mersul la baie in locuri publice

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mey intotdeauna va exista o situatzie in care bineintzeles ca fiecare crede ca nu exista alta solutzie!

Daca mai era nevoie, ai demonstrat inca o data cat de mult iti place monologul. Altfel oricine nu face pe grozavul admite ca pot exista situatii in care chiar nu exista solutii decente, mai ales ca ai scris pe undeva ca faci drumul catre romania cel putin de doua ori pe an, deci stii chiar foarte bine cum miroase si cum arata o toaleta ecologica intr-un parc sau una mai putin ecologica dintr-o bodega.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

un adult isi poate controla nevoile pana gaseste un wc cat de cat folosibil si face acolo, pe cand un copil, ca de ei vorbim aici si mai ales unul care deabia a scapat de scutece nu putem avea pretentia sa se tina ore pana ajunge acasa sau mai stiu eu unde sa poata face.Si eu am patit, cel mare acum se tine pana ajung acasa , dar cel mic deabia am tupeul sa-l rog sa se tina pana gasesc eu de urgenta sa-l duc undeva, ce sa-i cer sa stea asa pana acasa.Si l-am rugat sa-mi zic acand simte ca vrea sa faca dar nu ii vine chiars a iasa, ca sa am timp sa caut.Cand suntem in parc sau la iarba verde copacelul ferit, unde nu trece nimeni sa ne vada , e solutia .Noroc ca face din picioare si udam floricica sa creasca, in rest pe strada, mergem in spatele unor cladiri unde , norocul nostru sunt multi copaci , dar obligatoriu sa nu treaca nimeni, si sa nu fie aproape de cladire .E chiar comic cum se uita in toate partile sa nu apara cineva sa-l prinda.Eu stau de 6 .
Dar la masina nu l-am pus si nici nu mi-a trecut prin cap asta, poate pentru ca masina e parcata la strada, si pe acolo trec oameni?
Oricum numai ideea sa-mi miroase cauciucul de la masina a urina, imi repugna sa zic asa , dapoi sa fac altora asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

roxy, stai linistita, chiar crezi ca nici-un caine comunitar sau vreun motan nu a urinat pana acum pe cauciucurile masinii tale ? bine, cand zic asta presupun ca ai masina parcata pe langa bloc, nu in curtea casei sau in garaj...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

corina de grija cainilor comunitari am scapat slava domnului, aici nu am asa ceva , ceea ce va doresc din suflet si voua.De motani nu bag mana in foc ca nu au facut ca pe astia ii mai lasa la plimbare stapanii noaptea, sa se destinda si ei...Dar ma consolez cu gandul ca din cate masini sunt parcate in fata casei nu tocmai pe a mea sa-si fi pus amprenta .Nu o tin in garaj, cu toate ca am si din ala, dar e cam lata masina si garajul e in panta cu rotire , din ala subteran si de bagat o bag eu da nu mai reusesc sa o scot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

deh, daca nu m-am uitat la steguletul tau inainte de a raspunde...mea culpa, am crezut ca tot in "Romanica" esti, ca majoritatea celor care au raspuns la subiect...

off-topic : asta ar putea fi chiar o propunere pentru administratorii forumului - sa apara tara/localitatea userilor si atunci cand deschizi fereastra pentru a posta un raspuns, nu doar atunci cand vizualizezi subiectul/raspunsurile userilor...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Mey intotdeauna va exista o situatzie in care bineintzeles ca fiecare crede ca nu exista alta solutzie!

Daca mai era nevoie, ai demonstrat inca o data cat de mult iti place monologul. Altfel oricine nu face pe grozavul admite ca pot exista situatii in care chiar nu exista solutii decente, mai ales ca ai scris pe undeva ca faci drumul catre romania cel putin de doua ori pe an, deci stii chiar foarte bine cum miroase si cum arata o toaleta ecologica intr-un parc sau una mai putin ecologica dintr-o bodega.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Monolog daca asa vrei tu!

Eu ramin la parerea mea ca e necivilizat!

Demonstratzi-mi ca gresesc!

Repet,scuze vor exista tot timpul,insa tu ca parinte sa-tzi pui copilul sa-si faca nevoile la roata masinii(repet daca mai este cazul,vorbescde roata masinii)este necivilizat si da exemplu prost!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Andacos, tu ai repetat de vreo 5 ori ca nu e civilizat "sa faci la roata masini/ sa urinezi pe roata masinii" etc; eu tot recitesc singurul mesaj in care apare mentionata masina si anume mesajul lui raza de soare si-mi reiese asa: ea cauta "vreo masina" in sensul de loc ferit, daca e rusinoasa fetita sa fie cumva ferita de priviri de un "obstacol vizual"- n-a zis nimeni ca pune copilul sa faca shushu pe roata, ca maidanezii:))) De altfel cea cu mesajul "incriminat" are fetitza, nu baiat, nu vad cum, tehnic vorbind, ar putea sa faca pishu pe masina/ roata masinii. Normal ca ar fi scandalos de-a dreptul sa-ti inveti copilul sa stropeasca roata masinii, eu cred ca as face un puseu de tensiune sa vad asa ceva la masina mea:))).
Revenind la dezbatere, a mea fata e inca in pampers, dar daca dupa ce sarim etapa asta o va scapa pe undeva prin oras si nu mi-ar veni in cap o toaleta decenta in preajma (intr-o scoala/ liceu, un local cunoscut de mine/ un loc de joaca) as prefera s-o duc pe un petec de iarba ferit la shushu decat sa ma aventurez in vreo carciuma mizerabila unde sa se si uite urat la mine barmanu' ca "n-am consumat" si sa nici nu pot respira de miros. Sa fim seriosi, stim cum arata 70% din toalete din localurile publice din Ro. De "ecologice" ce sa zic, stau cu usile larg cascate (sau rupte din balamale) si se revarsa kkt-ul din ele de-l vezi de la 2 km, pardon de imaginea pe care v-am creat-o! De miros ce sa mai vorbim, numai cand trec pe la o distanta rezonabila de ele si ma ia cu lesin, dar sa mai intru io acolo, dar sa mai bag floricica de copil acolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Poate in orasele mai mari din Romania or fi toalete ecologice mai multe si mai curate sau se poate apela la toaletele din restaurante, desi ma indoiesc. Uite ca aici nu-i asa, sunt doua toalete ecologice intr-un parc si doua in alt parc, intre parcuri fiind 3 kilometri distanta. Toaletele sunt extrem de jegoase, eu prefer sa-mi antrenez vezica pana la stadiul de vezica de elefant decat sa intru acolo. Sa-mi duc fetita intr-o astfel de toaleta nici nu ma gandesc. Face pipi la copac, nu foarte des, dar s-a mai intamplat. Daca suntem pe sosea si cere, oprim masina si stropim propriile roti, vorba vine, asa cum zice si Ilinca, fetitele nu prea au tinta.
Pe mine nu ma deranjeaza un pipi de copil si asta dintotdeauna, inca de cand nu eram mama. Stiu ca astia mici nu prea se pot tine. Dar ma deranjeaza vecinii care-si scot cainii dis de dimineata sa-si faca nevoile p-afara, prin parc, prin spatiul verde de langa bloc. Nimeni nu-si scoate copilul afara din casa, cu gandul ca astfel isi rezolva si asta micu' nevoile fiziologice.
Un caine de talie mare face si un numarul doi urias. Inca nu am vazut niciun stapan de patruped sa umble cu farasul si cu punga dupa el.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nici nu-ti trebuie farash, numa o pungutza. Cainele meu facea o balega de paleau vacile de invidie. Recunosc ca n-am inceput sa strang dupa el decat dupa o discutie de-aici, pe DC (drept e ca NU facea niciodata pe trotuar, in parc...avea balariile lui unde faceau kk si aurolacii...si era f. conservator- capricorn, deh- numai in zona aia facea:))). In fine, e atat de simplu sa strangi dupa caine (pac, punga; prins kk prin punga, intors punga, facut nod (drept e ca pungile nu-s biodegradabile dar nu se poate sa fie totul perfect:)) si lumea ar fi mai frumoasa pentru toti.
Asta a fost off-topic.
E clar ca nimeni nu tine mortis sa binecuvanteze natura cu stropii de shushu ai copilului, dar putina intelegere n-ar strica, eu una nu m-as putea uita urat catre un copil micut, abia scapat de scutec, pe care l-a scapat shushu in natura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ilinca, nu sunt impotriva cateilor, sa nu inteleaga cineva gresit, imi plac si ne dorim si noi unul, dar nu avem spatiu, deocamdata. Doar ca mi se pare fals sa ne lamentam atata pentru un pipi de copil cand calcam la fiecare pas in caca de catel

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput