Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna simineata fete dragi . Parca imi e greu sa ies dupa canapea . A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat.
uite ca ma iau cu vorba si uit ca e mai important. Am pregatit din belsug (pt mine vreo 3 portii, nu stiu daca am dormit 2 ore) si multe bunatati.
De cand ne-am mutat la casa parca nu mai am timp de nimic. Ne-am propus multe si e greu sa ti pasul.
Am fost in vacanta dar, ca si tine Pisi, mai vreau, asi placa si maine iar .
La birou nu e o atmosfera prea placuta. Salariile au intarziat destul de mult, se pregatesc liste pt reducerea de personal.
Eu personal nu pot sa ma plang caci am avut de lucru dar cand privesc in jur ma apuca groaza.
Copiii sunt in vacanta la bunici acum. Imi e tare dor de ei. Ca sa treaca timpul mai repede gasesc mereu ceva de facut.
Alex a terminat scoala cu FB pana la urma (recunosc ca invatatoarea e mult prea exigenta). A primit teme pe vacanta cat sa stai zilnic sa lucrezi. Pana la urma am decis sa las copilul in pace. Si-a facut doar tema din caietul special dar .... in drum spre mare s-a evaporat cerneala . A scris cu pix cu gel si ..... s-a dus tot. Nu cred ca va mai avea rabdare sa rescrie.
Andra a crescut mult, e tare cumintica si lipicioasa .
Trimit mesajul si sper sa revin zilele astea (acusica trebuie sa ma pregatesc pt o noua zi de munca ). Imi era tare dor de voi. Am citit rapid tot.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cateva pozici aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Oho lume noua, lume noua.

Bine ai revenit Nico. Eu ma bucur ca esti bine. Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai intrat. Am vazut pozicile - tare frumoase. Se vede ca v-ati sistrat de minune.
Cat despre servici - nu iti face probleme. In general nu scapa de cei care fac o carca de treaba. Scapa de mijloc - cei care fac si nu prea. Cei care nu fac nimic iar sunt asigurati ca pe ei are deobicei cine sa-i tina in carca.

Pisi ca si tine m-am simtit si eu vreo doua zile dupa intoarcerea din Irlanda. Picam asa in visare la zilele petrecute acolo...Trece si reintri in raha de zi cu zi....Eu abia astept 18 august sa ma zburatacesc catre casa si catre malul marii.

In rest eu ce sa va zic: am avut masa vineri si a iesit super. S-a mancat tot la blana. Sambata am fost la cumaparturi... wrong choise...Ieri am stat in casa cu ochii bulbucati si m-am uitat la declaratie de dragoste, liceenii. Nu ca sunt nebuna? Vroiam sa aud roamneste.

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Bine ati revenit, Nico, Otilia, ca demult nu v-am vazut pe aici.
Oti, sper sa treceti de socul asta si ca in Norvegia sa se ia masurile de siguranta supliemntare necesare, ca din cate am inteles eu din media (ceea ce nu inseamna f mult dpdv al credibilitatii), anumite aspecte sunt cam laxe pe acolo.
Nico, mai profita si tu putin de vacanta copiilor ca sa te odihnesti. Sper sa fie totul ok la servici si sa nu ai probleme.
Adevarul e ca lucrurile nu arata prea bine in domeniul nostru...nu prea mai avem siguranta de altadata. Dar poate totusi lucrurile se vor amelioara. Trebuie sa ne inarmam cu rabdare si sa fim pregatiti pentru orice.
Va pup, am treaba cu carul, ceea ce nu e neaparat un lucru rau.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

La mine nu prea roz ca m-a sunat ex-bossul meu care imi face capul dreptunchiular in legatura cu o lucrare pe care am trimis-o spre publicare...

In rest toate ok.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si eu revin cu rusine...de mult nu am mai trecut pe aici.

Mi se pare sincer ca ziua are doar vreo 16 ore...trece foarte repede.
Fetita e bine, gangureste si comunica cu noi, doarme binisor, pare sa creasca bine, o sa vad voneri la doctor cat anume a crescut in ultima luna. Sunt multumita de ea...parca totul e mai usor cu ea decat a fost cu Razvan.
Razvan e in vacanta, ca toti copii de altfel si se plictiseste ingrozitor. Are o multime de jucarii, a primit de ziua lui cort, zmeu, bicicleta, pinball, tablita educativa, masinute, ceas Ben 10, etc si s eplictiseste foarte repede de el...nici o activitate nu pare sa ii capteze atentia m,ai mult d e10 minute. Ne petrecem ziua asteptandu-l pe sot sa vina de la serviciu, sa mai stea calare pe el cu diverse cerinte si mofturele. O iubeste insa pe surioara lui si se lauda cu ea tuturor, ca ce cocuta lui.
Mie imi e tare dor de serviciu, de lucrul cu adulti...dar mai am de rabdat ca am depus dosarul si am optat pentru 2 ani. De acum astept indemnizatia, ca dureaza cica vreo 2-3 luni.
Am fost in concediu in Bucovina cu buget redus si nu mi-a placut, dar ne-am luat masina luna trecuta, asa ca lichiditatile s-au epuizat, avem chiar ceva datorii. Dar numai noi puteam cununa in septembrie un cuplu de tineri dragi noua...asa ca vom supravietui cumva.

Otilia, ma bucur ca sunteti bine

Dorina, am vazut pozele voastre din concediu...v-ati distrat...ca de obicei cred. Iti inveti copii plimbareti.Sutn curioasa unde veti merge data viitoare.

Ancuta, pozele voastre din concediu au fost breath taking de-a dreptul.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Bine ai revenit Elena. Ma bucur ca sunteti bine, ca bebelina ta creste frumos. Toata lumea spune ca la al doilea este mai usor decat la primul. Cat despre concediu: bucura-te de copilasi, nu te gandi la ce ai fi putut sa faci la servici. Momentele astea nu se intorc niciodata. Pentru mine a fost cel mai bine cand am stat acasa sa o cresc pe Roxy...apoi totul s-a complicat chiar mult prea mult.

Eu ce sa va zic...ieri am avut o zi de kko ca deh a intrat in peisaj stresul meu principal dar scap eu si de publicatia asta si inchid usa, incui si arunc cheia - promit. Daca nu fac asa sa ma dati cu capul de toti peretii.

Azi am fost la sala si acum astept sa fiu 'deranjata' din nou din munca mea de zi cu zi cu cine stie ce mofturi si ifose.

Va pupic fetelor si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

'Neata,

Iar am ramas singurica pe aici...Astept intariri.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning trupa!

Recunosc, am cam disparut in ceata, asemeni ... stiti voi cui . Nici nu am prea multe de povestit, nici foarte multa vreme la dispozitie, ma rog, scuze, deh!

Nico, iubita, ma bucur teribil ca ai mai intrat pe aici sa ne spui si noua cate ceva! Fotografiile sunt superbe (in ce pestera ati fost?), copiii sunt tot mai mari si mai frumosi, iar tu parca intineresti. Cu temele de vacanta ai maxima dreptate: si Vladi are atata de multe, ca mi-e si groaza sa ma gandesc! Am facut cate un pica azi, un pica maine ... dar nu prea am chef sa ma tin de capul lui, daramite mititelul sa le faca! Pana la urma, le-om dovedi noi, dar nu garantez!

Cristina, gandeste-te ca ce-a fost mai greu a trecut, asa ca nu are ce sa-ti mai faca cerberul ala cu cap patrat si mintea-n colturi! Fii tare, fii barbata!

Elena, bine ai revenit pe aici! Sa stii ca ai niste copii teribili! Nu te gandi la lucru caci, vorba Cristinei: pana la pensioara ai toata vremea din lume sa te delectezi cu "lucrurile de adulti", insa momentele astea din viata puiutilor tai sunt unice si irepetabile! Savureaza-le din plin, caci apele te-asteapta linistite!

Otilia, mai zi-ne ceva! fetele frumoase!

Ancuta, no coment la criza asta! Ma bucur ca tu esti optimista!

Fug la ale mele, ca nu stiu ce sa mai zic ...

Va pup dulce pe toate!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Tururu-tururu am scapat ca am inmanta lucarea la jurnal

Pisi sarut mana de incurajare. Stiu ca nu are ce sa-mi mai faca dar este asa stresul pe care mi-l instaleaza in creierasi si tiroida mea care face tutum-tutum de la orice licarire ma deranjeaza. Dar sa va zic, sa va zic ca aseara m-am dus acasa, am mancat ce-am mancat si m-am asezat in canapea si n-am facut nika de treaba ci doar am vizionat Gray's anatomy. Deci n-am facut nimic. Nici macar gunoiul nu l-am dus.
Nu stiu cum mi-a reusit asa de bine dar azi sunt noua. Se ve no?

No va pupacesc de va zapaces si sa aveti o zi asa in spiritul la amea.

Mergi la inceput