Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
evyme spune:
Neata si de la noi!
Am trecut sa zicem prezent la apel... Din pacate nu reusesc sa ma mobilizez cu scrisul... Citesc in fiecare seara ce scrieti, uneori si dimineata daca ma lasa teroristul, dar nu reusesc sa va si raspund...
Noi suntem bine, nu prea avem noutati, decat ca a mai iesit un dintisor (avem 7) si se simt maselele umflate.
Am facut si noi testul portage, si Ruxita nu doar voi sunteti la stadiul de mutulica, si la noi tot 11 luni a iesit la verbalizare. In schimb, asa cum banuiam, la motor si socializare ne-a iesit 2 ani, autoservire si cognitiv 1 an si 7 luni. De fapt, strict din cauza verbalizarii am facut testul, pentru ca se vede ca nu vrea sa scoata altceva in afara de ma-ma ta-ta ba-ba (asocieri de consoane cu "a"). Din fericire, ieri cand se uita pe carticica cu animale la cal i-am facut eu din gura cum face calul si el s-a uitat foarte serios la mine si a incercat sa faca si el
Deci in sfarsit, incepe sa imite sunete. Mai avem un elefantel de plus care rage si-l imita si pe ala, dar atat. Desi recunoaste cainii si-i spun mereu cum face cutu si a si auzit caini latrand, nu vrea sub nici o forma sa faca si el ham... Presupun ca nu e atras inca de verbalizare... Oricum, atata timp cat il vad ca evolueaza pe celelalte planuri, nu-mi fac deocamdata griji.
Apropo, abia acum, cu testul asta, am realizat si eu cate lucruri stie sa faca smecherul!

Am si eu o intrebare: pufii vostri cum mai stau cu luatul in greutate? Sebi stagneaza de vreo 3 luni, s-a blocat la 10,3-10,5kg... Si parca nici in lungime n-a mai crescut... Ar trebui sa ma ingrijorez?
Despre epiziotomii am si eu un cui... Cusatura arata foarte bine, este un fir subtire si atat, nu ma deranjeaza (de pe la vreo 2 luni n-am mai avut treaba deloc cu ea). In schimb, simt o jena la contactul sexual. Ma simt de parca m-ar dezvirgina de fiecare data
Mai e cineva in situatia asta? N-am reusit nici eu sa ajung la controlul de 6 luni, de fapt, nici nu stiam ca exista si ala
Mi-am luat insa trimitere de la MF de o luna si zace pe birou, ca nu m-am indurat sa-mi fac un pic de timp sa ma duc sa vad despre ce e vorba...
Fug acum, ca a inceput sa ma traga de mana. O zi frumoasa tuturor!
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
dar cum se face testul asta? nu completezi decat cele de la 1-2 ani? ca eu le-am bifat pe toate si mi-a iesit zero! de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
bifeaza toate si cele de la 0-1 si cele de peste 2 ani daca le face; la mine face si chestii care sunt cuprinse in grupa 2-3 dar sunt si lucruri din grupa 1-2 care nu le face; la sfarsit tb sa-i dai varsta lui Dani
is curioasa ce motor ii iese

sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Ti-ai notat ID-ul? asa poti intra din nou pe testul tau ; pupam si noi fetele frumoase si destepte, au trecut mucisorii? |
Daaa, sarumana

.. au cam trecut....mai sunt ceva urme, dar a functionat repede coryzalia......am notat ID-ul, cum sa nu...o bag in re-evaluare (si pe mine
Intrebai de BCG...pe noi ne-a chemat la doc de fam, pentru masurarea cicatricii acum cateva luni(cicatrice nexam)...cred ca era o raportare ceva, pentru ca ne-a sunat acum cateva zile, si ne-a precizat ca au primit rezultatele raportarii, si ca tb sa mergem sa facem testarea IDR. O sa mergem, ofc, dar...astept putin, sa treaca mucii...ca nici ei nu s-au grabit cu vaccinul, deh....

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor bifeaza toate si cele de la 0-1 si cele de peste 2 ani daca le face; la mine face si chestii care sunt cuprinse in grupa 2-3 dar sunt si lucruri din grupa 1-2 care nu le face; la sfarsit tb sa-i dai varsta lui Dani is curioasa ce motor ii iese ![]() ![]() pui mic |
oooo, bine ca ai explicat...eu nici nu m-am uitat la intrebarile de 2-3 ani..am dat skip...

Musai sa refac.

danasor spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Intrebai de BCG...pe noi ne-a chemat la doc de fam, pentru masurarea cicatricii acum cateva luni(cicatrice nexam)...cred ca era o raportare ceva, pentru ca ne-a sunat acum cateva zile, si ne-a precizat ca au primit rezultatele raportarii, si ca tb sa mergem sa facem testarea IDR. O sa mergem, ofc, dar...astept putin, sa treaca mucii...ca nici ei nu s-au grabit cu vaccinul, deh.... ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
am sa intreb si eu medicul de familie, noroc cu voi ca la mine nimeni nu s-a uitat nimeni, nici mf, nici pediatrul
... degeaba cotizez cu flori
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
oooo, bine ca ai explicat...eu nici nu m-am uitat la intrebarile de 2-3 ani..am dat skip... ![]() Musai sa refac. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
ai sa vezi ce geniu iti iese
...eu am sarit peste cele de 3-4 ca am zis ca e prea mult de acuma

, nu vreau sa ma sperii - glumesc
danasor spune:
| citat din mesajul lui nyny [Siiiiii.... ![]() ![]() ... Anunt prima noapte a lui Dav fara SUZETA.... ![]() ![]() .. si ce bine a dormit. Sa va zic pe scurt cum am facut. In prima faza am taiat una si i-am dat-o prin casa ieri toata ziua. Noaptea la culcare s-a cam foit pana a adormit. Simtea ca ii lipseste ceva... eu cred ca nu si-a dat seama ce anume, pentru ca nu mi-a cerut nici macar o data suzeta (TI-TI adica). A adormit, s-a trezit la program la ora 1, nu i-am mai facut laptele ala diluat si m-am tinut de capul lui cu apa. A luat pana la urma doua guri de apa, s-a mai foit putin si nu l-am mai auzit pana la 5 dimi, cand si-a baut laptele si pe urma pana la ora 8 cand s-a trezit de tot. Deci a fost foarte linistit... Ma grabesc daca il consider intzarcat de suzeta? Oricum le-am ascuns pe toate si cum ochii care nu se vad se uita... sper sa fim scapati de ea. |
Felicitari Dav

Mi-a placut tare mult de tine cum ai procedat cu somnul lor, si acum cu suzeta... Felicitari si pt rezultatele de la TB, de fapt la cum arati cred ca la tine se impune doar o tonfiere- norocoaso

sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny ... ca oricum vorbeati de vise zilele trecute... Eu aseara am visat ca aveam paduchi![]() ![]() ... si toata noaptea asta am facut, m-am despaducheat. |
OOO, Nyny....sa faci loc in conturi

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatzaaaa.... Siiiiii.... ![]() ![]() ... Anunt prima noapte a lui Dav fara SUZETA.... ![]() ![]() .. si ce bine a dormit. Sa va zic pe scurt cum am facut. In prima faza am taiat una si i-am dat-o prin casa ieri toata ziua. Noaptea la culcare s-a cam foit pana a adormit. Simtea ca ii lipseste ceva... eu cred ca nu si-a dat seama ce anume, pentru ca nu mi-a cerut nici macar o data suzeta (TI-TI adica). A adormit, s-a trezit la program la ora 1, nu i-am mai facut laptele ala diluat si m-am tinut de capul lui cu apa. A luat pana la urma doua guri de apa, s-a mai foit putin si nu l-am mai auzit pana la 5 dimi, cand si-a baut laptele si pe urma pana la ora 8 cand s-a trezit de tot. Deci a fost foarte linistit... Ma grabesc daca il consider intzarcat de suzeta? Oricum le-am ascuns pe toate si cum ochii care nu se vad se uita... sper sa fim scapati de ea. |
Whoaaaaa...tot respectul pentru tine mami!

Esti un exemplu pentru mine!
Eu...mai am de invatzat, se pare...
evyme spune:
Fetelor,
i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?
Edit sa spun ca are si in spatele urechilr aceleasi bubite
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!

... ca oricum vorbeati de vise zilele trecute... Eu aseara am visat ca aveam paduchi