Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
Ruxita spune:
eu sunt suparata pe al meu sotz... (de parca n-am destule motive)... am dureri in piept si ii zic ca vreau sa merg la un consult la pneumoftizio si reactia lui sa nu ma duc... de ce intreb... n-avem bani!
bine, e adevarat si ca n-avem... dar, am lichidat un depozit si mai avem 100 de euro bani de chirie, deci avem... (si speram ca mama vine cu portofelul burdusit)... de ce n-am si eu un sotz care la nevoie sa se duca la 3 noaptea la farmacie... care sa-mi zica sa ma duc la medic daca ma simt rau (chiar daca medicul imi va spune ca n-am nimic ca e normal sa am dureri in piept de la reflux)... nu care sa-mi spuna ca n-avem bani (chiar daca n-are, sa faca rost!) sau ca n-are timp sa duca probe la laborator...
Doamne, fa-mi te rog barbatul mai sensibil si mai empatic si mai implicat...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Bea, felicitari pentru dansatoare! Azi ai aflat ca vei avea o fetita?
Cum am aflat eu... i-am spus doctoritei mele ca nu vreau sa stiu sexul copilului, dar ca imi doresc foarte tare un baietel... si ea i-a spus ecografistei sa-mi zica sexul copilului doar daca e baietel... si-mi zice aia dimensiuni, parametri si sex masculin... eu nicio reactie, impietrita! si dupa 1 minut izbucnesc in plans (ca acum cand scriu si rememorez)... si se sperie ca mi-a dat o veste proasta... ii zic ca dimpotriva, mi-am dorit foarte mult un baietel... il sun pe taica-su si il bulversez de ramane si ala fara glas... uita sa coboare in statie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela OFFF NYNY...imi pare rau pt mara...sa speram ca o sa fie ok...draga de ea... bea...super ivan...ma uit ca se misca f bine...e stabil..isi mentine bine echilibrul....noi mai avem chiar asa , fetele....vad ca se discuta subiectul...eu demult vroiam sa intreb...jiji de mic n-a stat pe burta cum au stat multi bb...ei de cand l-am intarcat...numai asa se culca ..in pozitia descrisa de voi...pe burta cu picioarele sub el.cu fundul in sus...o fi bine???? si ca sa radeti....in seara asta imi zice ta-su ...schimba-l ...ca miroase...a varza ...( tocmai a dat k teasta de parchet si e la je..pt consolare)....il schimb..dar nu-i mai pun pampers...sa stea 15 min...pana la baie...totusi ii prind body intr-o capsa...la un moment imi zice ta-su..vezi k e kk pe jos.....cand ma uit....isi umpluse din nou body de kk...care incepuse sa curga pe picioare.....nu vreti sa stiti ce placut..sa ma umplu toata pe mani ed...cioco..ca sa pot sa-i scot hainele...di vis...si era si...verde ..de la spanac...dar e jijelu meuMihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
sa treaca bumpul! parca par solizi, ca-si controleaza postura, dar inca se mai clatina... Kay are prostul obicei de a sta cu spatele fix pe marginea canapelei si mai deunazi a dat un cap de podea din pozitia lui preferata... faza cu kk... asa cineva s-a lasat de pampers... era vara si maica-sa il lasa in pusulica goala si facea pe el si-i displacea senzatia de murdar si ud si asa a invatat sa se controleze si sa se ceara la olita...
Loredana71 spune:
Seara buna!
Am zis ca revin si am revenit...nu...Am fost in oras cu Lara,i-am cumparat o sacosa de carti,ca am gasit multe frumoase la reducere...I-am mai luat si hainute de vara,salopeta scurta,pantaloni scurti,etc...Fiica-mea a invatat sa miroasa florile si sa faca aaaaaaa![]()
Nyny,ah,imi pare rau ca trebuie sa luati antibiotice...mititica...Legat de ce intrebai cu analizele...eu sunt sigura ca un copil are simptome daca e bolnavior serios...si daca nu are simptome,iti dai seama macar ca il doare ceva,daca e prea mic sa spuna,e imposibil sa nu se vada nimic afara...Uf,multa sanatate Marei...
Legat de dormit,eu zic ca daca nu le-ar placea si nu le-ar fi comod,nu ar dormi in pozitiile alea
Cat despre pericole,la varsta asta nu mai sunt,pot sa doarma cum vor,na,ma rog,nu cu gatul stramb sau mai stiu eu cum,dar altfel,nu vad ce probleme ar fi....
Noi folosim apa de la chiuveta,filtrata in cana de la Brita,cea cu cartuse,cred ca o stiti...Doctorul mi-a zis ca e cea mai buna varianta,apa minerala nu e indicata,exact din cauza riscului de nisip,mie asa mi-a spus...Si apa aici e foarte dura,dar cu filtrul ala se rezolva problema...Folosesc apa asta si la gatit si la cafea si la orice...
Ruxita,ai si tu probleme cu reflux?Eu am crezut ca mor cand eram gravida,ce m-au chinuit,aveam niste dureri din alea radiante si usturime,ouch...Imi mai revin cateodata si acum daca mananc mai altfel decat de obicei...Tu le-ai avut dintotdeauna?
Iara am uitat ce am mai citit...Ah,ma bucur mult ca e bine totul,Beatrice,dar,lamuriti-ma si pe mine,ei i-a spus la 10 saptamani sexul copilului???
nyny spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Seara buna! Am zis ca revin si am revenit...nu...Am fost in oras cu Lara,i-am cumparat o sacosa de carti,ca am gasit multe frumoase la reducere...I-am mai luat si hainute de vara,salopeta scurta,pantaloni scurti,etc...Fiica-mea a invatat sa miroasa florile si sa faca aaaaaaa Nyny,ah,imi pare rau ca trebuie sa luati antibiotice...mititica...Legat de ce intrebai cu analizele...eu sunt sigura ca un copil are simptome daca e bolnavior serios...si daca nu are simptome,iti dai seama macar ca il doare ceva,daca e prea mic sa spuna,e imposibil sa nu se vada nimic afara...Uf,multa sanatate Marei... Legat de dormit,eu zic ca daca nu le-ar placea si nu le-ar fi comod,nu ar dormi in pozitiile alea Noi folosim apa de la chiuveta,filtrata in cana de la Brita,cea cu cartuse,cred ca o stiti...Doctorul mi-a zis ca e cea mai buna varianta,apa minerala nu e indicata,exact din cauza riscului de nisip,mie asa mi-a spus...Si apa aici e foarte dura,dar cu filtrul ala se rezolva problema...Folosesc apa asta si la gatit si la cafea si la orice... Ruxita,ai si tu probleme cu reflux?Eu am crezut ca mor cand eram gravida,ce m-au chinuit,aveam niste dureri din alea radiante si usturime,ouch...Imi mai revin cateodata si acum daca mananc mai altfel decat de obicei...Tu le-ai avut dintotdeauna? Iara am uitat ce am mai citit...Ah,ma bucur mult ca e bine totul,Beatrice,dar,lamuriti-ma si pe mine,ei i-a spus la 10 saptamani sexul copilului??? Lara |
Sa va fie de folos carticelele si sa purtati sanatoase hainutzele. Dulce Lara cu floricelele ei
... eee, vezi daca are ce sa miroasa? Noi am ajuns iar sa iesim din an in Paste afara, cu vanturile astea
.Da... super treaba cu filtrul. Asa ai sigurantza ca este ok si apa care o pui la mancare. Trebuie sa ma interesez si eu. De fapt auzisem de unul de la amway, dar mi s-a parut f scump la momentul ala...
Despre Bea ... nu cred ca i-a spus inca ce sex are copilul... isi doreste fetitza si asa ii place sa vb despre bb ca si cand ar fi fetitza, poate poate se si adevereste... Doamne ajuta.
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Aaaa,am inteles acum!Atunci tinem pumnii sa fie fetita!![]()
Multumim frumos!
Nyny,cred ca e Brita si in Romania,nu e deloc scump,e mai ieftin decat daca iei apa plata cu baxurile...Eu am luat cana si filtre pentru un an (se schimba lunar) cu 50 de euro,adevarat,era in oferta,oricum,nu e mult mai scump...Deci apa mea ma costa 50€ pe un an,si am si pentru gatit!E fain...Uite,am gasit site-ul pentru Romania:
www.brita.net/ro/index.html?&L=17&no_cache=1" target="_blank">Filtre pentru apa Brita
alicredo spune:
decenuela....
pot sa mor cu tine.....pe mana plina de cioco zici?
nyny multa sanatate!
sa se faca bine
apa...de la robinet ptr mancare, si laptic,si ceaiuri, ca o fierbem in fierbator...si de la magazin ptr baut.
bea yupiiii.ma bucur ca e bine fetita!
si ivan ce grija are la praguriii

al meu e un marait si jumatate,din cauza dintilor...cred ca ies caninii
....
si a inceput sa se tranteasca in magazin ca nu l-am lasat sa puna mana pe ce vrea...solutii?
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
Buna seara dragelor,
Nyny ce rau imi pare de Mara
, ce mai luati pe langa zinnat? ma refer la protectoare..., multi pupici si sa treaca repede
Sorina eu tot dorna predominant ii dau, ii mai cumpar din car4 apa pt bebelusi ceva cu V... imi scapa acum , ca are chestie din aia ca poate bea singura 
Mire, Alexutza, Tomaca, Ruxita, ce frumos vorbiti de puii vostri, mi-e drag tare sa va citesc 
Bea vazut Ivanelul ranzacios ![]()
, felicitari pentru vestile bune 

Simply voi ce mai faceti, cum e frumoasa Ariana cu buricutzu?

Loredana sa va fie de bine noile achizitii ![]()
Alicredo nu am urmat o dieta anume fiindca alaptam, am mancat friptura fara garnitura, doar cu salata, garnitura o mancam separat, de ex la pranz gratar cu salata, seara legume, paine doar dimineata, si cat mai putin dulce;
ieri cred ca am exagerat cu regimul ca mi-a fost cam rau, m-am speriat, am dat la ratze , ameteam si ma durea capul ingrozitor, asa ca am zis s-o iau mai incetisor, char daca am slabit 2 kg in cateva zile, de acum nu voi mai avea asa satisfactie![]()
tu ce dieta tii?
Va pup si sa aveti un somn linistit

danasor spune:
| citat din mesajul lui alicredo al meu e un marait si jumatate,din cauza dintilor...cred ca ies caninii ![]() ....si a inceput sa se tranteasca in magazin ca nu l-am lasat sa puna mana pe ce vrea...solutii? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
La faze din astea incerc sa-i atrag atentia la altceva, fara a ceda si a o lasa sa faca ce i-am interzis initial...
sorry pt maraieli , poate si de asta comportamentul asta;
Voiam sa-ti spun ca tare e frumos David, dar mie mi-e dor de buclele lui, pune o poza de dnainte

decenuela spune:
neatza fetili..coffe e gata..
dupa 3 alarme false jiji s-a trez a 6...l-am luat in brate, i-am incalzit cred ca vreo 210 ml de lapte...si acum doarme..
ruxita...asa de frmu povestesti de kay...cum cere el mana sa-l mangai
...in povestea cu sotul...nu stiu ce sa zic( eu sunt aia cu mancarimi
)..primul,meu, cam tot asa era ( ce zodie e?) ...si...nu s-a schimbat...ma gandeam ca daca mi se intampla ceva mor naibii in casa....acu...am opusul...si e tare bine sa simti ca ai un barbat langa tine...
iar faza cu kk...body..era deja deformat de la pampers...adik ii atarna...si cu kk in el era si mai si...oricum....sunt scumpi..
danasor...je si alicredo tinem south beach...e o dieta interesanta( mai mult un mod de viata sanatos) in care sunt 2 sapt de shoc ( fara dulciuri, paine, fructe) dar nu e infometare...se mananca bine...insa cu masura...5 mese pe zi...e ok...dupa care urmeaza perioada de mentinere...adik introduci cele interzise dar...cu grija...fara abuzuri...
ideea e ca nu tre sa infometezi organismul....ci sa-i dai mancare...el trebuie sa stie ca primeste...dar nu porcarii ci ce trebuie..cat trebuie....ma rog, sunt multe de zis...
nyny da...cred ca e ok daca-i culci la 10....jiji n-a vrut pana la 11 :(...
am uitat ce-am vrut sa mai zic
ploua...dar sa aveti o zi superrrr
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

...( tocmai a dat k teasta de parchet si e la je..pt consolare)....il schimb..dar nu-i mai pun pampers...sa stea 15 min...pana la baie...totusi ii prind body intr-o capsa...la un moment imi zice ta-su..vezi k e kk pe jos.....cand ma uit....isi umpluse din nou body de kk...care incepuse sa curga pe picioare.....nu vreti sa stiti ce placut..sa ma umplu toata pe mani ed...cioco..ca sa pot sa-i scot hainele...di vis...si era si...verde ..de la spanac...dar e jijelu meu