mersul la baie in locuri publice

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Strict on-topic:
Eu o tin pe fata ca pe scaunel, adica cu spatele la mine, sprijinita de mine, iar eu o tin de sub picioare (cam din dreptul genunchilor), deasupra toaletei. Nu atinge cu picioarele scaunul, dar nici cu funduletul. Si toata lumea e multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

na,asta nu o stiam Tinisa
multumesc

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Era vorba de facutul la roata masiniisi nu de parc,padure,natura!

Sau poate unora li se pare normal?

Destul de normal. La cati caini se p--- pe rotile masinii mele, ce mai conteaza un pipi de copil disperat langa roata masinii?

Edit: vad acum ca si altii au adus in discutie maidanezii.
Nu, nu-i normal...dar eu nu-mi pot da cu parerea despre vezica copiilor de cativa ani...nu-mi aduc aminte cum eram eu la varsta aia..
Daca este sa nu-mi placa ceva, ei bine, nu-mi plac motanii care-si marcheaza teritoriul cu biencunoscutul jet fix pe grila-fata a masinii, acolo unde sunt gurile de aspiratie pentru aerul proaspat; e clar ca nu mai poti folosi ventilatia!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Andacos, tu ai repetat de vreo 5 ori ca nu e civilizat "sa faci la roata masini/ sa urinezi pe roata masinii" etc; eu tot recitesc singurul mesaj in care apare mentionata masina si anume mesajul lui raza de soare si-mi reiese asa: ea cauta "vreo masina" in sensul de loc ferit, daca e rusinoasa fetita sa fie cumva ferita de priviri de un "obstacol vizual"- n-a zis nimeni ca pune copilul sa faca shushu pe roata, ca maidanezii:))) De altfel cea cu mesajul "incriminat" are fetitza, nu baiat, nu vad cum, tehnic vorbind, ar putea sa faca pishu pe masina/ roata masinii.

Iti multumesc, Ilinca, pentru ca ai inteles exact ce trebuia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Dragelor, am citit subiectul asta inca de cand s-a infiripat si l-am tot urmarit si mai apoi cand, copacel-copacel, (ca tot au fost pomeniti de aci ), a crescut si a devenit (auci!) fierbinte.
Am urmarit topicul pentru ca am vrut sa vad daca la noi s-au descoperit solutii reale pentru a ne usura decent in locurile publice, pentru ca si eu m-am confruntat deseori cu problema. S-a discutat varianta in care nu gasesti o toaleta pe o raza de kilometri, cat si cea in care gasesti toalete, dar e greu sa te apropii, necum sa le folosesti. Eu as aduce in discutie si varianta in care toaleta publica este curata si parfumata, dar fara folie protectoare. (Pe principiul: "Ce face baietiiiiii....? Se parfumeaza cu odorizante?) Aveti curajul sa va asezati dvs sau copiii? Dar daca are folie, ca mai sunt si din astea, chiar daca extrem de rare, aveti curajul sa va asezati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Dragelor, am citit subiectul asta inca de cand s-a infiripat si l-am tot urmarit si mai apoi cand, copacel-copacel, (ca tot au fost pomeniti de aci ), a crescut si a devenit (auci!) fierbinte.
Am urmarit topicul pentru ca am vrut sa vad daca la noi s-au descoperit solutii reale pentru a ne usura decent in locurile publice, pentru ca si eu m-am confruntat deseori cu problema. S-a discutat varianta in care nu gasesti o toaleta pe o raza de kilometri, cat si cea in care gasesti toalete, dar e greu sa te apropii, necum sa le folosesti. Eu as aduce in discutie si varianta in care toaleta publica este curata si parfumata, dar fara folie protectoare. (Pe principiul: "Ce face baietiiiiii....? Se parfumeaza cu odorizante?) Aveti curajul sa va asezati dvs sau copiii? Dar daca are folie, ca mai sunt si din astea, chiar daca extrem de rare, aveti curajul sa va asezati?

NU ma asez veci pururi pe vreo buda (pardon de expresie) publica, poate fi oricat de curata si frumos aminositoare:))). Am o mare dexteritate in a face shushu cu genunchii flexati si tintind drept unde trebuie, fara "accidente" pe colac. Aveam o colega de liceu care nu putea nicicum face asta, ea spunea ca urca pe wc cu picioarele, ceea ce ma enerva, nu intelegeam cum poate sa adopte o solutie asa greoaie cand e una mai simpla:))) De asezat ma asez la hoteluri, n-am avut niciodata reticentza fata de baile hotelurilor sau in case de oameni foarte cunoscuti:)). Nu pot face "treb'shoara" mare altundeva decat acasa decat f. greu, chiar si la hotel. Intotdeauna i-am invidiat pe unii care se duc cu nonshalantza la kk...inclusiv in toaletele infecte din tren (aveam asa un coleg de facultate, care se si mandrea cu dezinvoltura lui in "de-ale wc-urilor":)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ilinca, aici vroiam sa ajung. Nici eu nu m-as aseza in veci pe "tron" intr-o toaleta publica. Si eu am "talentul" sa o folosesc din picioare. Fetita mea in schimb, e inca prea mica sa poata face asta (i-am promis ca o invat) si e mult prea mare sa o pot tine in brate deasupra vasului. Deci... A mai ramas doar varianta cu picioarele pe vas. Nu pe capac. Imi pare rau daca indignez pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Cred ca e o foarte mare incarcatura emotionala in gestul de a folosi o toaleta publica. Studiile au aratat ca sunt mai multi microbi, bacterii ai alte alea pe o tastatura sau pe castile care se baga in urechi decat la buda si practic prin comparatie cu ele, buda e de-a dreptul curata. Apoi alte studii au aratat ca prima buda e mai curata decat cea mai indepratata, deoarece lumea e tentata sa se duca cat mai departe.

Tehnica folosita e: hartie igienica non stop cu mine si utilizata pe colac.

In ceea ce priveste usurarea pe roata masinii, pentru cei din Romania as dori sa stiu care e diferenta dintre o roata pe care e un pipi de catel vs un pipi de copil.

Cele care sunteti mame de fete, ati vrea ca fetele voastre sa aiba un sot care are probleme cu prostata pentru ca atunci cand era mic s-a abtinut sau ati vrea un ginerica sanatos . Conteaza mai mult roata unei masini vs sanatatea unui copil?

Bine'nteles ca e mult mai bine sa stropesti verdeata si copacii pentru ca in acelasi timp le daruiesti nitrati/nitriti si alte cele de care au nevoie, dar ce te faci cand e amuzant pentru copil sa imite un catel? Sau daca baietul nu vrea sa faca in natura si in situatia in care ii oferi alternativa 'ca catelul' devine brusc interesat si face? Nu e mai bine sa ai un copil sanatos? Si daca face pe roata, drepturile cui le-am incalcat? Ale rotii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

glimmer, ilincaM, dar pentru femei avem asa ceva, doamnelor !

http://www.tu.ro/cadouri-shewee.html
http://www.farmaciastejara.ro/dispozitiv-pentru-urinat-igienic-si-comod-2pi-p-3015.html

in 2009, in toaleta doamnelor din duty-free-ul de la granita intre Bulgaria si Turcia (kapitan andreevo), exista un fel de "automat" care elibera acest tip de dispozitiv (de unica folosinta, confectionat din carton), contra sumei de 1 euro (bine, erau si automate de tampoane si absorbante, dar asta e deja SF pentru noi, nu cred ca avem astfel de dotari in toaletele de la noi)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

O-RI-BI-LE "dispozitive"!
Inca ma tzin genunchii sa-i flexez 10-15 secunde cat fac shushu; si nici ceva complexe de inferioritate fata de sexul masculin n-am incat sa-mi doresc sa "fac pipi la copacel", in picioare!:))
(eu cred ca inventivitatea e o calitate, dar cateodata se sare calu' rau...auzi, dispozitiv pentru facut pishu, ce le-a trecut prin cap!)

Mergi la inceput