Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde

Bebelu ...bine ai revenit, ce a crescut buba,,,,mare si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hello!
Am iesit la plimbare, era frumos, cald, soare cand dintr-o data a aparut un nor urias ce s-a scuturat. Ne-a udat ploaia un piculet...pe mine, ca bebelusa era acoperita Acum e iar frumos afara dar fetita doarme.

De vreo saptamana Elena doarme pe la 23 seara si se trezeste abia la 8 dimi. Si eu ma gandesc ca doarme cam mult, dar vad ca in timpul zilei papa mai des si inca nu ma ingrijorez.

Bebelu
Monika si mie imi cade parul tare, numai ca la mine nu prea are de unde.
Lori nu cred ca de la salata e maraita Ana. Si eu am papat si continea chiar si ceapa verde si nu a avut nimik. Poate conteaza si ce cantitati mancam. De Pasti poate si din cauza agitatiei din jur, si a vizitelor a fost tare maraita fetita asta. Abia am putut sa o oprim din plans. Se inroseste si transpira de i se face parutul ud. A avut cateva zile in care nu a mancat bine de eram tot cu sanii tari, dar vad ca si-a revenit.Dupa Pasti a dormit aproape toata ziua desi noaptea a avut un somn fara intreruperi. Alta explicatie decat oboseala, nu am.

Anka am niste emotii pe cand o sa trec si eu prin asta....

Am auzit o chestiune, nici nu stiu cum sa-i spun: acum cateva generatii fiinca oamenii trebuiau sa munceasca pamantul ca sa poata trai, bebelusilor li se baga in gura o carpa cu zahar ca sa stea cuminti. Asa m-a atins asta si de atunci ma tot gandesc cum o fi fost acum 100 de ani. Bietii bebelusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Am revenit din peregrinari. Am fost "la mall", sa ma uit de rochite. Cu mandra in marsupiu...inca doua-trei ture din astea si nu-mi trebuie stepper pentru tonifiere! Mai ales ca stau la etajul 3!
Maine merg si cu musiu, sa alegem una pentru botez (eu fac parte din categoria femeilor care isi aleg hainele tinand cont de parerea omului, ca degaba imi place mie ceva, daca el se simte aiurea cu mine imbracata in ceva-ul ala. Chiar daca el insista ca nu e cazul! ). Pana una alta mi-am luat 3 (trei!!) salate, ca nu ma mai pot uita in frigider, mi-e greata de orice.
Bine ai revenit, bebelu !
Si Miruna rade la tavan. Si tot asa, daca o intorc, intoarce capul catre punctul ala. Ce stim noi ce vad ei? Parca de visat stim ce viseaza? Si a mea rade, plange, se incrunta, se precipita in somnh...de zici ca cine stie prin ce aventuri trece in vis!
Maraie. Revin. Sper.

Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Daaa.Deci tre sa-i explic la pici ca altii l-au intrecut la somn,sa faca ceva in privinta asta.
Tunde,nu cred sa ma duc la nunta la Lis.Sa vedem cum e cu finantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu e superba Natalia! Ce de tinute are!!...Si ce s-a schimbat, parca si alta culoare de par, foarte schimbata, sa va traiasca!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

are o caruta de haine...deja am trecut la alea de 6 luni...pt vara tre sa luam altele..sau ii schmba nasa garderoba.
s-a schimbat mult. s-a rotunjit. paru s-a deschis, ochii s-au inchis.
na..a crescut. maine facem 4 luni

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMOOOO, hai ca mi-am adus aminte azi si m-am ocupat de capitolele alea! Gata si io intr-un final...Le trimitem pe mail-ul comun? Eu le-am arhivat cate 20 sa mearga mai repede attachmentul.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

SIMOOOO, hai ca mi-am adus aminte azi si m-am ocupat de capitolele alea! Gata si io intr-un final...Le trimitem pe mail-ul comun? Eu le-am arhivat cate 20 sa mearga mai repede attachmentul.

_

Roxana

Botezul Catalinei

le punem pe mail.
eu am facut o singura arhiva
ma uit acu ce spatiu ocupa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

La mine o sg arhiva are 44 MB, stiu ca la gmail tre sa fie maxim 25...deci cred ca ar merge in 2, ia ca incerc asa.

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Gata, am trimis pe mailul comun primele 100 de capitole din Odiseea buburuzelor.

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput