Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

da...alicredo...nu stiu ce sa zic...jiji ink nu e in faza de tavaleala si sper ca poate nu il apuca....insa cum ti se spunea cred ca trebuie sa-ti mentii hotararea de nu-i face pe plac...chiar daca face circ...ori ii distragi atentia..ori dai ignore ( am un vecin...wow...maica-sa il scoate in hol il inchide...copilul se calmeaza repede vazand ca nu mai are spectatori) acu na..fiecare tre sa gaseasca metoda potrivita...
oricum..e nashpa....de fiecare data cand am vz asa....un spectacol...imi ziceam sa ma fereasca d-zeu de asa ceva....om vedea...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece de cafea

off..nyny speram sa se faca mara bine repejor

cred ca a fost ceva in aer azi noapte ca si noi am cam tras cu dormitul, l-am culcat pe Dragos rapid la 9:30 ca de obicei ... ei si la 11 si ceva cand ne punem si noi la somn s-a ridicat in picioare si gata somnu, avea chef de joaca...am mai tras de el o ora pana sa il adormim...

in legatura cu apa, pentru ceai si lapte folosim apa fiarta si racita, daca suntem in deplasari apa plata

hmm dieta...eu am scos painea si prajelile, dulciuri oricum nu papam si am renuntat la rontaieli. Si ma tin ca ultima masa sa fie la ora 7 seara cel tarziu...o sa caut si eu pe gogul dieta asta south beach poate ma coafeaza

si mie Dragos mi-a facut ieri o faza...ca nu am vrut sa il las la un autobuz super murdar...a inceput sa tipe, sa se lase pe vine..ei bine...am zis...gata mergem acasa...a tinut-o asa 5 minute si cand a vazut ca ne chiar indreptam sper casa s-a linistit..eu una asa fac..plec din zona care il provoaca...caut altceva sa il distrag...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata buna!

alicredo, wellcome to the club!..bine, pe al meu nu l-am scos in ultimu timp in magazine, dar asa face acasa, se tranteste cu fundu, eventul urla....uf..grele...am asistat la un moment dat la o scena de genu asta, copilu era maricel insa, nu voia sa imbrace geaca si sa plece...s-a trantit, a inceput sa urle....maica-sa si cu taica-su s-au departat....peste 1 minut ala micu incetase....nu stiu cum s-a terminat, ca am iesit din peisaj, dar ideea e ca asta ar cam fi solutia, sa-i ignori, sa NU CEDEZI, sa vada ca nu le merge...spre binele lor si linistea noastra, bineinteles....si ma simt asa prost, ca pe cand eram mica si proasta cand vedeam scene din astea ma gandeam io batraneste in mintea mea de gaina...ntz, ntz, cum n-au stiut sa-l creasca.....bine, tine de cum stii sa-l cresti, dar conteaza f mult sa stii sa-ti impui autoritatea, nu insa intr-un mod care sa induca teama in cel mic. unii parinti sunt slabi din fire si cedeaza si asa se trezesc ca ala mic i se urca in cap.....greu sa mai fii parinte, cred ca e cea mai grea treaba pe care poate sa o faca un om intr-o viata, sa cresti un om mare!...gata, ma opresc.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
Sa ma "laud"! Am zis ca dupa atata tambalau ar fi bine sa ma duc la medic sa-mi zica ca am ceva serios si grav, ca sa-i pot arunca in fatza sotului ca e un magar cu urechi lungi... ei, si cand iti doresti ceva cu adevarat Universul conspira!
Diagnosticul e de pneumonie bilaterala subacuta, deci ceva mai veche... nu am facut febra, nu tusesc, doar dureri in piept si uneori senzatia ca nu-mi ajunge aer... (si am fost la medicul de familie saptamana trecuta)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata buna!

alicredo, wellcome to the club!..bine, pe al meu nu l-am scos in ultimu timp in magazine, dar asa face acasa, se tranteste cu fundu, eventul urla....uf..grele...am asistat la un moment dat la o scena de genu asta, copilu era maricel insa, nu voia sa imbrace geaca si sa plece...s-a trantit, a inceput sa urle....maica-sa si cu taica-su s-au departat....peste 1 minut ala micu incetase....nu stiu cum s-a terminat, ca am iesit din peisaj, dar ideea e ca asta ar cam fi solutia, sa-i ignori, sa NU CEDEZI, sa vada ca nu le merge...spre binele lor si linistea noastra, bineinteles....si ma simt asa prost, ca pe cand eram mica si proasta cand vedeam scene din astea ma gandeam io batraneste in mintea mea de gaina...ntz, ntz, cum n-au stiut sa-l creasca.....bine, tine de cum stii sa-l cresti, dar conteaza f mult sa stii sa-ti impui autoritatea, nu insa intr-un mod care sa induca teama in cel mic. unii parinti sunt slabi din fire si cedeaza si asa se trezesc ca ala mic i se urca in cap.....greu sa mai fii parinte, cred ca e cea mai grea treaba pe care poate sa o faca un om intr-o viata, sa cresti un om mare!...gata, ma opresc.

_

in linkul miremiei de ieri asta zicea... ca la 15 luni ne testeaza reactiile sa vada cum pot obtine ceea ce vor ei! am patit-o in mall si nu mai am curajul sa-l mai duc... poate cand o fi mai maricel sa ma intelg cu el in vorba...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

da, daca nu esti atent, se transforma in mici "tirani". varsta critica....dar ce te faci cand ajungi tu ca mama sa ti-o iei la glezne din partea lu fi-tu de 8-9 ani?! am vazut-o si pe asta......plus palmele si pumnii aferenti...tot asa, nu voia sa se dea dus din magazin....

f urat afara...tocmai cand ziceam ca mai urat nu se poate, uite ca ti-o serveste!

ruxi, nasol, ce sa zic, da se trateaza, nu? ma faci sa ma duc la doctor, sa ma controlez si eu la diverse, la inima chiar, ca am tahicardie, momente cand nu am aer, mai ales daca ma agit putin, nu e normal la varsta mea. sanatate multa!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

ruxita ai grija mama..asa a avut si sotul tot zicea ca nu are aer., si a avut apa la plamani, vreo 1 litru jumate............
offffffffffffffffff
sper sa scapi cu pneumonia si sa nu fie complicatii mari.............

nyny..........sorry de vesti proaste............
of offffffffffffffffffffffffffffffffff

mersi fetele de mesaje.............

ce emotii...............
doamneeeeeeeeeeeee

da....nu mi-a zis ca e fetita, dar ii bate inimioara cu 170/min...........nu stiu ce inseamna......
da, eu vorbesc la feminin pana la proba contrarie, cand o sa schimbam placa daca va fi nevoie............sper sa nu.........

e ok..

nu stiu era agitata de la mine, sau asa danseaza ca o balerina, nu a stat locului..........

am vazut tot
oki
gurita
pliu nucal....1.33
manute, de la coate si pana la umar..........
degetele are 5....peste tot
coloana
piciorusele
si ceva intre picioare, dar dr a zis ca e la fel la varsta asta si la fetite si la baietei
apoi om vedea de a fi cuc sau pasarica

sa fie ce o fi numa sanatos sa fie............

ma bucur ca e bine

CRL=47 mm/.....
de la data trecuta cu 3.9 mm a crsscut
a zis dr ca e l vede tot foarte bine
si urm control dupa 20 iunie
la morfologie fetala, cred.............

merg sa il spal la fund pe ivan...puppppppppp

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Ma bag si eu la o cafea ...sarumana Dece

Deci m-am trezit foarte odihnita. Copiii au adormit pe la 11 (si ceva cred) si pana la 8.15 nu le-am auzit guritza decat la 5 cand i-am dat laptele lui David. Se pare ca este mult mai linistit fara suzeta... mai bine tac sa nu-l deochi iar... iar eu m-am culcat pe la 12 si m-am trezit la 7.30 foarte odihnita.

Loredana sarumana pt info si link
Ruxita imi pare rau pt diagnostic... poate asta era si motivul pentru care te simteai atat de obosita. Ce tratament trebuie sa faci acum?
Danasor ai grija de tine cu regimul ala...
Alicredo foarte nasoale rectiile de genul asta. Cu Mara n-am avut astfel de probleme, dar cu David, vb Ruxitei cred ca ar cam trebui sa evit sa intru in vreun magazin. Am intrat odata intr-o librarie si noroc ca era in carut, ca altfel cred ca facea ravagii si la modul cum se comporta acasa cand nu-i facem pe plac....
Pai da, cred ca singurele solutii astea sunt : distragerea atentiei si ignore la orice cerinta. Ca sa-i explici... nu prea ai ce... ca are si el acasa jucarii? sau ca nu are voie sa manance cutare lucru? sau ca nu are mami bani?... cel putin la noi inca se poate pune asa problema.

reviu...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Daca tot e liniste... hai sa incerc si eu sa fac capitol nou...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna de dimineata si de la noi!

Dece.. de cafea....ce haioasa ai fost, cu ..."ciocolata"
Bea...felicitari pentru vestile bune!
Ruxita...nasoale vesti...bine ca ai reusit sa faci investigatiile! Multa sanatate, sa treaca mai repede boala!
Nyny...bine ca au dormit copiii bine, si te-ai odihnit!
Loredana...sa foloseasca sanatoasa Lara noile hainutze si carticele! Ce scumpa tre' sa fie, mirosind floricelele! Bune canile Brita, cred... Noi avem un filtru de apa www.filtruapa.particulare.ro/" target="_blank">Aquator Maxi, dar tot nu am incredere sa beau apa de la robinet, si mai ales sa-i dau bebelinei...imi este teama de giardia si alti carcalaci de gen...
Danasor...aoleu, nu-i prea drastica oare dieta tinuta? Zic si eu......Ai grija de tine, mami! Sarumana de info cu apa, super tare faza cu apa din carre4, cred ca stiu desprece vorbesti...parca Vollslauer ii zice, sper sa fi nimerit ortografia...o sa incerc si eu cu iris, poate bea din recipientul ala..
Alicredo....cam nasoale fazele astea cu tavalitul, nici eu nu stiu cum sa reactionez, daca e vorba de magazine...cred ca cel mai bine ar fi sa fie evitate ocaziile in care se pot tavali.... Cu diana nu au fost deloc probleme de genul asta, dar iris se bate cu popoul de pamant de mult timp, deja. Acasa o pot ignora, dar la magazine...cred ca trebuie distrasi...nu cred ca as putea s-o las sa se tavaleasca, si sa o ignor....Sper sa ii treaca repede, ca si eu ma uitam mai demult cu mila la parintii de copii de genul asta...ehhh..acum sunt si eu un parinte cu un copil care se tavaleste...o sa vedem pe unde scot camasa.

Mergi la inceput