Ianuarie - Februarie 2011(31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Ajutati-ma si pe mine pls...Mananca incontinuu cam din jumate in jumate de ora, sa zic maxim o ora si din ambii sani chiar. E laptele meu de vina, sa nu-l mai sature, sau e puseul?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare si de la noi.

Fetelor ce s-a intamplat cu vremurile cand nu reuseam sa tin pasul cu voi la citit? Imi puneti la incercare tabietul, dau gata paginile in 5 min, in loc de o ora cum era acum o vreme

Si Eduard al meu se uita in tavan, intr-un punct fix si zambeste de zor de ma face geloasa

Monica, si noi avem primul vaccin tot la 3 luni, nu cred ca-i nici o problema.

Ocsanica...ce sa spun, m-am pleostit toata de invidie al meu doarme maxim 4 ore legate pe timp de noapte, MAXIM am zis... Visez la ziua cand o sa doarma macar 5-6..

Fetelor, ia faceti un update si spuneti ce se intampla cu kg alea in plus. Se topesc sau nu? Daca da, bagati secretul aici, ca eu ma spetesc cu sportul, dar fara nici un rezultat..

Cand va aud ca vb de botez...noi o sa facem la biserica si apoi un pranz la restaurant cu rudele si prietenii cei mai apropiati, nu pt ca asa ne dorim, ci pt ca situatia e de asa natura..

Am urmarit si eu ceremonia...m-au dat gata cucoanele astea cu toaletele si palariile lor.. mereu mi-au placut palariile, dar nu-s asa sofisticata incat sa port..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna

am venit si noi de la vaccin, am facut rotarixul, acum doarme, dar am inima cat un purice, sper sa nu avem reactii adverse

si Eva se uita zilnic in tavan...vorbeste, rade, se bucura...nush ce e asa funnydar e bine

insanatosire grabnica puiutilor si mamelor

sarbatoritilor zilei

spor cu pregatirirle Fluturas si Madalina

in rest, ne uitam la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Da, Simo, ceva este ca am urmarit reactiile si sunt exact ca si cum ar vedea pe cineva. Faza este ca fata mea se uita in mai multe locuri, in special pe tavan dar nu numai. O intorc si ochii ii raman in locul ala, ma bag in fatza ei si ea parca vede prin mine...Foarte interesant...O fi avand si serialele astea un sambure de adevar, precum ca cei neprihaniti (copiii) vad spiritele din jur...

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lucia;sa va fie bine dupa rotarix

ce se forteaza astia ai nostrii cu nunta..e ceva penibil..zici ca au fost invitati de onoare..ascult antena1..nu ma uit..numai ascult..

Shubulinooo;mergi la nunta lui LIS?..ha?

BEBELULE;IN Caz ca citesti..sa stii ca noi te iubim si te vrem inapoi cu buba cu tot!...hai mai!nu mai fi asa suparata!

Fluturas;spor la pregatiri..sa va iasa de nota 11!

Noi inca nu avem nasi....dar ticaie ceasul..trebuie sa facem ceva cu buba asta mica si pagana.

Lori;hai na!acum cum zici ma uitai la prospect..si na dehh..nu se poate.De ce mi-a prescris doctora atunci?
cred ca efedrina e nasoala la bube.

Am mancat o tona de mango..oare face colici?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani Patrickutz!sa cresti mare si frumos!S-o faci pe mami ff fericita cu gesturile tale

La multe lunite buba de Bebelusi!Irinuk miksa fi sanatoasa!

si totusi mireasa e superba!rochia si mai si!

Bebelu si-a sters si pozele de pe picassa

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

chiar asta am vazut si eu - palarii de palarii = balarii !! Ce moda mai e si asta??
Printii ,,nostrii" din suedia au fost mai veridici. zambeau, se vedea ca-s fericiti. (Victoria si Daniel)
Al meu a inceput sa doarma aiurea de tot. Acum doarme de vreo 2,5 ore. s-a trezit sa maraie dupa papa, ca noaptea. sper sa nu se imbolnaveasca micutul. o data s-a culcat la 17 si a dormit cu pauze de masa pana dim. (bine, la 2 s-a trezit sa ne jucam...dar la 3 dormea iarasi). si tot asa. Ce o fi cu el??
Tunde - poti sa te bucuri ca ai sa dormi in patul tau!
Da, pacat cu Bebelu'. sper ca e ok. nu stie nimeni vreun nr de tel , macar s-o intrebe daca-i totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Hristos a inviat!!!

am vazut k m-ati dat disparuta. m-a tras MIrela de maneca k nu dau nici un semn.
am o groaza de treaba. sunt si singurica, ca sotioru aplecat dn tara pana p 10 mai...si abia apuc sa citesc. nu sunt cu toate cap la zi.

nu sunt suparata p nimeni, nu am nimic cu nimeni.
fiecare face ce vrea, cum crede si nu judec p nimeni.

noi suntem bn. crestem si pe zi ce trece avem personalitate mai puternica.
luni mergem la control si vaccinu de 4 luni. sper sa fie bn
in rest..nimic nou.

aaa pozele de p picasa sunt sterse de un car de timp...pt k nu mai era memorie si eu oricum le am la semnatura. nu avea rost sa fie in 2 locuri.

va dau si o la fiecare

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adevarat a Inviat!!!

Ce ma bucur ca ai scris! Ne era dor de tine si Natalia mica! si bafta cu toate pana vine tati!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Foxy super pozele pe FB, a trebuit sa caut la grupul de buburuze sa vad cine esti (dupa nume)...ma intreb cum oare avem prietena comuna pe Alina Nedelcu??

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput