*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Malinasule dar de ce e musai sa fie laptele cald?
Intreb si eu ca tocmai ce imi spuse fimea a mare ca laptele cald e bleah (adica miroase a vaca) si ca ea il vrea rece rece ca are alt gust si e mai bun asa. Si ca la scoala toti copii il beau rece din frigider.
Initial am zis ca ia uite ce figuri s-a gasit sa faca dar am stat si m-am gandit si intr-adevar are alt gust rece fata de cald.
Pe aici se gasesc cutiute de LP gata preparat pentru juniori. Si ele se tin la temperatura camerei. Se beau cu paiul. Poate asa ceva ti-ar folosi mai ales ca sunt de 200 ml si se pot incalzi intr-un vas cu apa fierbinte.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani ,Corina ! cu intarziere.. 
Malinas, resou mic, are ochiul cat o cana, eu am dar nu mai stiu cu ce ocazie l-am luat, in nici un caz pt incalzit ceva pt th. Al meu bea laptele rece din frigider de cand a venit caldura, la fel a facut si anul trecut, daca il incalzesc putin cat sa se dezmorteasca nu-l mai bea. ai putea tine laptele la temperatura camerei dar dupa ce il deschizi si ala trb bagat in frigider.. poate mai vin fetele cu ceva idei ..oricum concediu placut!
am vazut pozele, David e un frumos , a crescut, mie mi se pare un copilas de 4 ani la ce privire are
Printesa01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas La ultima deplasare am incercat sa-l incalzesc in cana electrica, dar s-a prins de cana si s-a ars, |
1.incalzesti apa in cana electrica, pui apa fiarta intr-un vas suficient de mare, si biberonul in vas. dureaza mai mult, dar functioneaza. Asa incalzeam eu mancarea in Budimex. (eu puneam mancarea/laptele in pahare de unica folosinta, pt ca sunt mai subtiri si se incalzeste mai usor)
2.Nu ti-as recomanda laptele de la bulgari. Eu am luat de acasa lapte, de fiecare data. Intr-un an, chiar l-am trecut pe alex inapoi pe lapte praf, tocmai ca sa nu iau de acolo. el bea laptele preparat cu apa la temp camerei.
3. Daca ai in dotare un sotz descurcaret, il trimiti la restaurantul hotelului, sa rezolve problema
manumanu spune:
Malinas, cum zicea si Oti, laptele nu-i musai sa fie cald. Noi dam lapte Parmalat la cutie de 500 ml, ajunge o cutie la amandoi, la temperatura camerei. Daca nu-i place si/sau vrei sa-i dai lapte UHT cald, poate un incalzitor electric de biberoane ar fi o solutie.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
alra spune:
ai nevoie doar de un vas in care sa incapa biberonul pe inaltime bine, in care poti pune apa calda de la chiuveta si apoi lasi biberonul cateva minute in ea :)
o sticla de cola taiata face isi face treaba cu varf si indesat
monicabo spune:
Malinas, noi cand ne-am lovit de problema "incalzirea laptelui" (de lapte praf a fost vorba la noi) am adoptat 2 metode in decursul timpului:
- luat fierbator, incalzit apa
- acolo unde hotelul era dotat cu asa ceva, luat apa fiarta/calda de la dozatoare "la fantana" - coboram in holul hotelului si luam apa
Concediu placut! Sa va distrati bine! Cu laptele sigur va descurcati voi ![]()
Noi am fost cam bolnavioare (Ana Maria) a facut diaree, scaune apa-apa vreo 2 zile, noroc ca vroia sa bea lichide, ca de manca neam.. era ff molesita, facea febra destul de des, a slabit... acum este inspre bine, si-a revenit aproape de normal, ii dau de papa mai de regim inca vreo 2 zile asa, ca inca face mai moale decat "normalul".
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
malinas spune:
Otiliav, oceanborn, printeso, manumanu, alra, monicabo, multumesc mult de idei. Cred ca o sa aplicam pe cea cu incalzitul apei in cana electrica si pus biberonul in ea. Manumanu cred ca o sa luam si noi lapte de la Parmalat, la cutie mica.Lui david nu-i place laptele rece, nici cald, sa fie usor caldut :D.
monicabo, sanatate multa. Ati luat antibiotic sau ati mers doar pe regim. david asa a fost asta toamna cand am ajuns la antibiotic.
malinas spune:
hai ca mai am o intrebare: unde stiti voi dozatoare de lapte in bucuresti. Noi luam in mod frecvent de la dozatorul Naturalia, din piata Alba Iulia si cand ramane in pana cumparam de la dozatorul din Auchan titan, si atunci luam si de capra si de vaca si-l amestecam. fac si iaurt cu laptele de la dozator si iese o minunatie. Avand in vedere ca in 2 -3 luni (sper eu) ne vom muta, ma intrebam pe unde mai stiti dozatoare de lapte. Stiu ca aveau cei de la magazinele cris tim, dar nici din alea nu stiu pe unde sunt. Aveti idee?
monicabo spune:
malinas, dr ne-a dat doar debridat si biotics sau enterolactis (le-am dizolvat in apa sau ceai) pt refacerea florei si atat. In rest, mancarica de regim, ceai de menta, morcov, orez, banane, uscaciuni etc.. Cam greu, dar ne-am descurcat... suntem pe drumul cel bun.
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Otiliav spune:
Alina, multa sanatate si bucurii!
Andy ce faci mami? Acusica vine mai si hopa ai DPN-ul.
Miki, nici un semn de ceva vreme. Sper ca sunteti toti bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)