mersul la baie in locuri publice
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Fara suparare dar cu asta nu numai ca nu sunt de acord dar chiar mi se pare o mare carentza in educatzia viitoare a copilului°! Daca pot intzelege ca se poate intimpla ,insa sa pui copilul la roata masinii...sa-mi fie cu iertare! Chiar nu pot crede(asta pentru ca am si eu copil)ca nu se poate gasi alta solutzie decit...roata masinii!!!Necesitatea de a urina nu vine stringent dintr-o data,iar tu ca mama trebuie sa incerci s agasesti o solutzie! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
este fff nasol. dar se mai intampla la copii

dar uite, in Oradea stiu de existenta a 3 toalete publice care inchid la 18,00 si din care sunt inchise 2 in weekend

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anya spune:
La unele restaurante se "stramba" - ca n-au acces decat clientii. La Mc-uri intri doar dupa ce ai cumparat - ca sa ai "cod". Tin minte ca am fost la o petrecere de copii si la un moment dat vre-o doua fetite au vrut la toaleta. A trebuit sa ma rog de o tanti de la casa sa-mi dea cod si a scos un bon mototolit de sub masa..totul cu o fata...de parca ii ceream pomana. Nu poti face vre-o reclamatie, ca fata mi-a dat bonul, n-a comentat nimc...
corap spune:
cel mai nostim devine cand iese barbat-mio cu copii si vrea numa' fata la wc
instructaju' e: "iei copiii si te duci la femei". inca nu si-a luat posetute-n cap, da' niste priviri luuuuuuuuuungi si condamnatoare - ho-ho
CorinaDani spune:
am vazut in carrefour, in zona produselor de curatenie/igienizare, set de "aparatori" de unica folosinta pentru colacul toaletei, cred ca sunt din plastic (material similar cu pungile alimentare), de unica folosinta, se pun peste colacul toaletei; insa ar putea sa nu-ti fie de folos daca toaleta respectiva nu mai are capac sau e atat de imputit ca nu-ti vine sa-l atingi in incercarea de a pune acea aparatoare...
iata ceva similar
http://www.shopmania.ro/magazin~online-obiecte-sanitare~produs-folii-protectie-wc~p-8071788.html
http://www.okazii.ro/catalog/52663043/folii-protectie-wc.html
mai exista servetele umede dezinfectante (atentie, nu pentru sters/dezinfectat mainile), speciale pentru obiectele sanitare, insa pachetul e destul de mare, e incomod sa-l porti in geanta. e posibil sa se gaseasca si la pachetele mai mici. si pana stergi oleaca, a facut kupilu pipi pe el...
stiam ca exista si olite pliante sau capac pliant de pus peste colacul toaletei, tot google te va ajuta sa le gasesti ![]()
http://www.lacopii.ro/capac-pliabil-toaleta-ultracompact-primii-pasi.html
iar varianta suprema ar fi sa porti in geanta copilei macar 1-2 scutece (pampers), la o adica o poti pune sa faca in scutec, chiar daca nu i-l prinzi efectiv pe corp...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
anya spune:
La mine e problema invers. Pe cel mis (5 ani) il iau cu mine la femei - pe cel mare(8 ani) il trimit la barbati dar imi cam sta un nod in gat pana il vad iesind - atat din toaleta cat si din vestiar, cand mergem la piscina. La cate nenorociri se aud...
andacos spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamagiuliei
este fff nasol. dar se mai intampla la copii ![]() dar uite, in Oradea stiu de existenta a 3 toalete publice care inchid la 18,00 si din care sunt inchise 2 in weekend ![]() ![]() ![]() Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Mamagiuliei,fara suparare,in Romania sunt trei "bodegi" la doua case!
Deci mai bine o toaleta publica,unde te protejezi cum potzi(a propos sa stii ca in Dm exits spray desinfectant.pe care la o adica il potzi purta in poseta daca ai prunc mic)decit ca maidanezii la roata masinii!
Zau asa!
Nu...nu sunt de acord!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Am uitat,pentru cine spunea ca nu exista toalete pe autobenzile nemtzesti,se inseala amarnic,orice parcare este dotata cu toaleta(da' da trebuie s aplatesti
)indiferent ca e parcare cu benzinarie sau doar parcare ca loc de odihna pentru conducatorii auto d ecursa lunga!
Eu n-am intilnit niciodata parcare fara toaleta,si bat macar de doua ori pe an distantza Romania Germania!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
madabout2003 spune:
Eu pe Emily o tin in brate daca face pipi si o pun cu picioarele pe vas (nu pe colac) daca face caca...Si ea cred ca face kk numai in "deplasare"
Am auzit ca sunt copii care fac kk numai acasa kit ca se abtin o zi intreaga...e fie-mea e exact invers, cum iesim pe undeva cum i se face de kk...de ma iau toate caldurile numai cand ma gandesc, chiar daac toaletele sunt in general curate...oricum mi'e frica mai mult de micorbii invizibili decat vizibili...
Cum am spus o pun cu picioare, dupa am grija sa curat vasul sa fie la fel cum l'am gasit...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
6+
aka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Saratzina noastra face din brate de la mine,nu am avut pb niciodata .Pe colac as pune copiii in toaletele publice din Romania,doar daca sunt super igienizate ,sau au colacul acela de unica folosinta .in rest...brrr,mai bine la un colt de cladire,si daca e treaba mare o face pe o punga servetel,pe care il arunc la tomberon(cum am facut vinerea trecuta cand am stat 3 ore jumate la pasapoarte si a trecut-o kk si erau numai toalete ecologice imputzite ) Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Relax&Tone.... |
am fost azi la serviciul pasapoarte din romana si fetitei mari i-a venit ideea ca vrea la toaleta. eram inauntru unde se fac poze si o intreb pe dna (care si asa era superagasata de 2 copii mici)unde e toaleta. si ma indruma in curte unde sunt 2 toalete publice. ajung la ele si pur si simplu nu se putea intra, atat erau de mizerabile. toaletele erau de fapt ale societatii de constructii care renoveaza ceva pe acolo, adica a muncitorilor. imi venea sa o pun sa faca in mijlocul curtii politistilor
iar acum fara suparare, cred ca la subiectul asta ar trebui sa raspunde persoane din tara nu din diaspora.
personal in loc sa intru intr-un focar de infectie cum e toaleta publica, o asez langa un tufis pt pipi. kk nu face decat acasa. iar in mall o tin in brate deasupra toaletei.
mi se pare buna ideea cu nevoile in pampers, se poate aplica aproape oriunde e un loc mai ferit.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
miereamara spune:
Lissa, autoarea subiectului locuieste in America.
Aici nu se pune problema sa gasesti toalete murdare (exista si exceptii desigur dar 95% din ele sclipesc de curatenie). Au si protectii de hartie incluse, asa ca sfaturile au fost date la obiect.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
10+