Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!!
Ca de obicei, fata mea ne-a chinuit ieri pana la 3 dimineata, si azi nu vroia sa se trezeasca.
Theo multumim, da chiar sunt vesela zilele-astea. Sotul meu si-a revenit destul de bine. Si ma gandesc ca mai am putin si ma duc acasa
Lukasnikolas, eu sunt in Argyropouli.Tu unde esti? Ar fi suuuper sa ne intalnim!!!!
Esthera, multumesc si tie. Intr-adevar sunt o persoana puternica. Doar sunt leu Dar uneori, simt ca nu mai pot sa lupt, simt ca ingenuchez, vreau sa dau inapoi, dar nu stiu de unde gasesc putere sa ma ridic.
Pupici si lu Moro, si lu Anuk, si lu Carmaw, Mamitza-Alex, cred ca noi doua suntem singurele cu fetitze restul au doar flacai voinici si la toate fetele de pe forum.
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Seara buna, dragelor! Mai intai sa ma plang. Am facut zi peste 200 km cu masina, am vopsit 100 de oua, am fost la aerobic, la dentist, am spalat o masina de rufe (da, stiu, dar ce sa fac, erau hainele lui fi-miu ca mai nou e pe post de mop) si-acu' ma uit in jur si tot e toata casa vraiste, asa ca maine o iau de la cap cu altele. Anouk, mi-a zis sotul sa-ti zic ca pana vine orajelul sa-i dai cu nitel ouzo pe gingii. Si chiar vorbeste serios. Io nu stiu ce sa-ti zic. Stelios iar creste intr-o veselie, zici ca-l ud la radacina, ii raman haine mici de pe o saptamana pe alta, sper sa se faca odata cald, ca nu prea mai am haine groase marimea lui, toti pantalonii ii sunt scurti, zici ca e de capatat, si nu mai vreau sa iau acum doar pentru 2-3 saptamani. Esthera, eu plansei nitel la mesajul tau. Ce frumos scrii, esti chiar talentata si foarte sufletista. O fi grecul tau febletea mea(ha, cum suna!), insa a pus mana pe o rara avis. Ioannoula, ma bucur sa te citesc mai vesela. Asa ma impresioneaza toate mesajele tale, transpare prin ele chiar si pana aici dragostea pentru copilul tau, mi te imaginez asa, ca te topesti de drag cand vorbesti despre Fanoula. Azi n-am reusit sa-l impartasesc pe fi-miu, caci se pare ca si el se impotriveste, nu numai taica-su'. Daca de obicei se trezeste pe la 7.30-8.00 hai maxim 8.30, azi s-a trezit la 9.00 cand noi trebuia sa fim la biserica deja. Mai incercam sambata dimineata. Va pup si ne "vedem" maine la cafea, daca nu sunteti acaparate cu totul de pregatiri. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
Theo, vreau sa te intreb, ca am vazut ceva dragut in bazarul pt copii. Cu preturile..180.00, inseamna 1 milion 800 in banii vechi?
Ioannoula spune:
Iubitele mele, pentru ca nu stiu daca intru maine, va urez ca Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet. Fie ca lumina Sfintei Sarbatori sa va coboare in suflete, si sa vi le umple de fericire. Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!
Ioannoula spune:
Cred in prieteni…in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra…
MoRo_K spune:
Fetele nici eu nu stiu dc mai intru maine dc mai apuc...acum pana la urma n-am mai coborat sa mergem cu epitaful noi il vedem din balcon :D...si cum a fost toata familia la noi am stat acasica(peste drum avem biserica:)
Acum vreau sa fac o baie in seara asta in mod normal n-ar prea trebui das nu stiu dc apuc maine...maine vreau sa facem curat sa fac pasca sa fac salata de conopida cu mayo...si avem si-o vizita dp-amiaza..
Apoi dumi ne strangem toti aici la noi sper sa fie vreme buna calda ca vrem sa frigem si sa mancam afara si vad ca-i cam racorica...dc nu intindem mese prin casa:)
Deeeci fetelor Paste fericit!sa petreceti frumos alaruri de cei dragi voua!cred ca reusesc dumi seara sa mai intru sa va urez:)
Si spor la pregatiri sa va iasa toate bune si apreciate sa fiti sanatoase sa fiti fericite!
Esthera2011 spune:
Buna dimineata!
Un strop de cafea s-aveti energie si ganduri bune care sa v-aduca linistea!
Am fost aseara cu grecul meu la biserica!
Lume multa, mici si mari, politisti si cercetasi , pachistanzei cu lumanare in mana (semn ca puterea credintei nu are granita-am inteles de la grec ca au fost botezati in ritul ortodox), lumanari, petale de flori si miros de tamaie!!!
Inaltator!
Ne-am stranas in centru si pe rand, aproape fiecare biserica in procesiunea de ingropare a Domnului Isus apareau cu epitaful impodobit de flori!...usor, usor...mii de lumini transmiteau mesajul ca este Vinerea Mare!
Liniste, moment de reculegere, de smerenie si recunostinta!
De peste 2.000 de ani in Sfintele Sarbatori de Paste ne aducem aminte de sacrificiile Mantuitorului nostru, de dragostea pe care ne-o arata...sarbatorim Invierea Domnului Isus Christos si biruinta asupra mortii!
...si tot de peste 2.000 de ani...am impresia ca nu intelegem nimic! Tati care-si violeaza fetitele,batrani aruncati in azile de batrani si uitati in mizerie, mame care-si abandoneaza pruncii, crime atat de odioase incat ai impresia ca nu suntem oameni!
Mai suntem oameni?...sau doar cateva zile intr-un an ne aducem aminte sa fim mai buni, mai iertatori...ca apoi sa dam uitarii totul!
E trist sa vezi cum un copil sufera de foame sau un batran care se chinuie sa traiasca!
As incerca sa va urez cate ceva, sa dau un search pe google...si sa caut un mesaj!
..nu pot s-o fac!
Asa ca,din suflet...pentru sufletele voastre va urez sa fiti fericite, sa incercam sa fim mai buni in fiecare zi, sa primiti Sfanta lumina in sufletele voastre, sa zambiti, sa iubiti si sa-i multmim Domnului Nostru Isus Christos pentru jertfa intru iertarea pacatelor noastre!
La orele 24:00 in miez de noapte, In Grecia,in Romania,Bulgaria,Rusia,Etiopia,Serbia,Muntenegru,Macedonia,Ucraina si Belarus toti credinciosii orodocsi intr-un singur glas vor striga:
"Christos a inviat!"
Ioannoula spune:
Hristos a inviat fetelor!!!! Va pupam pe toate si pe puiutii vostrii, si la multiani celor care-si serbeaza azi ziua de nume!!!
lukasnicolas spune:
ADEVARAT A INVIAT!!!
pupici si de la noi tuturorAndreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009