Strumfi de iul-aug 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 19
Antoanela23 spune:
Cucu-bau!
Am citit un picut din urma si am vazut vesti foarte frumoase.
Xerxe si Greierash, felicitari pentru puiutii mici, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.
Carla si Mada, felicitari pentru samburei, sarcina usoara si bebei sanatosi.
Mychy, ce mai faceti, cand veniti in Belgia? Bafta la gradi!
violetan spune:
![]()
![]()
Monica, imi dai pe pm adresa si tel tau sa-ti trimit premiul cel mic? Fara misto. 
Vivela, eu nu l-as lua pe copil cu mine din f multe motive: fum (ma gandesc ca sigur se fumeaza), copil obosit=nervos, alergatura dupa el, oboseala toata lumea etc...
Cat despre dar, habar n-am, chiar n-am mai fost nici eu de ceva vreme. Cu tinuta e mai simplu, pen' ca am observat ca daca te imbraci casual smart te-ai scos. Oricum lame-urile sunt perimate demult si in toiul noptii
, desi sunt multe care mai duc inca stindardul. ![]()
Hai ca iar am treaba, revin. 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
aoleo, uitasem: georgi, si tu ai ghicit? la cine te refereai? ca sa stiu daca-ti cer si tie adresa. ![]()
Antoanela23 spune:
Noi ne-am intors marti din vacanta si dupa 2 zile de serviciu sunt deja obosita, as dormi intruna
.
A fost bine in Romania, am avut un pic din toate.
La munte am avut.... zapada, incepea sa ninga cand am ajuns si 48 de ore mai tarziu aveam 1 metru de zapada. Noroc ca inca aveam cauciucuri de iarna la masina si lanturi in portbagaj, ne-au prins bine. Parca a fost pentru noi, compensare pt Craciun cand am fost bolnavi si nu am putut merge. Am niste poze superbe, facute pe 15 aprilie, cu brazii incarcati de zapada. Copiii s-au jucat, au facut cazemate, bulgareala, om de zapada. A fost tare frumos, mai putin o gastro-enterita care m-a pus la pat vreo doua zile, din fericire am tinut-o numai pe mine.
Cand ne-am intors in Buc venise vremea frumoasa, soare, cald, primavara adevarata.
De Paste a fost foarte bine, cozonacii au crescut frumos, Vio, parol ca m-am gandit la tine cand am ales faina titan si cand am vazut ce frumoasa e coca de la cozonaci,
, imi pare rau ca nu am luat mai multa sa iau la mine ca faina de aici nu e asa de buna. Am fost la Inviere la biserica noastra de suflet unde ne-am casatorit, una peste alta a fost tare bine.
Am avut si un eveniment neplacut, cu o zi inainte de plecare, sa va povestesc ca sa stiti de ce sa va feriti.
Eram in Herastrau cu piticii , cu sotul si cu sora-mea.
Am fost la un loc de joaca si inainte sa mergem la masina ne-am mai plimbat un pic pe aleile acelea late din mijlocul parcului.
La un moment dat apare o bicicleta din aceea cu 4 roti pe care stau doi oameni in fata si pedaleaza, nu stiu exact cum se numeste. Desteptii care erau pe ea mergeau repede si au pierdut controlul si brusc au schimbat directia, au traversat aleea si l-au lovit pe Victor care alerga dupa o minge. Toti tipam la ei si la copil sa se fereasca dar parca l-au vanat, efectiv, cand am vazut ca l-au lovit si a cazut pe jos am crezut ca lesin. Nu stiam exact cate de rau l-au lovit, pana la urma il durea numai un picior, ii trecusera cu roata peste el. Nu pot sa va redau tipetele, atmosfera, copiii plangeau amandoi ca Sonia se speriase si ea.
Am fost la spital, i-au facut radiografie si din fericire nu era rupt, nici luxat, doar o contuzie si o mica entorsa. Doamne ajuta ca a fost doar atat, sperietura a fost cumplita, dar Doamne fereste de mai rau.
Imbecilii care l-au lovit si-au cerut vag scuze, ca nu puteau controla bicicleta, dar ce cautau pe ea sa mearga atat de repede pe unde e plin de copii mici nu e de inteles.
Dupa noi au venit la spital cu o ambulanta o familie cu o fetita lovita la frunte, avea un cucui cat un ou, mititica, cazuse in parc, tot pt ca a dat cineva peste ea.
Nu stiu, noi suntem prudenti cu copii, mereu ne uitam la ei si la locul de joaca stam langa ei, nu prea-i lasam singuri. Dar in mijlocul parcului sa se intample asa ceva parca e prea mult.
Asa ca aveti grija, e frumos in parc da si periculos, din pacate.
pupici
musso17 spune:
vio,nu,n-am ghicit doar am zis ca e cineva care n-a mai dat demult pe aici si ,sincer,m-am gandit la jadi.
gabi,eu m-am imbracat la un botez asa:o data intr-un costum de zi,deschis la culoare,la alt botez intr-o salopeta din voala si alta data intr-o fusta cu o bluza si un cardigan,mai finute asa.cu darul depinde de multe lucruri,obligatii,prietenie..eu am dat si 200 euro cand am fost cu perechea si 100 single![]()
violetan spune:
acu' ce inteleg io prin smart casual:
un dupes (deux-piece
) blio cu maron, cu anchior, definit prin decolteu' pan' la splina si fusta pan' la bikini sau prin zona, ma rog. in plus, o bluzita laminata aurie (adik cu lame), asortata cu o brosa mare aurie (primita pe post de martisor) prinsa cu talc, la shto, ashea pe reveru' taiorului. ciorapi trendy flendy cu model si cu dunga aurie (evident) la spate. Pantofii- cum altfel???- aurii! gen sanda(la) care merge la fix cu ciorapii, e de-acolo, e din filmu' ala, clar, crede-ma sincer! ![]()
Am ajuns si la poseta. Aici sunt mai multe variante, toate la fel de inspirate si de fericite. Cea mai misto dintre ele ar fi un fake finutz
de viuton ala (louis vuitton), pentru ca partea cea mai frumoasa e ca are literele alea mari, multe, dese si stralucitoare
si-n plus sunt si "pa auriu" ca capu' ala de leu de pe usa. Desigur ca alta varianta cel putin la fel de stralucita ar fi o poseta neagra de birou ca sa-ncapa mai mult in ea. Stiu, stiu, o sa-mi zici ca pana acum avem maron cu blio si cu auriu, dar tocmai asta e spilu': NU SE MAI POARTA ASORTAT, DOAMNELOR! Hellllo!!! S-a auzit si acolo in spate?? Deci e permisa orice combinatie, cat mai shuie daca se poate, si nu numai ca e permisa, e chiar oblgatorie, pentru ca altfel "vai, tu, nu pot sa cred ca nu esti in tendinte! pai asa ai invatat tu in liceu?? unde dreq erai la ora aia? iti faceai unghiile? sigur ca e perfect ca-ti faceai unghiile, e in trend, da' puteai sa fii si tu atenta, da?"
Cam asta. Succes si sper ca ti-am fost de folos cu sfaturile vestimentare. ![]()
Vivela spune:
![]()
'nteles!
ai uitat sa zici ceva de machiaj. cu auriu, desigur
.
Traiesc in Orasul Alandala
monicabo spune:
Violeta, ti-am trimis PM

Vivela, distractie placuta la petrecere! F bine, mai iesiti si voi din casa!
Michy, frumos la voi la Dorna, vara cred ca e super, racoare, cand aici te coci... Mai bine ca nu trimiti si soacra acolo, mai ales daca este o fire mai dificila si a deranjat-o pe mama ta.., n-are rost. Acum Andrei e mai mare, te intelegi altfel cu el, totusi, colaboreaza altfel la 4 ani decat la 3 sau la 2... Banuiesc ca de asta o trimiteai si pe soacra, ca nu facea mama ta fata singura cu un copil mic, supreveghere, joaca, facut treburi etc
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan acu' ce inteleg io prin smart casual: un dupes (deux-piece Am ajuns si la poseta. Aici sunt mai multe variante, toate la fel de inspirate si de fericite. Cea mai misto dintre ele ar fi un fake finutz si-n plus sunt si "pa auriu" ca capu' ala de leu de pe usa. Desigur ca alta varianta cel putin la fel de stralucita ar fi o poseta neagra de birou ca sa-ncapa mai mult in ea. Stiu, stiu, o sa-mi zici ca pana acum avem maron cu blio si cu auriu, dar tocmai asta e spilu': NU SE MAI POARTA ASORTAT, DOAMNELOR! Hellllo!!! S-a auzit si acolo in spate?? Deci e permisa orice combinatie, cat mai shuie daca se poate, si nu numai ca e permisa, e chiar oblgatorie, pentru ca altfel "vai, tu, nu pot sa cred ca nu esti in tendinte! pai asa ai invatat tu in liceu?? unde dreq erai la ora aia? iti faceai unghiile? sigur ca e perfect ca-ti faceai unghiile, e in trend, da' puteai sa fii si tu atenta, da?" Cam asta. Succes si sper ca ti-am fost de folos cu sfaturile vestimentare. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |

ma duc la magazin, nu am nimic din cele de mai sus, of, of, sunt demodata rau

Vivela spune:
Anto, sa va fie de bine vacanta. imi pare rau pt incidente, nasoala enterita, nasoala cazatura lui Victor. dar nu stiu cum le cautati, ca parca mereu vi se intampla cate ceva aiurea prin Ro.
multumesc de sfaturile ref. la tinute. oricum, piesa mea de baza va fi cupilu' mic tinut in brate, pe post de brosa. ca pe damian trebuie sa-l iau, ca-l alaptez, n-am chef sa verific acum cum rezista el fara tzatzica, parasit la oameni straini (pana una alta, ai mei sunt tot niste straini pt el, ca-i vede din an in paste).
de fumat nu prea cred ca se va fuma mult, anturajul - din cate stiu eu e majoritar nefumator. asa ca minoritatea sa faca bine sa pufaie in aer liber sau unde or sti.
pe david insa n-o sa-l iau, ca deja cand a auzit ca mergem la petrecere a inceput sa protesteze. saracu', o fi crezut ca-l pun sa zica vreo poezie
.
Traiesc in Orasul Alandala