtit efectele pe pielea mea, iar la fiica-mea s-a dezvoltat de vreo trei ani un soi de alergie pe care inainte nu o avea. Deci, oricat de indragostita de mare as fi, pentru ca sunt, a trebuit sa-mi calc pe inima si sa renunt la ea.

Ma retrag acum si va urez sanatate si concedii placute!

Mergi la inceput

Buna fetelor, asa mai pe la pranz dar azi am avut un meeting de la 8.30....

Glimmer sanatate maxima frumoase tale. Cred ca se simte excelent pentru ca la copilasi tesutul este tanar, se vindeca imediat. E bine ca a scapat. Cat despre tratamentul la oase...mama ce as merge si eu la un tratament din asta dar ca si tine nu prea am suficient concediu si trebuie sa o duc pe Roxy la mare pentru ca are nevoie de aerosoli. Nici eu nu prea pot sa stau mult la soare avand probleme cu tiroida si plus aici in UK nu ma vede soarele deci auci.

Vacanta placuta. Bucurati-va unii de altii.
Fug la treaba ca am o gramada.

Pupici.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Ma simt pe aici ca Home alone LOL. Asa ca imi fac de cap....

In fine la mine sunt 11 grade afara, nor deci imi ploua si imi ninge in cap plus ca ieri nu am avut o zi prea roz la servici ca de dimineata m-am enervat (na ca am spus-o) dar trece....

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ziua buna!

Am fost azi cu fiica-mea la control si la scos firicelu' de la operatie. Ca operatia a fost cu taietura. Habar n-am daca era mai bine sa fie facuta laparoscopic, avand in vedere ca a avut si reactie peritoneala. Dar oricum, procedura nu prevedea asa ceva, deci...
Am pus pariu cu ea ca nu o sa o doara, ea propunand ca miza un masaj, si acum ii sunt datoare un masaj . In rest, evolutia pare sa fie buna.

Pana una, alta, eu fac bagaje, cam fara chef si spor, ca asta e partea cea mai neplacuta cand plec in concediu. Plus partea cu drumul. Dar fara astea nu se poate, deci sunt resemnata.

Tuinea, la tine vremea e cam ca in Norvegia. De cand s-a saturat de frigul si ploile de acolo, sotul meu parca priveste cu alti ochi canicula de la noi. Imi e din ce in ce mai clar ca mi-ar fi tare greu sa ma adaptez la asa ceva...

Va urez sa aveti zile bune si frumoase!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Vai ce ma bucur ca nu mai sunt singura pe aici.

Glimmer totul va fi in regula asa ca nu te speria. fa bagajul si la drum. O sa trebuiasaca sa stea mai mult intinsa de cat sezand ca o sa o mai doara operatia dar faceti opriri mai dese ca sa va dezamortiti.

La Targoviste a fost furtuna mare si sunt ingrijorata pentru ca al meu barbat este la mare si daca a lasat geamaurile intredeschise o sa fie prapad. O fata de pe alt forum mi-a spus ca a inundato cu termopan cu tot si cu geamurile inchise...Acum om vedea maine ce este pe acolo.

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Unde suneti? Toata lumea cred ca a plecat in concediu...

In rest eu ce sa va zic: ieri am avut o zi nebuna, nebuna de tot. Azi se anunta mai liniste. Om vedea.

Va pupic.

Mergi la inceput