*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 14
malinas spune:
La multi ani, Corina!
fluturasha, deocamdata ne mutam tot in cartier, vis-a-vis de patinoarul Flamaropol.
BraveGirl spune:
Multumesc pt urari!
Va invit la o felie de tort si un suc
...ca alcoolul mai asteapta sa-i vina randul.
So, am facut 30 de ani
Copiii sunt bine, sper sa rezolvam si problema somnului Ariannei. Luni plecam in concediu si eu nu am facut nimic, mai trebuie si sa cumpar o groaza de lucruri. Sau poate mergem la nudisti si gata, nu ma mai agit ![]()
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Darling_ spune:
Corina La Multi Ani cu sanatate si bucurii!
Cum stai cu programul intensiv de reparatii??? Spor la shopping si impachetat si sa aveti o vacanta frumoasa, mergeti toti 4?
Malinas ce a mai crescut David si-i tare frumusel, seamana cu tine. Mi-a placut poza in care-i citeste tati, ce lipit sta si ce atent 
la noi cam nasol. Edi a avut un virus la burtica si a avut o diaree oribila 3 zile. Am schimbat si 6 scutece in 30 de minute. Acum si-a revenit insa e ta'su in pioneze. Si nici Alex nu prea e bine, stari febrile, a vomat o cantitate cum nu credeam ca poate voma un bebelus. Stomacul lui nu a digerat nimic din ce ii dadusem. Macar bea apa![]()
ginye55 spune:
Darling multa sanatate piticilor si sotului! 
Corina cu intarziere "La multi ani!" si concediu placut! 
Malinas ti-am admirat copilutul! Ce mare s-a facut! 
malinas spune:
Darling, asa sta David la povesti, iar daca sunt singura seara, atunci, cat ii pregatesc laptele, il pun in patut cu cartea de povesti in mana si ii spun sa citeasca o poveste, iar el sta cuminte acolo, se uita la poze si vorbeste singurel. Sanatate multa va doresc. sa ai grija sa ii hidratezi bine. De la gradi a venit Edi cu virusache?
ginye, multumesc. Toti s-au facut mari. Ma uit la poze si nu-mi vine sa cred ca erau cat o paine acu "cateva luni". Sunt mari, sunt frumosi si, cel mai important este ca, sunt ai nostri. Sunt cozonaceii nostri. Sa stii ca vara asta o sa vin la Targoviste sa tin niste cursuri...si poate ne vedem.
IuliaCospy spune:
Dragele mele, n-am mai scris tare de mult, de cand cu povestea trista cu varicela, dar am mai citit pe fugite.
La noi se pare ca e anul "problemelor" da` o vrea Dumenzeu sa iasa soarele si la noi. Ieri am venit din spital cu Sara dupa o saptamana de enterocolita cu Rotavirus si alimentatie prin perfuzie... Sara a fost foarte curajaoasa si intelegatoare, dar spitalul ma deprima si pe mine, dar pe ea. Am iesit pe senatura, imediat ce au deconectat-o de la perguzie si a inceput sa manance, ca nu mai suportam atmosfera. Acum suntem acasa cu mult chef de joaca.
Legat de facutul la olita, Sara face de mult, dar abia acum a inceput sa ceara efectiv. Zilele astea s-a trezit chiar din somn sa imi spuna ca face. Noi cand am renuntat la pampers, am facu-o dintr-o data, iar noaptea ne trezim pe rand si o punem pe olita asa adormita cum e. De multe ori nici nu se trezeste, face si apoi la somn din nou. Iar cu olita plimbatoare, si noi facem la fel ca si Printesa. Anul trecut am fost la Acropole cu olita dupa noi.![]()
Stiu ca sunt unele teorii care spun ca trebuie sa pui copilul pe olita cand are controlul sfincterelor si cere singur, dar noi n-am facut asa, intre altele si datorita unei dermatite de scutec de care n-am scapat decat renuntand complet la el, dar la noi a functionat asa. E drept ca Sara e singurul copil inclusiv in familia extinsa, deci toata lumea roieste in jurul ei.
Gata, ca m-am intis o grmada!
Pupici tuturor, vorbaretilor si ucenicilor la olita si mult succes 
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Sa stii ca vara asta o sa vin la Targoviste sa tin niste cursuri...si poate ne vedem. _ |
Mi-ar face mare, mare placere!

Otiliav spune:
Corina! Ce mami tanara esti 
Iulia ai dreptate. Metoda functioneaza cand e un copil cu mai multi adulti roind pe langa el si are cine sa-l puna la olita la anumite intervale de timp.
Am incercat si noi cateva zile sa o lasam fara scutec asa cum a vrut domnisoara insa nu e pregatita. Eu nu am cum sa stau dupa fundul ei sa o pun periodic asa ca am convins-o ca e mai bine cu scutec. Asta este. Mai incercam cand o mai fi vreme buna.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
malinas spune:
Iulia, sanatate multa sarei.
Giney, probabil ca prin iulie am sa vin. Ii dau de stire din vreme.
Am si eu o intrebare la voi, poate ma ajutati cu un sfat. Peste 2 sapatamani plecam in concediu cu David si nu stiu cum sa fac cu laptele de dimineata si seara. David inca mai bea un biberon de lapte de vaca dimineata si unul seara. Ma gandeam ca in concediu pot sa iau lapte UHT ca reista mai mult sau sa cumparam de acolo (ne ducem in Bulgaria), dar ma tot gandesc cum o sa fac sa-l incalzesc. La ultima deplasare am incercat sa-l incalzesc in cana electrica, dar s-a prins de cana si s-a ars, noroc ca am avut cuptor cu microunde si am avut cum sa-l incalzesc. Acum insa nu am nici o idee cum as putea sa-i incalzesc laptele si sincer nu vreau sa-i scot biberonul cu lapte, fiindca nu stiu daca va mai bea acceasi cantitate cu cana. Deci aveti vreo idee cum as putea sa-i incalzesc laptele?