Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
si noi cu testul, de curiozitate, dar nu am bifat alea cu plansete, ca nu am si nici cu cercuri, ca nu am si nici cu cub uri.............
a iesit asa
Varsa socializare: 1.83(1 ANI 10 LUNI )
Varsa limbaj: 0.88(0 ANI 11 LUNI )
Varsa autoservire: 1.58(1 ANI 7 LUNI )
Varsa cognitiv: 1.4(1 ANI 5 LUNI )
Varsa motor: 2.02(2 ANI 0 LUNI )
Varsa mentala: 1.54(1 ANI 6 LUNI )
Varsa cronologica: 1.3(1 ANI 4 LUNI )
IQ: 118
e bineeeeeeeeee
vorba lui sorina, de a r fi un test cu cat de incapatanati is....cred ca ar fi primul..............
merg sa il culc pup
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme Fetelor, i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?Edit sa spun ca are si in spatele urechilr aceleasi bubite din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc! |
Da, e cazul sa te duci la doctor.
Dani a avut asa, bubite dupa o febra de 3 zile. Indiferent daca a fost sau nu vaccinat cu ROR, trebuie sa ajungi la doctor.
Cel mai bine si cel mai bine, ca sa nu faci mai multe drumuri, du-te la Camera de Garda de la Colentina, intrarea prin partea laterala a spitalului, cum stai cu fata la tot spitalul, e o strada in partea dreapta, intri pe ea, mergi pana la capat si intri pe ultima intrare in partea stanga.
Intrebi unde e camera de garda pt copii/infectioase. E f f bine sa il vada un doctor de acolo. Eu acolo am fost si ne-am linistit.
E f important sa nu mai faca febra dupa ce are eruptie.
Daca face febra dupa eruptie, te interneaza pe analize. Sper sa nu fie cazul.
Dar du-te azi.
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
oooo, bine ca ai explicat...eu nici nu m-am uitat la intrebarile de 2-3 ani..am dat skip... ![]() Musai sa refac. ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Si eu am facut exact la fel...
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
tomaca nu mai fac Tj
e prea de tot
e foarte solicitant si obositor, si nu am chef de probleme, imi ajunge sa imi tin casa cat de cat curata si sa alerg toata ziua dupa curu' lui Ivan...............
e si mult cateodata.......
astept sa treaca perioada asta poate trim ii va fi mai ok
de miscat ma misc.,ohooooooooooooooooooooo si inca cat numa pe el il imping cu carutul cel putin 40-50min./zi, restul alergaturi prin curte.nu te duce la vaci, nu te duce la porci, nu te duce la apa, nu te duce la iepuri...deschide cotetele....aoleu vai si amar de capul meu
so cam asta e distractia noastra zilnica........
abia astept ina weekendul sa il pot pasa la ta-su sa mai fac si eu alte cele,............
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
ana_g spune:
testu cu pricina l-am facut si eu zilele trecute, n-am vrut sa share-uiesc in ideea sa nu fiti dezamagite cum am fost eu...nu intru in detalii, dar la multe mi-l da ca fiind sub 1 an
....de fapt testu asta m-a facut sa-mi dau seama ca nu i-am dat ocazia sa faca multe chestii, mai ales la socializare, cum am mai spus, nu stim pe nimeni cu copii mici, nu stiu cum s-ar comporta intr-un grup de copii, iar faza cu parculetul e inca in tatonare, asa ca....o sa-l repet peste un timp.
evyme, ti-a spus blueflower f bine, du-te cu el la spital si nu intra in panica. legat de epiziotomie.....mie mi-a fost rusine
sa spun, dar si eu ma simt aproape tot timpu dezvirginata![]()
![]()
![]()
MP, ce baiat mare ai! dar mai zi si tu ceva...chiar si in deutsch! nyny si cu mine suntem amatoare (nyny, sper sa nu confund, dar parca spuneai ca tu si sotul incercati sa invatati nemteasca)![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
blue_flower spune:
Deci am reusit sa fac si eu testul. Nu stiu ce sa zic, mi se par diferente destul de mari intre varstele apreciate de ei.
A iesit asa:
Socializare: 2.14 (2ani si 2 luni)
Limbaj: 1.39 (1an si 5luni) - desi eu am senzatia ca nu vb deloc.
Autoservire: 1.58 (1an si 7 luni) desi eu nu prea il las sa manance singur ca se/ne murdareste.
Cognitiv: 1.2 (1an si 2luni). Cu ce e cognitivul asta? Ca nu mai tin minte
Motor: 2.18 (2ani si 2luni) Aici nu ma mir, ca merge de la 10 luni si face foarte multe, doar ca nu sare, dar alearga. Ne fugareste, noi pe el si el pe noi, cu scarile e maestru....
Mental: 1.7 (1an si 8luni)
Cronologic: 1.25 (1an si 3 luni)
IQ 136
No, o fi bine, n-o fi bine.....mai refacem dupa vreo 5 luni...sa vedem alte achizitii....
Dar oare de ce fac achizitii in salturi? E vreun copil peste tot cu varsta cronologica? Oare ar fi normal sa aiba la toate capitolele aceeasi varsta cu cea cronologica?
nyny spune:
Danasor, Sorina, Alicredo![]()
![]()
multumim pt aprecieri...
Evyme sanatate multa lui Sebi...
sa treaca repede bubitzele.
Ana da da, nu faci confuzie... si noi ne rupem limbile de vreun an in incercarea de a invatza lb germana
... Si zici ca te simti dezvirginata de fiecare data... cred ca sotzul e in extaz..
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g testu cu pricina l-am facut si eu zilele trecute, n-am vrut sa share-uiesc in ideea sa nu fiti dezamagite cum am fost eu...nu intru in detalii, dar la multe mi-l da ca fiind sub 1 an ....de fapt testu asta m-a facut sa-mi dau seama ca nu i-am dat ocazia sa faca multe chestii, mai ales la socializare, cum am mai spus, nu stim pe nimeni cu copii mici, nu stiu cum s-ar comporta intr-un grup de copii, iar faza cu parculetul e inca in tatonare, asa ca....o sa-l repet peste un timp.evyme, ti-a spus blueflower f bine, du-te cu el la spital si nu intra in panica. legat de epiziotomie.....mie mi-a fost rusine MP, ce baiat mare ai! dar mai zi si tu ceva...chiar si in deutsch! nyny si cu mine suntem amatoare (nyny, sper sa nu confund, dar parca spuneai ca tu si sotul incercati sa invatati nemteasca) _ mama lui Stefan, pui scump |
ana_g, inainte sa te panichezi mai mult, eu zic ca e mai bine sa il vada un doctor. Vedeti voi cum ajungeti si la cine, dar na...nu stiu si testele astea....
Ref la epiziotomie, motivul pt care am facut cezariana a fost ca nu am suportat ideea de a fi taiata acolo. Ma ingrozea ideea asta. Si eventualele "simtaminte" de dupa. Sper sa treaca cu timpul ce simtiti voi, fetelor, oricum, faptul ca am o operatie pe burta nu se compara deloc si nu are nici o importanta versus ca sunt intreaga in alta parte.

nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu musai tre' sa gasesc un test de bazdaci, pentru iris, acolo sa vezi rezultate...le recalibreaza scalele... , ca in rest se pare ca suntem ok, macar la prima strigare...Sorina, mami de Diana si Iris |

Sa mi-l dai si mie daca il gasesti... la ala sigur iesim si noi campioni
Loredana71 spune:
Ziua buna!
Imi fac si eu curaj sa scriu,ca am tot citit dar nu am avut pofta de scris deloc...Uneori ma simt pe dinafara,dar cred ca sunt doar eu....
ana_g,stai linistita ca nu e nimic in neregula cu puiul tau!Sunt absolut sigura!Testele astea nu inseamna absolut nimic...Ar fi si culmea,sa iti diagnostichezi copilul singura,in urma unui test pe internet...L-am facut si eu,de curiozitate,dar departe de mine gandul sa il iau in serios...Copiii se dezvolta diferit,important este sa il vezi ca se dezvolta,ca face lucruri noi,ca creste,ca face sunete noi,asta e ceea ce conteaza...Si sa vorbesti cu el...Chiar astazi vreau sa merge sa caut niste cartulii ceva,sa ne mai uitam in ele sa invatam cuvinte,ca nici Lara nu zice prea multe...Si nu prea avem carti...
Exista copii care au vorbit la 3 ani,si care s-au dezvoltat apoi in adulti absolut normali...
Noi suntem bine,Larei i-a iesit si al optulea dinte,deci avem toti dintisorii si o masea,deocamdata....Este extraordinar de energica in ultimul timp,merge toata ziua cu galetusele ei prin casa,mai incarca ceva in ele,iar le rastoarna si tot asa![]()
Legat de epiziotomie,aici in Germania nu se mai face taietura,se lasa sa decurga natural si se repara apoi eventualele rupturi...Am avut si eu niste rupturi,dar nu mi-au creat absolut nici o problema,decat ca a fost nevoie sa scot niste firicele,care de fapt trebuiau sa se topeasca,dar n-a fost asa,in rest s-a vindecat perfect,nu se simte nimic...Ce multe fete cu cezariana sunteti,mie mi-a fost asa frica sa nu trebuiasca sa fac,din cauza varstei si a faptului ca aveam preeclampsie,dar,slava Domnului,am reusit sa nasc natural,si si fara epidurala,ca mi-a fost frica de injectie...La urmatorul insa,daca va fi,o sa o fac,ca a cam durut
Nyny,imi place foarte mult cum ai facut cu suzeta,bafta sa decurga totul usor,noi o mai tinem un pic,dar nu mult,sper sa fie si la noi usurel...Also,sprichst du schon Deutsch?![]()
Beatrice,ce sperietura ati tras,bine ca e totul bine acum...
Off,mai aveam de raspuns la mai multe fete,dar nu imi mai amintesc nimic
Va pup cu drag!Sa aveti o zi super faina!

i-au iesit niste bubite pe burta si pe spate, am pus cateva poze cu inculpatele. Vorbeati voi p-aici de o boala cu temperatura trei zile, urmata de bubite; semanau cu astea? A avut si Sebi acum 4 zile temperatura 38,5, dar am pus-o pe seama dintilor... E cazul sa ma duc la dr?
fericita
de
Sebastian Mihai