Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Inca o intrebare - v-am zapacit azi - la care sper sa primesc raspuns: la baita de a doua zi dupa botez se pune un banut de argint in cadita. Banutul asta trebuie sa ramana al bebelusului sau il pot imprumuta si da inapoi dupa? Multumesc anticipat pt raspunsuri!!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori merci de info

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Inca o intrebare - v-am zapacit azi - la care sper sa primesc raspuns: la baita de a doua zi dupa botez se pune un banut de argint in cadita. Banutul asta trebuie sa ramana al bebelusului sau il pot imprumuta si da inapoi dupa? Multumesc anticipat pt raspunsuri!!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

la noi nasha i-a pus (pt ca nu se mai gasesc banuti de argint, se pare) un fel de medalion mic, rotund cu semnul capricornului pe el, din argint, medalion ce i-a ramas ei. Fiind rotund, ala a fost "banutul de argint"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata (later edit: mesaj inceput de dimineata)!

N-am mai aparut de multisor. Sarbatori, pregatiri botez, colici medii, etc...

Pup fetele care ne-au felicitat acum o saptamana. Crestem, crestem,...Ne place din ce in ce mai mult caruselul, ne coordonaam mainile din ce in ce mai bine. Apucam mici jucarii (Lamaze-urile de pus pe maini si picioare) si nimerim din ce in ce mai des gura cu ele . Sunt usor ingrijorata ca a inceput sa manance mai putin. E vesela, activa, dar nu mai mananca cum manca, se foieste, trage partzuri, masa dureaza 45 de minute si tot nu e ca pe vremuri. Sa speram ca e doar o faza.

anduza, mi-a placut mult cum faceti pace tu si sotul tau .

Lori am vazut doi puiuti frumosi si haiosi. Bine ai facut sa mergi la masaj, se mai obisnuieste si tati cu meseria de mama . Ai fost pana la urma pe calea Victoriei la coafor? Cum ti s-au parut?

Fetelor, eu pe la botezuri nu am fost de cand eram copil. Se cheama si preotul la masa de dupa?

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata...
Am fost ieri in iasi la dr cu bebitza si e bine,nu ne-a dat nici un tratament pt stafilococ,a spus ca nu este necesar deocamdata si ne-a dat unda verde pt vaccin asa ca astazi am facut vaccinul,a plans mititica dar apoi a dormit pana am ajuns acasa.
I-am pus un supozitor cu paracetamol,am tinut jumatate de ora comprese cu apa rece si pana diseara ii las o felie de cartof.
Ar trebui sa mai fac si altceva?

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, nu am auzit sa se faca ceva anume cu banutul de argint dupa botez, asa ca eu nu cred ca e neaparata nevoie sa ramana la bebe. Pai de ex se pune si verigheta de aur - ce, aia ii ramane lui??

DE_EA, nu ai ce sa mai faci altceva, decat sa fii relaxata ca domnisoara va fi bine si nu va pati absolut nimic!

CATALINA, nu e obligatoriu, decat poate daca sunteti prieteni sau, ma rog, mai apropiati. Eu de ex l-am invitat pe preot pt ca ne este prieten de familie (cu ocazia asta am aflat de la mama ca in Codul Bunelor Maniere scrie ca trebuie macar sa-i adresezi invitatia, ca preotul si nasii sunt primii care trebuie invitati la botez / nunta) - dar daca era un strain clar nu il invitam si nici el cred ca nu ar fi venit.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cata am fost si o s amai merg acolo cu placere- locul e ciudatel, desi Victoriei e cu vad=zero, eu am trecut pe langa si am mers toata calea victoriei cautandu-i. Locul e intr-o casa veche, n-ai zice ca merge un salon acolo, insaaaa tipele sunt formidabile- sefa coafeaza, cumnata epileaza, fiicele tund, fac parafina..intelgi da? Si eu atmosferaaaa minuntaa, is vesele, glumesc, sunt super deschise asa, a senzatia ca cine se duce acolo o data merge mereu...au avut o idee super cu voucherul, ca uite asa isi atrag clienti. Nota 10 le dau!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada..eu stiu de colac ca pana la 18 luni,adica asa scria pe el.
dar am auzit multa lume ca pana la 6..chiar nu stiu.
oricum,dupa ce mai cresc nu cred ca mai stau ei,sau nu mai au loc suficient.

La baita de dupa botez,nasha i-a pus o cruciulita de argint si i-a ramas lui.

Tunde..cum stai cu raceala ?

Deea..e suficient ce i-ai dat dupa vaccin,nu mai trebuie altceva,sa o urmaresti sa nu faca temperatura si atat.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Ms de raspuns fetelor!
Sunt si eu colega de suferinta cu Tunde si Shubu,adica racita!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mimo asa vad ca scrie pe el Infarix IPV-HIB acum l-am luat si in juma' de ora vine Dr.

Eu m-am gandit sa incep sa-i dau sucurile de pe acum si astept sa imi zica dr cu ce sa incep.... Asa am emotii parca nu as mai fi crescut una.....

Lorich numa cu ganduri bune.... Vreau si eu la masaj, unde faci??

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput