*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 12
monicus spune:
Am vazut poze superbe cu o printesa tare dragalasa. Si asa de cuminte a stat ea doua ore la plimbare prin Sibiu. SI noi am fost acum cativa ani... f frumos orasul.. no coment. F curat si ingrijit si cu oameni de treaba. Sunteti o familie tare frumoasa... si cu o printesa sueprba si cocheta... a infrumusetat si mai mult tabloul de familie.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 ..dupa mini vacanta de la Sibiu am mai innoit colectia de poze http://family.webshots.com/photo/2075949150104281140oXlFlm |
monicus spune:
Bravo pentru reusita.... sa o tina tot asa.
| citat din mesajul lui Darling_ Olivia s-a ridicat si pitcul meu in picioare azi, in patut...avea o moaca...m-am gandit la grasanul tau . La noi s-a mai nasolit vremea, cat era sa dureze...![]() mami de Edu (09.12.2008) si Alex (03.10.2010) |
monicus spune:
Sanatate multa ambilor copilasi. Sa scapati repede. Offf.. cum de nu au spus cei de la gradi... nu se cade sa nu fii informat ca parinte.... neseriosi cei de acolo.
| citat din mesajul lui BraveGirl Multumesc fetelor! E mama si ma ajuta, dar tot e greu. Nu-mi vine sa cred ca la gradi stiau de ieri si n-au zis nimic...ca de, era presa pe acolo. Azi s-au pupat de zor mandrii mei, si bebe urla fara motiv. deci cred ca deja a luat boala ![]() ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
monicus spune:
Sanatate multa gemenasilor si sanatate si tie mamico. Succes vineri la servici si felicitari ca ai fost la teatru.
| citat din mesajul lui manumanu Malinas, am renuntat la zumba deocamdata... de fapt, nici nu m-am apucat, pentru ca am fost bolnava o perioada si nu am fost in stare, dar nici programul lor nu mi se potriveste absolut deloc, in sensul ca au doar seara dupa ora 18, ceea ce pentru mine e aproape imposibil deocamdata. Tot din cauza tusei de care am scapat foarte greu, am amanat si sedintele de electrostimulare pe care voiam sa le incep. Poate saptamana viitoare sa merg la astea. Ai mei copii sunt mai bine, foaaarte vioi si mai ales mananca. Ii mai tin acasa maine, cel mult joi (cand sunt si plecata intr-o delegatie, dar slava Domnului numai de o zi), ca vineri e o zi nebuna la serviciu, are loc un eveniment important de la care nu putem lipsi, cu multi straini si alti oaspeti din tara... plus altele... nu stiu cum o scot la capat. Daar... aseara am fost la teatru A treia oara primavara asta, m-am simtit minunat, spectacolul a fost excelent! |
monicus spune:
Ce frumos povestesti tu acolo mamico. Ce frumoasa relatie de sora-sora.... apropierea dintre ele are numai avantaje.. si asa de bine le sta impreuna. Intr-adevar copii de varste apropiate are foarte multe avantaje, ca parinte este greu sa faci fata. Dar ce este mai frumos pe lumea asta decat sa vezi copii care se joaca si se inteleg foarte bine. Felicitari mamico pentru tot.
| citat din mesajul lui monicabo Neata! N-am mai scris demult aici....prinsa cu tot felul de treburi, copii, lucru... In rest, suntem bine toti, Andreea pleaca maine intr-o excursie cu gradinita Am lasat-o, educatoarele m-au incurajat ca este un copil care asculta, se inteleg cu ea... Oricum de la ei din gruoa merg 5 copii, cele 2 educatoare + personalul auxiliar; fiecare grupa (cati copii merg din fiecare grupa), merge cu cele 2 educatoare...deci personal adult ar fi. In gradinita practic nu mai ramane nimeni maine... Doar vremea sa fie buna....Ana Maria vorbeste din ce in ce mai mult, face tot felul de chestii invatate de la Andreea, ma uit ca a ajutat-o f mult sora ei.... A invatat sa faca si ceva puzzleuri simple... Cu povestile, da, are rabdare, dar tot asa, cred ca datorita Andreeai care e mai mare a preluat si ea, si i-a placut... Le spun povesti inainte de culcare, cate o poveste; in rest, ce mai citim peste zi... |
monicabo spune:
Monicus, merci de aprecieri!
Si Ana ta este o frumoasa! Cum merge gradinita? Bine, nu?
Andreea a venit ieri din excursie, totul a fost super in regula, copiii s-au distrat, s-au simtit bine, doar ca era ff obosita, ca deh nu prea au avut cum sa doarma...
Ana Maria si-a asteptat sora cu nerabdare, s-a bucurat cand a vazut-o, dar ca din oboseala, au dat-o in cearta pe orice...
Dupa care le-am culcat si au adormit destul de repede...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicus spune:
Ce super de surioara cea mare ca s-a distrat.. este bine sa iasa si in afara Bucurestiului.. sa "schimbe" aerul impreuna numai cu copiii. Felicitari ca s-a purtat bine si ea s-a simtit ok in excursie. O sa ii vina si randul mezinei sa plece si ea in excursie.. acum trece timpul si se va duce si piticotul in excursie.. si de fapt vor merge impreuna.. f frumos. Pupici
Multumim, noi, suntem bine cu gradinita.... ne distram, desenam.
avem spectacole in fiecare saptamana... am inceput sa vb corect. . de fapt ea inceput sa vb un pic mai tarziu (pe la 2 ani), dar corect.. ceea ce ma incanta foarte mult ca nu poceste cuvintele. Maine merge, la Baby expo.. suntem iar pe lista de pitici la concursul piticii sportivi. Pana acum am fost de trei ori si de atatea ori am luat primul loc. Ne ducem mai mult pentru amuzament si distractie maxima.
| citat din mesajul lui monicabo Monicus, merci de aprecieri! Si Ana ta este o frumoasa! Cum merge gradinita? Bine, nu? Andreea a venit ieri din excursie, totul a fost super in regula, copiii s-au distrat, s-au simtit bine, doar ca era ff obosita, ca deh nu prea au avut cum sa doarma... Ana Maria si-a asteptat sora cu nerabdare, s-a bucurat cand a vazut-o, dar ca din oboseala, au dat-o in cearta pe orice... Dupa care le-am culcat si au adormit destul de repede... |
criss703 spune:
Manumanu of ce pacat ca nu ne-am vazut mai ales ca ati fost si voi la Muzeu ! Nu mai am nr. tau de tel.(am pierdut hartiuta cu el
)dar poate il trimiti tu pe pm sa-l memorez deoarece cu siguranta vom mai veni la Sibiu si mi-ar placea sa ne vedem cu prichindeii
.
Monicus
esti o draguta ! La ce spectacole mergeti saptamanal ? sau Ana participa la spectacole ? si zi asa rapida-sportiva e Ana ? Bravo ei !
Legat de vorbit ..noua parca ne e "ciuda" ca incepe sa vorbeasca Sofi tot mai bine
...era asa de draguta cum le potrivea
. .(in gradina zoologica la Sibiu ne tot cerea disperata sa-i culegem MICHILACHE nicicum nu ne-am prins ce vroia
..pana nu am ajuns acasa si ne-a aratat in fata blocului LACRAMIOARELE
....off ce repede trece timpul !
monicus spune:
Ma refeream la spectacolele de la gradinita. Da.. suntem mereu sportive. Am fost si asa de minunat a fost. Intr-adevar.. la concurs a fost si nereguli.. in sensul ca la concurs se specifica ca participa copii intre 12-36 luni.. si noi la concurs am participat cu un baietel de vreo 4 ani jumate.. spun asta pentru ca baietelul era maricel.. nu era ajutat de nici un parinte si era si inalt. Dar nu-i bai.. distractia a fost pe masura. Am iesit pe locul doi. Dar.. a fost atat de incantata de fiecare data cand am participat... se bucura foarte mult cand mergem la piticii sportivi.
activitate non stop
Draguta de ea.. ce iubeste florile... si voi nu v-ati prins... Bravo ei.. ca pana la urma nu s-a lasat pana nu v-a facut sa intelegeti. Foarte repede trece.. nici nu constientizam extrem de repede. Va pupam
| citat din mesajul lui criss703 Monicus esti o draguta ! La ce spectacole mergeti saptamanal ? sau Ana participa la spectacole ? si zi asa rapida-sportiva e Ana ? Bravo ei !Legat de vorbit ..noua parca ne e "ciuda" ca incepe sa vorbeasca Sofi tot mai bine . .(in gradina zoologica la Sibiu ne tot cerea disperata sa-i culegem MICHILACHE nicicum nu ne-am prins ce vroia ..pana nu am ajuns acasa si ne-a aratat in fata blocului LACRAMIOARELE ....off ce repede trece timpul ! |

Patrick Stefan (16.10.2010)
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!