*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna, fetelor!

Am ajuns in sfarsit la logoped cu Edi. Sunt f incantata de dna cu care o sa lucreze. Edi a fost f receptiv, comunicativ....i-a dat si 2 pupici pe obraz dnei cand a plecat. Ma bucur ca a acceptat-o asa de usor.
Logopedia propriu-zisa o sa o incepem abia in toamna, pt ca pe vara nu lucreaza. Cabinetul e in cadrul unei scoli si vine vacanta mare.
Acum o sa vedem din toamna cum o sa fie.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

giney, ma bucur ca Edi a fost receptiv la logoped. Multa baftasa mearga totul bine de la toamna.

david e la bunici, iar eu nu sunt buna de nimic. Am o mare gaura in stomac. Il lasam acolo timp de 3 saptamani, fiindca trebuie sa ne mutam si am zis ca pentru el e mai bine sa nu fie aici, printre bagaje, dar casa e tare pustie fara el. Sper sa treaca repede cele 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Corina, ce mai fac copii, cum mai sunt?

Unde va mutati Alina?

Ginye felicitari pentru Edi!

Noi suntem bine, in sfarsit am botezat-o pe Delia. Cu Iulia mai lucram la faza cu olita. De abia astept sa mai creasca Delia sa se joace impreuna asa cum povesteste monicabo.

Mergi la inceput

Malinas
Spor la mutat! Stiu ca iti este greu fara pitic. Noi il mai lasam la mama in week-end (sta la 5 min de noi) si tot mi se pare o vesnicie.

Fluturasha
Si noi am reluat 'operatiunea' olita de vreo sapt. Dupa 2 zile in care a facut pishu pe unde a apucat, a inceput sa faca la olita, dar pt ca il puneam noi...el nu spunea ca face. La somnul de pranz il culcam fara pampers si 2-3 ore nu face pe el. Dar cand se trezeste tb pus in sec 2 pe olita. Azi a fost prima data cand a cerut olita ...si a facut.

Voi cum procedati cand iesiti afara? Le puneti pampers? Noaptea?
Noi nu am renuntat la pampersul de noapte. Si ii pun si cand iesim in parc. Am zis mai intai sa invete sa ceara olita ziua in casa si apoi vom renunta treptat si la pampersul de afara. Daca mergem pana la magazinul din fata blocului, de ex., nu0i pun pampers, dar daca plecam pt mai mult de o jumate de ora de acasa, ii pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ginye, eu ii mai pun Anei Maria pampers doar la somnul de noapte. La cel de pranz nu-i mai pun; ii mai puneam pana nu demult, cand era racoare in casa...dar acum ca s-a incalzit, am zis sa se invete.
In rest, cand e treaza. fie in casa, fie afara, fie oriunde, nu-i mai pun. Si zice ca vrea sa faca. Oricum, eu luam ceva schimburi la mine, in caz ca se scapa pe ea...

Fluturasha, fii sigura ca si fetele tale se vor juca mult una cu cealalta. Dar se vor si certa pe te miri ce. Dar asta-i mersul, cand sunt 2 copii de varste apropiate, ies si scantei.

malinas, unde va mutati? te cred ca ti-e greu fara David! Unde sunt bunicii, in Botosani?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

O cafea?
Azi dimineata la 6.45 m-a trezit ca el face pishu...in conditiile in care avea pampers pe el. Si s-a tinut de cuvant.
Se pare ca suntem pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicabo, deocamdata ne mutam in chirie, vom vedea ce gasim mai tarziu, deocamdata nu avem bani sa luam nimic. David e la socrii, ei sunt din Dragasani. Nu as fi putut sa-l duc la Botosani, ca e prea departe.

giney, felicitari pt progres. Sa o tineti tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

neatza!
ginye, eu la alex imi luam 2-3 schimburi cu mine, si olita .
nu mi-a placut niciodata ideea de a-l invata "la pom". puteti sa dati cu rosii, dar nu imi place mie ideea de a-l invata ca pe catei sa faca pipi la pom.

editez ca sa pun link cu olita"voiajoare"
www.mothercare.com/Potette-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/276-1713434-3174108?ie=UTF8&ref=sr_1_5&nodeId=42858041&sr=1-5&qid=1306219081&pf_rd_r=0QHHGJHWDYQGECZ2MYF4&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42858041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5" target="_blank">aici link

cu Cris, nu am progrese deloc. daca il pun eu la olita, face, uneori. daca nu, face pe el, si isi arunca chilotzii uzi prin casa. macar stie sa isi ia altii pe el.

Acum, ca iesim la pantaloni scurti, cred ca ma risc sa ies si cu el fara pampers.

Malinas, punem majorete pt tine, si numaram AMR-ul pana vine David acasa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Corina!

Mergi la inceput