Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor ai sa vezi ce geniu iti iese ...eu am sarit peste cele de 3-4 ca am zis ca e prea mult de acuma ![]() ![]() , nu vreau sa ma sperii - glumesc |

Eu musai tre' sa gasesc un test de bazdaci, pentru iris, acolo sa vezi rezultate...le recalibreaza scalele...
, ca in rest se pare ca suntem ok, macar la prima strigare...
danasor spune:
| citat din mesajul lui ana_g 'neata!! danasor, WB!...culmea, eu stiam invers de laptele de capra, ca e recomandat mai degraba decat cel de vaca, e f apropiat de cel matern si hipo-alergenic. chiar si cei sub un an pot bea, ca alternativa la formulele HA de LP. e de studiat.... vrem poze cu anastasia in vesta ei de blugi! ![]() |

Si eu stiam la fel, da cica e f apropiat de cel matern si de asta ar fi sanatos de baut dar nu de bb-ei, chiar am sa mai caut pe net sa vad caci nu prea am dat importanta;
am si eu capritza si am dat-o s-o tina cineva ca anul trecut plateam sa vina s-o mulga si sa-i dea de mancare si laptele il dadeam lui Athos
, ca niciunuia dintre noi nu ne venea sa bem; capra a fost o nebunie a lui barbatu-miu ( a nu se intelege gresit da??? ) i-a placut cum era cu 2 iezisori dragalsi pe langa ea, v-am pus poze anul trecut cu gradina zoo de la mine din curte
, si pe mine tocmai asta ma enerveaza ca tot greul ar cade pe umerii maica-mii 

sorry de
, se vede ca sunt nf-rumitapupam ochiosul frumos

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetelor, i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?[ |
Evyme...nu stiu ce sa te sfatuiesc...dar poti cauta cu goagle in imagini, poze cu roseola infantum, cred ca la asta te refereai.......
Poate nu e cazul la voi....

danasor spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetelor, i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc! |
Da un telefon macar mf sau dr. pediatru, pare a fi o boala a copilariei dar din ce ziceau fetele nu cred ca ar trebui sa te sperii; odata aparuta eruptia dispare febra si se face bine, ar trebui doar tinut in casa;
sanatate multa si sa treaca repede

danasor spune:
| citat din mesajul lui miremia Sa zic si neata si wb Danasor! Mi-ai facut pofta de piscina. ![]() ![]() M-ama pucat si eu de ieri de 8 min abs, mi se pare mai usor decat ma asteptam. Ma duc la matza.....face nebunii. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

pai hai sa mergem
Eu am una mai aproape de mine la un hotel e suuuper apa dar nu am cu cine sa merg
, prietenele mele nu gusta sau nu au timp
m-ati facut curioase cu 8abs, musai sa le incerc, cu TJ m-am desumflat am descarcat si torent si degeaba nu am reusit

pupam fetele gazele si frumoase;
vazut si io poze cu voi patru la picnic

da e tare greu sa spui ceva cu ranza cat casa 
danasor spune:
| citat din mesajul lui decenuela da ce vesele...."e....fetele"" ...in dimi asta..de la ce oare????? eu nu-i fac testul lu jiji....de ce sa-mi fac sange rau???? lasa ca nu ramane el de card... iesim si noi afara Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Ai sa vezi ce surpriza iti va face Luca

danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
tomaca, acest test, pe care ni l-a linkuuit danasor... sa ne testam piticii de pe creier... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
cand am gasit acest test chiar la tine m-am gandit
, stiu ca-ti plac chestiile astea 
alicredo spune:
danasor...wilcome to the club! ce dieta ai tinut vara trecuta?
nyny...felicitari ptr intarcarea de suzeta.la cat mai multe reusite!
ana,sorina....sunteti dragute,multumesc de compli...dar stiu eu ce stiu
la 55 de kg...arat supla...mai am multe de dat jos...vreo 11.vreau sa ma simt...nu stiu cum...buna.cred ca asta e cuvantul...vreau sa fiu o bunaciune din nou.![]()
epiziotomie....pe mine cica m-a cusut tare urat...stramb muschiul..ceva de genul....cand isi facea tanti treaba m-am ridicat sa dau la rate....
dar totusi,...mi-a nenorocit frumusete de pruna
m-au intrebat atunci a doua zi daca vreau sa ma taie si sa ma coase la loc frumos...unde sa vreau dom'le ...mi-a mai stat mie capul la asa ceva cu bb mic si cu hormonii varza???
tati zice ca nu se vede...da' io stiu? ca eu nu ma uit![]()
nyny ai bagat la lotto? mai stai?
vezi ce faci
evyme wb!
imi pare rau ca nu te pot ajuta! sper sa fie doar ceva usor si fara batai de cap.
plec sa-mi fac omleta fara ulei...![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
cand am gasit acest test chiar la tine m-am gandit , stiu ca-ti plac chestiile astea ![]() pui mic |
Merci
L-am facut pe nerasuflate inaintea unui meeting si acum imi pare rau ca ma gandesc ca poate n-am chibzuit suficient.
Au iesit cam asa:
varsta socializare: 2.14
varsta limbaj: 1.39
varstaautoservire: 1.15
varsta cognitiv: 1.11
varsta motor: 2
varsta mentala: 1.56
IQ:124
Acum am citit ca pot sa raspund si la cele de 2-3 ani. Cred ca-l reevaluez ca parca se poate.
De ex la intrebarea daca-si da pantalonii jos singur, eu am zis ca nu, ca nu poate, desi trage de ei cand vrea dar nu e capabil sa finalizeze. La fel si cu manecile la bluze. Cum trebuie sa fie? Ai vostri reusesc?
iar la cognitiv la fel, nu vrea sa arate decat cand vrea el. daca-l intreb rar imi face pe plac. Cand vrea el, vine din proprie initiativa si arata, dar nu cand ii cer.
Cu telecomanda, ce sa zic, o ia si se duce in dreptul televizorului si apasa butonul rosu de start (ca de i-am arata). Daca nu reuseste se duce la buton cu degetul. Dar daca ii cer sa mi-o aduca, se uita lung la mine de parca ar zice "Da'ce mai facut sa-ti servesc eu lucrurile" trage un bodoganit si pleaca.
Asta e, mai lucram la comenzi. In rest cu socializarea, la ce hlizeala e pe el cu orice.... Sa ma tina nervii cand o sa inceapa sa puna casa la dispozitie pentru petrecerile prietenilor

Leit tasuPovestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
![]() ![]() Si eu stiam la fel, da cica e f apropiat de cel matern si de asta ar fi sanatos de baut dar nu de bb-ei, chiar am sa mai caut pe net sa vad caci nu prea am dat importanta; am si eu capritza si am dat-o s-o tina cineva ca anul trecut plateam sa vina s-o mulga si sa-i dea de mancare si laptele il dadeam lui Athos , ca niciunuia dintre noi nu ne venea sa bem; capra a fost o nebunie a lui barbatu-miu ( a nu se intelege gresit da??? ) i-a placut cum era cu 2 iezisori dragalsi pe langa ea, v-am pus poze anul trecut cu gradina zoo de la mine din curte , si pe mine tocmai asta ma enerveaza ca tot greul ar cade pe umerii maica-mii ![]() ![]() ![]() sorry de , se vede ca sunt nf-rumitapupam ochiosul frumos ![]() pui mic |
Laptele de capra e mai bun decat cel de vaca pt bebelusi. Asa mi-a zis doctrita cand Tudor a fost suspect de alergie proteina vaca. A zis ca va trebui sa trecem pe cel de capra, avand inconvenientul ca e mai greu de gasit.
Prin magazien, e un iaurt de capra bio. Cand am gasit am cumparat.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?
de
Sebastian Mihai