mersul la baie in locuri publice
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Lissa, autoarea subiectului locuieste in America. Aici nu se pune problema sa gasesti toalete murdare (exista si exceptii desigur dar 95% din ele sclipesc de curatenie). Au si protectii de hartie incluse, asa ca sfaturile au fost date la obiect. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Eu vad steagul romaniei sub nickul ei. Se se precizeze clar despre ce locuri "publice e vorba"
Andacos, la "bodega" nu ma duc nici eu la pipi daramite sa-mi duc vreunul din copii. Adica nici la alea unde esti primit cu un copil la pipi fara sa fii client.
La subiect: cand nu este o toaleta decenta in apropiere facem la tufis. Noroc ca timpul trece si copiii cresc asa incat am cam terminat perioada asta ingrata. Ce sa facem, ne mai plimbam si pe strada nu numai in pasaj la universitate sau la mall

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
lisssa_ana spune:
nu cred ca are vreo importanta locatia mea. Si noi iesim in parcuri unde sunt toalete ecologice unde chiar nu poti sa intrii, mergem si la diferite activitati unde sunt toalete normale fara hartii de protectie, mai mergem si in locuri de joaca unde nu sunt wc-uri sau sunt inchise.
Tocmai de acest motiv nu am precizat, cat a avut pampers nu am dat importanta acestui lucru, dar acum ma intereseaza ce sa fac mai ales ca mergem cate 2-3 ore in parc.
O pun si eu pe wc inainte sa plecam afara, dar fiind asa de mica, dac anu sunt pe faza sau sa imi vina pe loc o idee, face pe ea.
Va multumesc tuturor!
Mama de Ana si
29+
Fashion
Didididi spune:
Asta cu toaletele este chiar o problema.Copilul meu face numai pipi la wc, din fericire fiind baiat stand in picioare. Saptamana trecuta imi spune "mama, fac pipi", intru repede cu el la wc si nimeresc o toaleta la care curgea apa in interiorioul vasului. Nu a mai vrut sa faca neam, ca nu i-a placut.L-am dus la alte toalete, am zis sa mergem la masina sa ii pun scutecul, nimic. Ma termina asta, ca isi strica rinichii. Si din nefericire nu eprima data. Daca nu ii place locatia, nu vrea sa faca.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
szivarvany spune:
Ba are foarte mare importanta steagul de sub nume
cine are RO stie dc 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
Azi, fetita mea, care inca poarta pampers, nu ca nu ar sti sa faca la wc, ci pentru ca asa vrea ea, mi-a zis ca vrea sa faca pipi, dar nu in pampers.
Eram la padure, la un gratar.
Am luat-o, am dus-o la un copac si a facut acolo.
Nu cred ca atunci cand va renunta de tot la pampers si vor fi situatii cand va vrea sa faca pipi/caca si vom fi in public, o vor defini pe viitor.
Eu nu o voi duce la toalete publice. E prea multa mizerie acolo.
Asa ca, da, daca voi fi in parc sau in locuri de gen, va face acolo, ferit de ochii lumii, dar da, pe langa un copacel.
Indiferent cat de lipsit de bun simt poate parea pentru unii, eu nu ii risc sanatatea ei pentru asta.
Asta e, va face de cateva ori in parc.Asta nu o va defini ca adult.
Mie mi se pare un lucru natural sa vad un copil de 2-3-4 ani, poate chiar mai mult, in diferite situatii, urgente, ca fac pipi in public.
Asa cum unora li se pare normal si natural sa-si alapteze in public copilul peste o anumita varsta, de 2 ani, sa zicem.
E vorba de nevoile primare ale unui copil pana la urma, nu?
andacos spune:
Era vorba de facutul la roata masinii
si nu de parc,padure,natura!
Sau poate unora li se pare normal?![]()
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Androix spune:
Fi-miu face 6 ani in cateva zile. Momente neasteptate de "mamiiii, faaaac pipiiiii" sunt rarisime si totusi acum cateva saptamani eram in italia, intr-un orasel d-ala cu strazi inguste, pietruite, in panta si case vechi. Pentru ca nu eram de capul nostru si umblam cu grupul cam de multisor era de asteptat ca dupa vreo 6 ore sa-mi ceara la pipi. Toate obloanele trase, aia au program de lauze iau pauza de masa de 4 ore, deci nici urma de vreo bodega de nici un fel. Nu era un copac, un tufis, nimic. Ghici ce? Nu l-am pus chiar la roata, dar pitulat dupa o masina da. Frateee, nu era o frunza pe o raza de un kilometru, JUR!!!
Pe de alta parte kk nu i-am pus niciodata sa faca la copac sau mai stiu eu pe unde. Chiar daca mi-a fost greu si sila, o singura data l-am dus pe Filip intr-un wc ecologic, ca el e mai kkcios si daca imi zice ca il taie trebuie sa ma misc repede. Bine ca eram blindata cu servetele umede si ne-am dezinfectat cu un pachet intreg cand am iesit de-acolo. Coloana mea a suferit in schimb. Da a fost distractiv, pe langa ai mei doi ma mai oferisem sa mai iau inca un prieten de-al lui cu noi in parc deci eram singura cu trei copii la un loc de joaca super aglomerat, unul ma tragea de poale ca face kk, ceilalti doi alergau in directii opuse, iar toaleta era la vreo 20 de metri. Ei, pana la urma ne-am descurcat si am ajuns acasa teferi si curati ![]()
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
theo_2004 spune:
| citat din mesajul lui andacos Era vorba de facutul la roata masinii si nu de parc,padure,natura!Sau poate unora li se pare normal? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Nu mi se pare normal DAR ce ai fi facut in situatia urmatoare: directia de mers Crangasi - Arc de Triumf (deci de strabatut Podul Grand) la ora 9:30 dimineata cu ambii copii in masina. Cel mic cu pampers
Dar TU andacos, cum ai fi facut?
andacos spune:
Mey intotdeauna va exista o situatzie in care bineintzeles ca fiecare crede ca nu exista alta solutzie!
Faptul ca nu vretzi sa folositzi toaletele restaurantelor/barurilor aflate la fiecare 20 de metri
(voi singura spunetzi ca nu atzi intra nici picate cu ceara acolo
)sau toaletele ecologice,nu va disculpa (pentru mine cel putzin)de decizia luata!
Daca voi consideratzi ca atzi procedat corect ,nu intzeleg de ce trebuie sa va explicatzi!![]()
Androix nici in cosmarurile mele
nu m-am gindit ca putem vorbi de altceva decit de urinat!
Deci zau ca am luat in discutzie doar urinatul si nici decum cealalta necesitate fiziologica!!!![]()
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
theo_2004 spune:
| citat din mesajul lui andacos Faptul ca nu vretzi sa folositzi toaletele restaurantelor/barurilor aflate la fiecare 20 de metri Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dar tu iti mai poti inchipui cum arata toaletele restaurantelor/barurilor aflate la fiecare 20 m? Acelea sunt niste bodegi unde toti betivii fac pipi unde pot de la usa toaletei pana la pereti. Nu vorbim de restaurantele din Herastrau, Dorobanti etc. La coborarea de pe Podul Grand chiar nu este nimic pana la Herastrau. Magazinele nu au toalete. Cel putin nu pt public. Din nou nu vorbim de mall-uri. De ex de la Parcul Moghioros pana la Eroilor nu este nici un restaurant/bar. Si este ceva distanta. Ce faci?
Eu cred ca situatiile cand se face la copacel nu sunt chiar atat de des incat sa spunem ca asa va face toata viata. Plus ca odata cu cresterea situatiile de gen sunt din ce in ce mai rare.

10+