Ianuarie - Februarie 2011(30)- Paste fericit!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen...ce dulce e puiul tau

exact la fel face si Edi,cu sonorul la maxim..la fel isi baga si el pumnii in gura si chiuie..pe zi ce trece tipa tot mai tare.
dimineata a tras un chiot de s-a speriat si el si tasu

am niste vecini cretini,explodez de nervi si ma doare capul mai rau.
de la 7.30 fac gauri in pereti..baraie cu masina 2 min,mai sta jumate de ora si incepe iar. nu cred ca-mi revin azi din starea asta de nervi.
atipisem de doua minute..a inceput si edi sa tipe rau ca s-a speriat

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!
La multe lunite bebelusilor Stefan, Ilinca si Leah.

Fetelor din Bucuresti am si eu o intrebare. Am vazut prin parc multi copii - mai mari, mai mici - cu caciulite foarte frumoase brandate Piticot. Stiti cumva un magazin in Bucuresti unde se gaseste aceasta marca de caciuli?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: pana la varsta se foloseste colacelul?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

HRISTOS A INVIAT!
Multumim scumpe mamici pt urari, am mai prins si noi in buchetzel inca o luna. Ne-am si cantarit aseara si avem 8,800 kg,ceva cam mult dar vedem ce ne spune azi dr ca vine si ne intzeapa.....

Fetele care faceti vaccinurile cumparate tot Infarix IPV il luati?
Sper sa trecem fara febra si sa fim bine .

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danina

HRISTOS A INVIAT!
Multumim scumpe mamici pt urari, am mai prins si noi in buchetzel inca o luna. Ne-am si cantarit aseara si avem 8,800 kg,ceva cam mult dar vedem ce ne spune azi dr ca vine si ne intzeapa.....

Fetele care faceti vaccinurile cumparate tot Infarix IPV il luati?
Sper sa trecem fara febra si sa fim bine .

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

La 2 luni am facut Infarix Hexa, pt 4 luni am luat Infarix IPV+Hib

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de

Danina chiar ma gandeam la voi! Ce mare s-a facut puiutza! bafta cu vaccinul.

Am fost aseara la masaj de relaxare, i-am lasat pe pui cu tati, care a fost asa de stresat (ca Ana a refuzat s apape inainte sa plec eu)...l-am sunat la un moment dat si erau numai urlete si el era fiert..in fine, mult nu mi-a priit, dar a fost fain. I-am gasit ok, Ana dormise, de fapt nu-i fusese foame, si cand am ajuns era deja infometata si am facut ca roxx l-am pus pe tati sa-i dea bibe ala cu LM, sa vad 1. daca papa cu bibe si 2. cam cat papa ea.
Iubitica de ea a papat bibe (numa ca am gresit si i-am pus tetina f mica, aia de 1 luna, prima). A papat 125 ml si nu a mai vrut "completare la san", deci cam atat papa ea, si d ela 8 ora mesei pana la 3 dimineata nu a mai vrut nimic. Si s-o laud - a adormit singura in patut cu oitza, cu paturica in brate...minunea mamei!!!cra-cra!!!

La multe lunite STEFAN, ILINCA SI LEAH!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Lori, sa stii ca mandra mea papa si acum cu tetina aia de 0+, cu aia de 1 luna ii curgea lapticul valuri-valuri in gurita si nu putea sa pape, era mult mai rapid ca la san si cum ea nu e obisnuita se tot ineca. Deci eu cred ca ai procedat bine sa ii lasi tetina mai micuta.

LA MULTI ANI MICILOR SARBATORITI!

Saracu forum...abia mai umplem 2-3 pagini pe zi...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Probabil ca sunt fetele inca plecate din oras - sa speram ...
Referitor la tetine, si eu tot cu tetine 0+ ii dau ca am zis ca daca ii dau si san sa nu se puturoseasca cu tetine mai mari si sa refuze sanul. Dar dr la controlul de 3 luni a zis sa i le schimb ca il chinui. Acu' la voi e alta situatie ca nu le dati bibe decat foarte rar, dar eu ii dau zilnic. Am zis ca sapt viitoare o sa ii iau tetine noi pt toate biberoanele.

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Lori, sa stii ca mandra mea papa si acum cu tetina aia de 0+, cu aia de 1 luna ii curgea lapticul valuri-valuri in gurita si nu putea sa pape, era mult mai rapid ca la san si cum ea nu e obisnuita se tot ineca. Deci eu cred ca ai procedat bine sa ii lasi tetina mai micuta.

LA MULTI ANI MICILOR SARBATORITI!

Saracu forum...abia mai umplem 2-3 pagini pe zi...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

noi papam cu tetina nr 2 si in curand o sa trecem pe tetina 3, ca daca bagam cereale o sa trebuiasca o gaurica mai mare la tetina

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

noi papam cu tetina nr 2 si in curand o sa trecem pe tetina 3, ca daca bagam cereale o sa trebuiasca o gaurica mai mare la tetina

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

aventul are o tetina speciala pt lichide groase, si nu are gaurica, ci asa ca o liniutza.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput