Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Of Nyny 
sa va faceti bine repede, sper sa nu aibe nimic Dav.
Noi folosim apa Dorna.

Ruxita si Marei i se inroseste buricul la baie, mi-a zis doc ca e zona mai sensibila si apa mai calda. Mi-a zis sa nu-mi fac griji, sa-i fac igiena buricului cum i-o faceam cand era mica.
Bea? Vesti? 
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
oanaiacovita spune:
Buna fetele, imi cer scuze ca dau buzna.
AM vorbit cu BEA, e totul ok cu bebe, e mai mare cu cateva zile. I-a masurat toate celea, danseaza, i-a aratat manutele, picioarele, tot pe acolo si sunt toate ok. O sa intre ea diseara sau maine sa spuna mai multe.
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Buna fetele, imi cer scuze ca dau buzna. ![]() AM vorbit cu BEA, e totul ok cu bebe, e mai mare cu cateva zile. I-a masurat toate celea, danseaza, i-a aratat manutele, picioarele, tot pe acolo si sunt toate ok. O sa intre ea diseara sau maine sa spuna mai multe. ![]() Oana, mami de carliontat mic si scump , Eric Nicholas(21.02.2010)![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Multumim Oana de vesti!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
eu acu am aj in casa...cat eram afara am primit mesaj de la BEA
""E OK. O SA IASA O DANASATOARE DE NUMA, NUMA. NU A STAT SA O MASOARE DR."
pupam...fetitza cu ....fundite si codite
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
| citat din mesajul lui decenuela eu acu am aj in casa...cat eram afara am primit mesaj de la BEA ""E OK. O SA IASA O DANASATOARE DE NUMA, NUMA. NU A STAT SA O MASOARE DR." pupam...fetitza cu ....fundite si codite Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
SUUUUPER !!!
s-a bagat deja pe TJde micaMamica fericita de Mara si de David
livia1980 spune:
Buna seara
BRAVO BEA....A iesit ce ti-ai dorit....o fata frumoasa si un flacau chipes!
Eu bag in mine clatite cu ciocolata
dar am norocul(inca)....sa nu se depuna!!Pana cand nu stiu
Am citit despre vorbit....nici al meu copil nu vorbeste inca(ca spuneai tu Ruxita ca nici al tau)....dar nu imi fac griji.Atata timp cat vad ca interactioneaza cu noi si cu mediul inconjurator f. bine, ma gandesc ca isi da el drumul.
Ma duc sa pregatesc LP...revin
decenuela spune:
OFFF NYNY...imi pare rau pt mara...sa speram ca o sa fie ok...draga de ea...
bea...super ivan...ma uit ca se misca f bine...e stabil..isi mentine bine echilibrul....noi mai avem
chiar asa , fetele....vad ca se discuta subiectul...eu demult vroiam sa intreb...jiji de mic n-a stat pe burta cum au stat multi bb...ei de cand l-am intarcat...numai asa se culca ..in pozitia descrisa de voi...pe burta cu picioarele sub el.cu fundul in sus...o fi bine????
si ca sa radeti....in seara asta imi zice ta-su ...schimba-l ...ca miroase...a varza
...( tocmai a dat k teasta de parchet si e la je..pt consolare)....il schimb..dar nu-i mai pun pampers...sa stea 15 min...pana la baie...totusi ii prind body intr-o capsa...la un moment imi zice ta-su..vezi k e kk pe jos.....cand ma uit....isi umpluse din nou body de kk...care incepuse sa curga pe picioare.....nu vreti sa stiti ce placut..sa ma umplu toata pe mani ed...cioco..ca sa pot sa-i scot hainele...di vis...si era si...verde ..de la spanac...dar e jijelu meu![]()
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Buna seara BRAVO BEA....A iesit ce ti-ai dorit....o fata frumoasa si un flacau chipes! Eu bag in mine clatite cu ciocolata ![]() Am citit despre vorbit....nici al meu copil nu vorbeste inca(ca spuneai tu Ruxita ca nici al tau)....dar nu imi fac griji.Atata timp cat vad ca interactioneaza cu noi si cu mediul inconjurator f. bine, ma gandesc ca isi da el drumul. Ma duc sa pregatesc LP...revin mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
CLATITE CU CIOCO?????????

...O DOAMNE...AI MILAMihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
nyny spune:
Jurnal de bord...
A doua seara cu balamuc. Bagat la culcare la 9... la 10 l-am dat jos din pat... dupa vaicarelile de rigoare, tipete si urlete. Acum fac aman2 un puzzle gigant ( Mara le aseaza frumos, iar David baga piesele in cutie pe partea cealalta
). Astept sa termine si... n-am alta sansa decat sa-i bag pe aman2 odata la culcare. Auuu... s-au incaierat.
M-am hotarat... incepand de maine seara o sa intre la culcare impreuna pe la ora 10. Ce poate sa se intample... o sa mai stea de vorba inca vreo jumatate de ora si... trebuie sa se culce pana la urma... sper.
Sunt in cautarea unui obiect de suflet, care sa inlocuiasca suzeta. Paturica nu pare sa il intereseze prea tare, cu toate ca la pranz adoarme cu ea in 5 minute... poate si pentru ca e prea obosit.... deci, ajung la prima concluzie... trebuie sa-i schimb ora de culcare seara.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui nyny Jurnal de bord... A doua seara cu balamuc. Bagat la culcare la 9... la 10 l-am dat jos din pat... dupa vaicarelile de rigoare, tipete si urlete. Acum fac aman2 un puzzle gigant ( Mara le aseaza frumos, iar David baga piesele in cutie pe partea cealalta ). Astept sa termine si... n-am alta sansa decat sa-i bag pe aman2 odata la culcare. Auuu... s-au incaierat.M-am hotarat... incepand de maine seara o sa intre la culcare impreuna pe la ora 10. Ce poate sa se intample... o sa mai stea de vorba inca vreo jumatate de ora si... trebuie sa se culce pana la urma... sper. Sunt in cautarea unui obiect de suflet, care sa inlocuiasca suzeta. Paturica nu pare sa il intereseze prea tare, cu toate ca la pranz adoarme cu ea in 5 minute... poate si pentru ca e prea obosit.... deci, ajung la prima concluzie... trebuie sa-i schimb ora de culcare seara. Mamica fericita de Mara si de David |
eu am putut rezolva ureletele de la culcare doar cu schimbatul orei de culcare! Cand ii este somn nu protesteaza, dar ii ia mai mult sa adoarma, cand nu-i este somn prea tare, dar il culc oricum pentru ca e "ora de culcare" trage un urlet, dar adoarme mai repede (dupa urlat somnul vine mai repede)... dar suzi a noastra e masajul, il frec pe spatic, picioruse si cand mi se pare ca a adormit sau sta sa adoarma ma opresc din masaj si el imi ia mana si face semn sa continui... e un figurica!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

, Eric Nicholas(21.02.2010)