Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Esthera2011 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fete dragi...si copii voiosi!
Sambata la ora 13:00...pup nepoteii si parintii mei dragi!
La 7:30...decolez din Grecia mea draga...spre romanica!
Pupilici la gagici
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Esthera2011 HRISTOS A INVIAT! Fete dragi...si copii voiosi! Sambata la ora 13:00...pup nepoteii si parintii mei dragi! La 7:30...decolez din Grecia mea draga...spre romanica! Pupilici la gagici |
Ce mult ma bucur pentru tine!!!! Noi saptamana viitoare. Tot sambata
Drum bun sa ai!!!!
Esthera2011 spune:
Multumesc frumos Oana!...drum bun si tie...ca vremea am inteles ca se schimba saptamana viitoare in romanica!
Terminam cu ploile in Grecia...si incep in romanica!
...si distractie placuta daca esti hotarata sa faci chef cu ocazia botezului Fanulei!
Hai fetele....usor, usor...revenit pe forum!
Pupici
anouk3 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Salutare, fetele mele dragi! Sper ca ati petrecut frumos si asteptam povesti cu si despre fripturi, cu si despre miei (sper ca nu multe ca mi-e tare mila de ei..).
Sa o luam cu inceputul.. LA MULTI ANI, Dimitraki!! Pupam flacaul mare si spune-i lu' mami sa mai treaca si pe la noi
Esthera, ultimele pregatiri, nu? Ma bucur mult pentru tine ca o sa iti smotocesti nepotii! Voi ce ati facut de Paste?
Theo, tu ce minunatii ai gatit pana la urma? Ati apucat sa mancati cele sute de oua? Bors de miel le-ai facut? A venit iepuroiul la Mr. Stelios?
Oana, tu pe unde ai umblat? Si tu esti probabil in pregatiri de plecat. Fanoulitsa ta cu ce se mai lauda?
Moro, cum a iesit masa de Paste? Vremea a fost frumoasa, deci probabil v-ati perpelit si ati perpelit la soare. V-ati adunat multa lume?
Andreea, pe la voi cum a fost? Ai apucat sa te odihnesti si sa petreci? Parca ziceai ca voi va adunati o gramada la masa. Pup la Lukas o Mastoras!
Alex, sa nu ne uiti, chiar daca esti prin Romanica. Te pupam si asteptam povesti!
Carmaw, pe unde mai umbli, stimata doamna? Presupun ca ai ajuns deja in Grecia. Mai trimite cate o vibratie pe aici sa stim ca esti bine.
Noi am petrecut frumos, in familie, ne-am adunat oaresce persoane, s-a fript una-alta, eu am facut drob si salata boef care au iesit foarte bune si a fost un soare.. Nicolas s-a bronzat ca mama-sa cea denaturata nu si-a dat seama ca arde soarele asa tare. Maine mergem sa cumparam crema de soare!
In rest, aceleasi nopti de teroare le avem in continuare cu mici.. inrautatiri. A iesit o maseluta si e pe drum alta.. Eu as putea sa joc cu mare succes intr-un film horror: arat ca un zombie si merg ca un zombie! Dar hai sa nu va mai plictisesc cu nesomnul meu de care ma plang ca o moara stricata.
La Inviere n-am fost ca am stat cu putza acasa, insa s-a dus barbatu-miu cu lumanarea lu' piticu'. A.. si i-am cumparat un camion cu scule, cam ce zicea si Andreea, dar sunt super misto facute. Ca cele reale. Are bormasina care insurubeaza si desurubeaza! Tat-su e in extaz si deja il invata cum sa o foloseasca.
Surioara mea vine poimaine si abia astept!
Gata, va pup acum ca mai de treaba si abia ma tarasc..
PS. Am scris mesajul asta in.. 12 ore! Noroc ca n-ati mai scris intre timp ca trebuia sa-l modific
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
lukasnicolas spune:
Pupam si noi fetele!!
Noi dupa cum v-am zis ne-am strans multi la soacra-mea in curte am invartit la miel,la cocoreti si la cotosufli pana am facut scurta la mana toti, ca socra-miu(grecul),nu a vrut sa puna motoras la sufle sa se invarta singure ca a zis ca asta e frumusetea sa invarta toti pe rand...unde o fi vazut el frumusete nu stiu ,cert e ca majoritatea au avut crampe musculare la maini.Eu am scapat ca aveam o scuze cu Luka sa stau dupa el.Eu am facut vineri cozonaci si pasca care au fost un adevarat succes pt ca mi-au crescut ff mult si au iesit asa pufosiii...fiecare a pregatit cate ceva asa ca masa a fost tare imbelsugata(am mancat vreo 3 zile),si apropo de soare ca zicea Anouk ca s-a bronzat Nik sa ma vedeti ce fata am...m-am inrosit ca un rac la fata si nici macar nu am simtit ca nu ardea soarele dar eu m-am ars Iepurasul a fost tare darnic anul asta pt Luka...noi i-am luat un ATV rosu cu pedale, grecii ii zic ''guruna'',si fiecare i-a adus cate ceva ca doar e cel mai mic din familie,am si acum vro 3 oua de ciocolata imense pe care le-am ascuns ca daca le vedeEsthera drum bun si sa ajungi cu bine la familia ta numeroasa si frumoasaIoanoulam-am interesat de satul unde stai tu e putin cam departe de noi ...eu stau in Almiros care pe autobanda pe care vii din Ro este dupa Volos...deci cam departe dar nu ne lasam batute poate ne inalnim odata.Pupa pitica mult mult din partea noastra Anouk pupam si pitic atomic si bronzat si mester.Nu te ingrijora o sa treceti si peste perioada asta cu maselutele si o sa fie mai bine ...eu cand am reusit sa dorm o noapte de la cap la coada m-am trezit dimineata si nu imi venea sa cred ca e soare afara, m-am speriat ca a patit copilul ceva, il verificam daca respira ca nu puteam crede ca a dormit o noapte intreaga..dar au trecut ..acum il pune ta-su la 10 in pat si se mai trezeste a doua zi la 10.Theo,Moro_k,Alex,Carmaw va pupam si pe voi si va asteptam cu vestiSomn usor si vise placute voua si piticilorAndreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lukasnicolas Nu te ingrijora o sa treceti si peste perioada asta cu maselutele si o sa fie mai bine ...eu cand am reusit sa dorm o noapte de la cap la coada m-am trezit dimineata si nu imi venea sa cred ca e soare afara, m-am speriat ca a patit copilul ceva, il verificam daca respira ca nu puteam crede ca a dormit o noapte intreaga..dar au trecut ..acum il pune ta-su la 10 in pat si se mai trezeste a doua zi la 10 |
Multumesc, Andreea, de incurajare, dar eu am renuntat sa mai sper..
Hai fetelor, ca deja e maine. Poate va mai trezeste ploaia asta nitel..
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
Ioannoula spune:
Buna la fetele frumoase si voiase.
Anuk Noi suntem bine, Fanula e o zapauca, nu sta locului deloc. luni am fost la un botez, nasul si-a botezat baiatul, si fata mea, care se aseza in fata noastra, il lua de par, ii dadea suturi...pe tanti fotografa a prins-o de maneca si tragea cu spor...Se uitau toti la ea si-si dadeau coate. Vrea sa o tin doar in picioare, si a invatat sa sara.Ah! si bate din palme Azi noapte a plans pana a luat-o mami in pat, si mi-a ocupat toata perna... Cam atata despre Fanula mea.
Esthera, eu plec sambata saptamana viitoare, sper sa treaca ploile pana ajung eu.Daca nu, asta e.
Andreea, asa e, e putin cam departe, dar nimic nu e imposibil.
Va pupam muuult de tot!
Ioannoula spune:
Azi am luat pasaportul iubitei mele, si am constatat ca nu scrie decat numele si datele ei, fara sa scrie mama, tata...nimic.
Acum trebuie sa luam certificatul de nastere, pentru ca, presupun ca ne va trebuii nescriind in pasaport parintii, si declaratia de la ta-su. Ma enerveaza ca tot trage de timp, si parca ma vad cu o zi inainte sa plec ca alerg dupa ele. Nu am vazut putoare mai mare de om]
Esthera2011 spune:
..........
Cam asa ploua!!...si ca sa nu-mi ies din ritm am vazut si prognoza meteo din romanica!....de vineri ploua cam 15 zile!!....
La noi Sfintele Sarbatori au fost linistite si relaxante (de parca m-as fi stresat cu ceva pana acum).
In noapta de Inviere am fost cu familia grecului meu sus pe munte...la o manastire ca sa depasim momentul petardelor (eu, recunosc, putin mirata ma gandeam daca sarbatorim Invierea Domnului....sau Anul Nou????). A fost frumos, o manastire foarte mare dar cu o bisericuta mica, logic ca iar n-am inteles nimic iar la ora 1:30 am primit si impartasania!...apoi am mers la fratele grecului sa mancam!....adica la 2:30....
Bineinteles ca dupa 48 de zile de post...si dupa ce pofticiosul de grec a mancat 2 portii de mageritsa (eu am spus "pas"...dupa prima lingura)...la 4 dimineata luam amandoi pastile din cauza durerilor de stomac!
...asa ca prima zi de Paste am refuzat sa merg in vizite la neamuri sau prieteni....si am ales o plimbare cu grecul meu!
Urmatoarea zi i-am invitat noi pe prieteni si familie la masa (si s-au tot strans...8+2)....ehehe...si i-am servit eu ...romaneste!!!
Asa ca masa am deschis-o cu un ou rosu si nu cum fac ei(la sfarsitul mesei) urmata de salata de beouf, drob, friptura de miel si porc cu salata verde si salata de ciuperci cu maioneza si smantana...am incheiat cu tort de zahar ars....si inghetata!
S-a udat din plin masa cu vin, bere si suc....si toti au plecat ghiftuiti...si fara dureri de stomac!!!!
Cam asa a fost la noi!
Acum am geamantanul in mijlocul casei si, n-as fi crezut,....imi este enorm de greu sa-l las pe grecul meu aici!
Aseara imi spunea ca daca ai este dor de mine deschide Tv-ul si se uita la Pro TV international! Si-asa imi vine sa-l
PS: Daca plec in romanica....sa nu credeti ca am sa uit sa postez poezii, cantece....sau sa ma plang de dorul grecului si a Greciei!
Va imbratisez cu mare drag!
hellengr25 spune:
Buna fetelor si bebeilor! Hristos a inviat
Desi intru pe forum aproape zilnic, nu prea imi place sa scriu...sunt mai lenesa la capitolul asta...va rog, nu dati cu pietre in mine!
Eu locuiesc in Piraeus cu prietenul meu grec. Familia lui locuieste in aceelasi bloc cu noi dar ne intelegem foarte bine, sunt oameni deosebiti. Sunt in Grecia de 5 luni si jumatate, inteleg destul de multe in limba greaca, am inceput sa si vorbesc, sa scriu dar mai e cale lungggggggaaaaaaaaaaaa pana sa ajung sa vorbesc corect gramatical. Prietenul meu are un magazin si incerc sa-l mai ajut cum pot si eu. Mi-am cumparat carti de curand in limba greaca si vreau sa ma apuc sa invat zilnic cateva cuvinte, verbe poate s-o prinde ceva de capul meu, cert este ca trebuie sa invat sa vorbesc altfel nu ma inteleg deloc cu clientii.
Saptamana viitoare plec in Romania pentru 2 saptamani si jumatate. De curnad va fi ziua nepotelului meu, face un anisorsi nu pot lipsi de la o asemenea petrecere. Din pacate voi merge numai eu.
Abia astept sa ajung acasa desi o sa-mi fie dor de iubitul meu si de familia lui.
Va pup cu mult drag!