Strumfi de iul-aug 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 18
violetan spune:
Hei! ![]()
Ghiciti cu cine m-am intalnit io azi. Din randurile noastre, desigur, caz doar nu cu printu' Williams ala sau cum i-o zice, ca la mine-n Dambovitza n-a ajuns cablu'. ![]()
Nush daca am voie sa zic ca am uitat sa intreb. Pana ma gandesc io dati-va cu presupusu'. Cine ghiceste primeste un premishor de la mine. (premisor e diminutivu' de la premiu ca sa nu va imaginati 10,000 de euro
).
Hai, va bagati? Ca vaz ca e cam lancezeala pe-aici cum bine a observat si infierat vivela. ![]()
Primele trei raspunsuri intra automat in tombola. Riscati si castigati! Pro stii si castigi! Colorata maine-i gata! Nu dati banii pe prostii/Luati McDonalds la copii. ![]()
![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
monicabo spune:
Vio, cu Monicuta Columbeanu si cu Irina? ![]()
Eu le-am vazut ieri la pranz, in parc, in Kiseleff... Sau poate tu l-ai vazut pe Irinel-dragul de el?
Sau pe Basescu, Boc, din cercul asta?
Sau daca nu, cu nea Jiji![]()

Nu mai stiu...zi tu...
Dana, tare haioasa Daria cu "nimicul" ei
Carla, e bine totusi ca iei ceva vitamine, intr-adevar, organismul este supersolicitat in perioadele astea, sarcini, alaptare, si cum la tine au fost destuld e apropiate... Chiar, mai alaptezi, mai ai lapte, acum cu sarcina? Lary ce "zice"?
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Hihi, Monica, mersi!
Ai intrat in concurs! Doar ca poate nu m-am exprimat eu clar, deci mai dreptul la o incercare: e vorba de una dintre noi, de pe DC! ![]()
monicabo spune:
Aaaaaa, pai domne' credeam ca te-ai vazut si tu cu vreo personalitate din asta marcanta, ce membre DC, chestii d'astea.....!
Buuun, atunci sa reiau: CarlaV? Karli? Vivela? AndraZ? Kariris?
Pe mine ma exclud caci cu mine sigur nu te-ai intalnit, desi mi-ar face placere![]()
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
musso17 spune:
neatza
pfuuu ce preturi am citit!!!mie mi-au cerut 600 ron program lung si tot mi s-a parut mult
.
vio,eu cred ca e cineva care n-a mai dat demult pe aici..![]()
violetan spune:
Neatza!
OK, pen'ca ma plictisiti ca nu vreti sa va jucati cu mine si pentru ca ricum Monica a ghicit dintr-a doua
ea va castiga premiul cel mic! ![]()
Deci
m-am vazut cu Karli, care observ ca s-a dat la fund. ![]()
M-a socat un singur lucru: e mult mai frumoasa in realitate decat in poze. Nu zic doar ca sa fiu dragutza, are o frumusete atat de naturala si de diafana incat chiar m-a lasat paf. Nu se pupa deloc imaginea ei fizica cu cea virtuala (scrisa). Pare mult mai "bataioasa" si ca fizic in scris decat in real. Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic. Ideea e ca mi-a placut de ea.
Hai ca am treaba, ca intru-n sedinta. Revin mai incolo, sper ca pana atunci sa scrieti. Hai ma, ce naiba, ca inca e frig! Pai cand s-or face 42 de grade la umbra ce facem, iar nu mai scrie nimeni, nu?
Hai, pa, 

monicabo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Neatza! OK, pen'ca ma plictisiti ca nu vreti sa va jucati cu mine si pentru ca ricum Monica a ghicit dintr-a doua Deci |
Wooooooooooow,am ghicit! Vreau premiul fi el si mic de tot
Si eu am cunoscut-o pe Karli, in 2008, la 2 intalniri de copii... hehe, erau copiii mici, la 1 an si un pic, prima daca nu mai stiu cand era (undeva august-spetembrie), iar a doua oara pe 1 nov 2008, Avea Andreea aproape 1 an si 4 luni iar eu ma pregateam de nastere, eram in asteptare
Bafta la sedinta!
Neata la toata lumea!
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Vivela spune:
salutare adunare!
eu ma duc maine la un botez si nush cu ce sa ma imbrac. idei?
o sa fie botez de bun simt, adica facut ziua, pana la maxim 7-8 seara, deci nu gen nunta cu lautari toata noaptea cum am auzit ca se mai practica
.
cum mai merge daru'?
(recunosc ca eu n-am mai fost de tare de mult la un botez, chit ca am copii mici. dar prietenii nostri mai apropiati vad ca intarzie cu plozii si nu ne-au dat ocazii).
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
neatza....
dana, merci de raspuns.la gradi unde l-am inscris pe andrei e 715 ron fara masa de pranz si dimineata. doar o gustare de fructe la 10 si cu engleza intensiv in fiecare zi. o carutza de bani. eu l-as da la un curs de actorie, mi s-a parut interesant ce mi-a povestit tipa aia. dar sa ajungem pana atunci. la dans, l-as duce undeva la un club, ca mi se pare mai...profesional si mai ieftin.
vivela, nush cu ce sa te sfatuiesc sa te imbraci, dar eu la ultimul botez am dar 600 ron ....eu as fi dar 500, da sotzu a vrut mai mult k erau neste prieteni...
vio,![]()
monica, l-am adus si pe andrei cu noi. o sa-l trimit la mama mai pe vara.....fara soacra, ca au fost asta vara niste scurt-circuite![]()
![]()
![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
mersi, Mychy, cam la atat ma gandeam si eu...sincer, eu nu prea agreez genul asta de reuniuni, da' ma simt asa salbaticita acum ca am acceptat sa ma duc
. sunt niste prieteni care s-au cam indepartat de noi, ultima oara ne-am vazut la nunta lor, acum 2 ani.
oare sa-l iau si pe david? mi-e ca le strica petrecerea oamenilor, ca el cand se pune contra, apai iese cu "distractie"
. mie imi vine sa-l las la maica-mea, dar inca mai cuget pana maine dimineata.
Traiesc in Orasul Alandala