mersul la baie in locuri publice
Raspunsuri
miereamara spune:
Nu cu picioarele pe capac pt ca se aseaza si alte persoane acolo si nu e foarte igienic pentru ele sa se aseze unde altcineva a stat cu picioarele.
Fie o tii in brate fie folosesti protectiile de hartie de unica folosinta care aici pot fi gasite in majoritatea toaletelor.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
10+
Burtocika spune:
Mie personal mi se pare o dovada de proasta crestere sa stai cu picioarele pe colac ... Daca vrei sa te urci cu picioarele (desi mi se pare extrem de incomod), poti sa ridici colacul si sa te urci direct pe vasul de WC, e mai stabil si mai solid si nu risti sa-l deteriorezi. Eu ca adult practic metoda "din picioare" (si atunci ridic colacul, ca sa nu-l stropesc).
Pentru copil, eu am aplicat metoda "asezat pe colac cu protectie". Din pacate in RO nu exista prea des colace de unica folosinta puse la dispozitie in toaletele publice, asa ca improvizez din hartie igienica (imbrac colacul in hartie, 2-3 straturi). De-asta prefer sa fie colacul intreg, nu crapat si murdarit de cei care au stat cu picioarele pe el.
Daca fetita ta accepta, poti s-o tii tu in brate si sa faca de sus, dar va trebuie ceva experienta
Alex@Sara spune:
Saratzina noastra face din brate de la mine,nu am avut pb niciodata .Pe colac as pune copiii in toaletele publice din Romania,doar daca sunt super igienizate ,sau au colacul acela de unica folosinta .in rest...brrr,mai bine la un colt de cladire,si daca e treaba mare o face pe o punga servetel,pe care il arunc la tomberon(cum am facut vinerea trecuta cand am stat 3 ore jumate la pasapoarte si a trecut-o kk si erau numai toalete ecologice imputzite )
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....
lisssa_ana spune:
momentan o tin in brate, dar fiind
imi e tare greu. Am sa caut www.walmart.com/ip/Sesame-Street-Disposable-Toilet-Seat-Covers-40-Count/4532473" target="_blank">asa ceva.
m-am gandit si la hartie pusa pe colac, dar find asa de mica, face pe ea pana ii montez eu hartia
Mama de Ana si
29+
Fashion
Raza de soare spune:
Categoric, tinuta in brate!...cand e vorba de toalete publice.
E mai complicat cand auzi "mami, vreau sa fac pipi" asa, pe strada. Sa vezi atunci distractie, cand cauti un copacel mai ferit sau vreo masina
...exact cand face copilu' si tu, ca mama, te faci ca ploua,
se opreste vreo tanti mai in varsta si spune "asa, mamaita, fa pipi, ca nu se supara nimeni, tu esti mititica, doar n-o sa faci pe tine". Si se incinge o discutie "nu sunt toalete si daca sunt, doar nu bagi fata acolo-n mizerie"...
...
A! Am patit-o de curand, stateam pe vine, langa fata si incepe o doamna sa strige "Ce faci, cucoana, nu ti-e rusine, chiar aici te-ai gasit sa te pi..?"
de m-am inverzit, nu mai stiam cum sa-i explic mai repede, ca nu eu, copila...![]()
De cazul "in natura", ce sa zic, fi-mea e super-incantata!![]()
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raza de soare E mai complicat cand auzi "mami, vreau sa fac pipi" asa, pe strada. Sa vezi atunci distractie, cand cauti un copacel mai ferit sau vreo masina |
Fara suparare dar cu asta nu numai ca nu sunt de acord dar chiar mi se pare o mare carentza in educatzia viitoare a copilului°!
Daca pot intzelege ca se poate intimpla ,insa sa pui copilul la roata masinii...sa-mi fie cu iertare!
Chiar nu pot crede(asta pentru ca am si eu copil)ca nu se poate gasi alta solutzie decit...roata masinii!!!Necesitatea de a urina nu vine stringent dintr-o data,iar tu ca mama trebuie sa incerci s agasesti o solutzie!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
lavi02 spune:
Eu caut un wc cu capacul mai curat cat de cat si pun hartie pe colac.
Ma enerveaza la culme cand gasesc mizerie de la cei care se urca cu picioarele pe colac.
AnnaBaby spune:
De fiecare data inainte de a pleca de acasa o duc la baie sa faca ce are de facut, si abia apoi plecam. E drept insa ca nici nu stam ore in sir in oras, deci probabilitatea sa aiba nevoie la toaleta e destul de mica. Daca insa chiar trebuie, pun hartie multa pe colac si gata. De tinut nu pot s-o tin deasupra vasului, ca e grea, si nu ar putea nici ea sa stea comod sa faca.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
anya spune:
Am mare noroc ca am baieti si ei fac din picioare.
Cand plecam de acasa fac intotdeauna pp, dar cateodata se intampla sa ii apuce prin parc. Exista wc-uri "ecologice" dar miros atat de tare ca nici pe langa ele nu poti trece, cu atat mai putin sa bagi copilul inauntru. Cat despre kk, daca nu e un wc unde sa li se para curat si sa poata sta jos (adica acasa, la bunici, la hotel dupa ce mai igenizez eu odata) refuza sa faca si sunt in stare sa tina si o zi intreaga.
Andacos, ai dreptate cu educatia, dar poate tu ai noroc de copil care sa "se tina". Cunosc copii mici care din secunda in care au zis nu reusesti sa dai pantalonii jos si au si "dat drumu'". In Germania am vazut cei mai multi adulti facand la gard (sau la roata)- pe autostrada - pt ca exista multe parcari fara toalete (comparativ cu Franta care are toalete super in fiecare parcare).
sanziana27 spune:
Eu am baieti si se rezolva din picioare.
Cand plecam de acasa ii pun sa faca exact in momentul cand iesim pe usa.Daca ii apuca pe strada cautam de obicei un restaurant sau institutie si intru la toaleta.
Cu cel mare de 4,5 ani am patit sa-l scape kk si eram pe bulevard la 5 minute de casa (i-am spus ca pe strada nu poate face si a fost de acord sa tina pana acasa)
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

, ce fac cu ea cand mergem undeva? ca nu pot sa o las sa stea pe capac. O tin in brate? Sau cu picioarele pe colac???